Můj poslední běh II
Lukovany
Hanča 25.07.2012 20:22:26
Dneska podvečerních 17km v tempu 4:28min/km. Příjemně mě překvapilo, kolik běžců jsem na trase potkala. Bohužel, kromě jednoho, neodpověděl na pozdrav žádný.
Pavla T. 25.07.2012 22:22:41
Dnešní závodní desítka (VŠ liga) za 51:27, vylepšení osobáku z minulého měsíce o 51 s. V druhé půlce rekordní tepovka – 164. Zatím jsem při běhu měla nejvíc 159.
A od zítřka jdeme zase trénovat
Brno
milan 25.07.2012 22:35:49
Dnes večer v aprílovém počasí přes Poříčí, Antropos, Myslivnu, Kohoutovice seběh k prasatům v Oboře Holedná. Odtud zpět kolem Svratky. Celkem 23 km v tempu 5:30/km, 350 m převýšení.
JuroR 25.07.2012 23:31:08
Také účast na VŠ lize a s rozdílem jedné sekundy potrvzení předchozího neoficiálního OR. Dalo mi to ale zabrat. Zřejmě se projevilo i to, že za poslední týden jsem naběhal přes 10% celkově naběhaných km. Příště si dám před závodním během trochu pauzu. Ale jinak to bylo skvělé a velmi rád jsem osobně poznal pár místních. Tak zase za měsíc…
Michalovce
Brano S. 26.07.2012 08:32:34
vcera podvecer 22 kolecok na tartane – prvych 12 pomaly, potom striedave tempo 1×rychlo 1×pomaly. Kedze neviem, aku dlzku ma okruh (taky klasicky pri zakladnej skole so 4 drahami) tak ani neviem kolko som ubehol(bezal som po vonkajsom okruhu), ale je to v podstate jedno, hlavne ze bola pohoda :)
LuckaB 26.07.2012 09:15:24
V úterý jsem krom ranních 5km běhu vyrazila ještě v podvečer na koloběžku, kdy jsem to „trochu“ přehnala jak kilometrově, tak rychlostně. Nesnáším namachrované cyklisty, co si o sobě myslí bůhvíco a neberou ohled na ostatní. Hlavně, že mají na sobě elasťáčky s kšandami! Nestačili se divit, když jim holka na koloběžce stačila takže včera jsem si dala pauzu od všeho.
Dnes opět mých 5km. Tentokrát v šíleném vlhku, všude okolo v lese pára a spousta houbařů. Nohy paráda, furt lepší a lepší. O víkendu už zkusím uběhnout trochu víc.
Rozárov
kotak 26.07.2012 09:20:11
Dnes brzy ráno, asi o půl deváté, podél Chrudimky 7 km za 41 minutu. Při startu 22 stupňů, prádelna, bezvětří a v cíli, což je divné 20 stupňů. Zamračeno, divný opar.
Černé Voděrady
MartiNo 26.07.2012 10:02:07
Včera ráno 4 km v ťapkách (po 6ti týdnech bez nich – reklamace-oprava – si raději pomalu znovu zvykám…), večer 6,5 km po dešti ale stále teplo dusno, takže sem tam nějaké rychlejší úseky po rovině do kopce i z mírného kopce zas tak rychlé nebyly Potkala jsem večer v Hostivaři mraky běžců a běžkyň, zdravili všichni. Dnes ráno 5 km, z toho 2,2 bosky.
Tábor
otilrak 26.07.2012 17:24:40
Dnes dva nádherné pomalé běhy. Oba přesuny, jeden necelých 6 a druhý necelých 7 km. Spokojenost veliká.
klarusjaa 26.07.2012 17:56:02
Dnes ráno 60min spíše volnějšího běhu. Ale příliš komfortně jsem se necítila, na to, že jsem měla poměrně nízkou tepovku, jsem měla těžké nohy a špatně se mi dýchalo. Příčina bude buď v tom, že bylo celkem velké dusno vlhko, vybíhala jsem hned po snídani a nebo i ve včerejším večerním plavání. Snad to bude v sobotu na závodě o něco lepší
beauty 26.07.2012 20:36:20
Vyběhla jsem,ale nebylo to ono. Obrátila jsem si trasu,takže jsem zkoušela prudší kopeček, ten byl v poho. Ale pak zpět jsem myslela,že to poslední dva km vzdám. Celkem 6,5km.
Nevěřila bych,že v tomto počasí potkám na této trase tolik běžců. Přestala jsem to pak už počítat.
Nina H. 26.07.2012 21:10:26
Včera 5km veľmi pomalým behom (cez 1:20) pri nízkych tepoch (priateľ popri mne kráčal a klábosili sme), skôr klusom ale celý som ho absolvovala s dopadom na prednú časť nohy, o čo sa snažím už posledné cca 3 mesiace!!! Dnes som síce beh nemala v pláne (ozývajú sa lýtka a achilovka), takže najprv 6km do kopca na bicykli a následne cca 2km behu za ujdeným psom
Žilina u Kladna
Pohoda 26.07.2012 21:11:14
Dnes ráno v osm hodinka pomalého běhu nalačno . V lese prádelna, moc to neodsejpalo , včera jóga, na protažení zkrácených svalů.
kámen úrazu 26.07.2012 21:39:11
Děkuju běžci, který mě dnes v devět večer včas upozornil na měšťáky na cyklostezce Chrudim Slatiňany. Třeba si to tu přečteš. Díky.
Pro představu: kvůli asi osm metrů dlouhému zúžení o necelou třetinu šířky několikakilometrové stezky, kdy by se v pohodě ve slušnosti vedle sebe vešel chodec i cyklista (víc než běžně má na dané cyklostezce kolař na šířku mnohem méně místa), je z obou směrů zákaz vstupu chodců i kolařů. Až u místa zúžení, zákazová značka nebo upozornění chybí na obou koncích stezky. Obchůzka po krásně udusané polňačce a katastrofickým zbytku asfaltu, pro chodce zbytečná časová ztráta při cestě do, z práce, nákupu, pro cyklisty pohoda – pokud teda nejedou jako já na silničních drahých tenoučkých šlupko-pláštích.
Měšťáci zrovna lustrovali kolařku, jsem ráda, že díky dotyčnému běžci se to netýkalo i mě.
Brno
Pavel S. 26.07.2012 22:02:05
Večer nadvakrát 10 km. Prvná půlka spíše přesun z místa na místo, flákal jsem se, abych se moc nezpotil. Díky tomu mě v závěru chytil déšť, takže to vyšlo nastejno. Zpátky už svižněji, ale zase bylo jak v prádelně.
Žilina u Kladna
Pohoda 27.07.2012 06:13:34
Dnes ráno v 5, příjemných 5km spojených s východem slunce jako u moře – nádhera, potom vyzutí bot a projití se v mokré trávě – nádhera č.2. Zkuste ranní běh, rozhodně je to příjemnější, než odpolední vedra , ale základ je, probudit se ,
LuckaB 27.07.2012 10:51:40
Dnešní dopolední běh = kličkovaná mezi houbaři. Naschvál jsem šla trochu později (na houby se přeci chodí brzy ráno), aby jich tam nebylo tolik, abych si mohla hezky funět do rytmu Jejich počet den ode dne roste exponenciální křivkou směrem vzhůru, zítra zažijou lesy asi největší boom.
Tak moc se mi dnes nechtělo, až je z toho 7km a nejrychlejší běh za tento týden. Ale to vedro …
Skritek Hugo 27.07.2012 14:26:49
Dnes po nekolika dnech strevnich potizi a tudiz lezeni i s horeckou a nicnedelani dnes prvni velmi opatrny vybeh (bricho uz na dotek nebolelo, tak jsem to riskla).
Lehkych 6km jsme prezila i v udesne teplote 35 stupnu a tak zitra uz pujdu vic. Beh ci pohyb vubec uz mi chybel.
Vesec u Turnova
Strouhal Zdenek 27.07.2012 18:27:14
Středa 25.7. 11km 1hod 6min, čtvrtek 26.7. 12km 1hod 10min. dnes 6km 32minut.
Lukovany
Hanča 27.07.2012 19:27:15
Před chvilkou návrat z 6km trasy kolem Labe. 30 stupňů dělá svoje a vypadala jsem jak kdybych vylezla z rybníku. Zítra v Miřejovicích to bude koupel ve vlastní šťávě.
Tábor
otilrak 28.07.2012 09:15:10
Včera Zátopkův půlmaraton za 1:37:51. Původně jsem vůbec neměl běžet (zrušené startovné na maratonu kvůli okostici), ale nakonec jsem se rozhodl alespoň pro tu půlku a jsem rád. Okostice přes týden v pohodě.
Druhou půlku závodu jsem celkem vypustil, povídal si s kamarády maratonci a celkově si to hlavně užíval. Připadala mi jako pohodový trénink. I přes to jsem byl úplně nejblíž bedně ze všech mých závodů. Ceny pro prvních šest míst a čas šestého byl 1:37:11. Skončil jsem na osmé místě. Prostě sranda.
Závod jsem si maximálně užil! Lepší to už dlouho nebylo…
Michalovce
Brano S. 28.07.2012 09:17:27
vcera podvecer som vyskusal novu trasu 15,5 km – na to ako bolo dusno, sa kupodivu bezalo celkom v pohode /asi to bude inym prostredim/
Skritek Hugo 28.07.2012 13:17:13
Dnes opet pohodovych 12km ve zvlnenem terenu. Potkala jsem celkem 23 zelvicek (osobak) a opravdu mne pobavil zelvak asi na 4km, ktery snazive stihal jakousi zelvi slecnu. Evidentne mela migrenu, nebo ji jen bolela hlava a tudiz nebyla zelvimu pareni moc naklonena. Vzdy, kdyz ji dobehl a zacal po ni lezt, tak zaradila zelvi prevodovku a pelasila pryc . Asi 2 minuty jsem se tim bavila a pak bezela dal.
Po nocni bource, ktera nedovolila moc spat, byl vzduch tezky a ve 34 stupnich jsem mela dojem, ze jsem chytla letadlo a vyrazila behat do Lednice do skleniku. Nasledovaly cyklo intervaly na trenazeru u TV a sledovani strelby… Dik za to, ze lidstvo vymyslelo gaucing a nealkopivo
Mariánské Lázně
Karel W. 28.07.2012 16:33:39
Dovolená na Slovensku .Žádné dlouhé behy v tom počasí nelze . Vedro , dusno už v 6:00 hod .:-? Behám jak to jde . Uterý 17 km , středa 6 km , čtvrtek 10 km a dnes výbeh na jediný zdejší kopec v Nitre Zobor , prudké stoupání asi km vzhuru , celkem 10 km . Nedá se nic robit , musí se bojovat
Rozárov
kotak 28.07.2012 18:11:45
Po ránu děsně upocených a utrápených 5 km přes letiště a pod most. Na více jsem prostě neměl, no. V devět hodin 29 stupňů, vítr JV mírný, ale stejně neosvěžil. Ještě větší prádelna než předevčírem. Zbytek dne už jen koupačka v bazénu a pivo, ještě že máme doma čerstvě naraženo, HI. Ale od jihozápadu se něco žene – http://portal.chmi.cz/…radview.html.
Vesec u Turnova
Strouhal Zdenek 28.07.2012 19:14:26
Dneska 9km 52,42min, po bouřce krásně čistý vzduch prostě na běh ideálně.
Lukovany
Hanča 28.07.2012 19:36:49
Miřejovický půlmaraton = koupel ve vlastní štávě. Kombinace 30 stupňů ve stínu s 21,1 km byla opravdu výživná. Pořadatelům ale musím vzdát hold za časté občerstvovačky a krásnou trasu se zázemím. I přes tu výheň jsem se svým časem spokojena (1:34:12)…člověk běžel spíš s rozumem než na honění vteřinek kvůli osobáku.
Slavkov u Brna
Ladaa 28.07.2012 20:28:31
Dneska jsem dal dopoledne tradiční běh lesem ke tchýni a běželo se mě tak skvěle že jsem si na této trati dokonce udělal osobák o rovných 6min! 35km v tempu 4:50min/km,nastoupáno 720m.Místy bylo navíc hodně bláta což mě celkem brzdilo a ke konci už bylo taky pěkný vedro ale když to běží samo tak není nic na obtíž. Únavu z úterního 45km běhu jsem vůbec nepocítil.
beauty 28.07.2012 21:02:59
Mě tak mrzí,že jsem ten Zátopkův maraton prošvihla. Chtěla jsem se tam jít podívat, jenže jsem si spletla datum, myslela jsem,že je to až v sobotu. Zjistila jsem to až večer. Všem gratuluji a mají můj obdiv. Musel to být teda pekelný výkon doběhnout v tomhle počasí.
Dnes ráno jsem vyběhla nalačno. Necelé 4km a celý den jsem se cítila jako zmlácená, jako po 20km. Odpo jsem si dala hodinku šlofíka a večer byla zase při síle, jenže pršelo,tak jsem si dala doma hodinku posilování. Nechápu, proč mě ty ranní běhy tak vyšťavují.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.