Společné tréninky - Praha - Krčák
Praha 4
jirka.strang 15.10.2008 13:10:29
to all ( v Krčáku:) ) Ahoj, nedáte někdo v rámci tréninku tuto Sobotu ve Stromovce kus běhu se mnou? Poběžím celej, ale na pohodu, tak kolem 5:30 – 6:00/km…ale spíš kolem 6 a pomaleji.....chtěl bych to dát někde kolem 4 hod, ale je to jen měřený trénink…co ? ( beží se 5Km okruhy )
Praha 4
jirka.strang 15.10.2008 13:11:52
[quote=Oslík]Tak to je smůla, Štefane, to bude tím, že jsem Ti zapomněl popřát hodně štěstí, tak se dodatečně omlouvám a přeji, aby to bylo brzy v pohodě. Tak jsi neměla běžet tak rychle Jančo, my houbaři běháme jen tak volně, aby nic nebolelo. :) A Maďar Jirka má černý puntík, protože se na něj ve čtvrtek čekalo patnáct, slovy patnáct minut a on nepřišel ani neposlal svojí vycvičenou veverku, aby nám vzkázala, že jí nakrmil z domova a nepřijde.[/quote] eeee omlouvám se, nějak mi uniklo, že jsem měl přijít…PARDON VŠEM:(…UŽ JSEM TO NAŠEL V HISTORII.....HLAVA DUBOVÁ:(
Praha
Štefan 15.10.2008 13:28:57
Martine, v pohodě, to já jsem :) . Ale noha moc ne. A Stromovka je už za tři dni. Bojím se, že neodolám a půjdu to zkusit. Potřeboval bych, aby mi to někdo zakázal. Karolíno: Poběžíš Stromovku?
karolína 15.10.2008 13:57:09
[quote=jirka.strang]to all ( v Krčáku:) ) Ahoj, nedáte někdo v rámci tréninku tuto Sobotu ve Stromovce kus běhu se mnou? Poběžím celej, ale na pohodu, tak kolem 5:30 – 6:00/km…ale spíš kolem 6 a pomaleji.....chtěl bych to dát někde kolem 4 hod, ale je to jen měřený trénink…co ? ( beží se 5Km okruhy )[/quote] ..já bych Jirko taky moc ráda utíkala…dílčí cíl,kromě doběhnout mám pod 4hod…
to Štefan:..přihlásila jsem se ..a sny mám viz výše
karolína
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 15.10.2008 14:09:02
[quote=Štefan]Martine, v pohodě, to já jsem :) . Ale noha moc ne. A Stromovka je už za tři dni. Bojím se, že neodolám a půjdu to zkusit. Potřeboval bych, aby mi to někdo zakázal. Karolíno: Poběžíš Stromovku?[/quote] Tak třeba já, i když o pár let mladší, Ti to zakazuje :). Zdraví máme jenom jedno … Jinak se tam chystám přesně po roce opět přijít. A můžem vyklusnout společně.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 15.10.2008 15:27:47
Tak já Ti to Štefane taky zakazuji. Ale jedu do Drážďan, tak Tě, narozdíl od Mirka, nemůžu fyzicky držet abys nevyběhl. :) Možná bych se přišel podívat na start, jestli nebudu líný. :) Tak ať se vám všem ve Stromovce daří, držím palce. A pozor na toho chlapíka s maďarskou vlajkou, už měsíc ladí, v Krčáku jsem ho neviděl ani nepamatuju, ten pojede jak TGV. :D
Šestajovice
Sváťa 15.10.2008 22:02:31
Tak se v sobotu ve Stromovce uvidíme. Nakonec jsem taky neodolal. Jinak s Karlem to jdeme zítra do Krčáku lehce vyklusat. Budeme tam kroužit cca od půl šesté. Nedorazíte někdo?
Praha 4
jirka.strang 17.10.2008 07:50:19
to Sváťa: dnes ne.....nemá cenu ladit:))))) to štefan : pokud chodíš normálně tak to pojď zkusit.....vždy to můžeš zabalit…jde přeci jen o kvalitní trénink, ne ? to Oslík… čoveče, zítra budu večír ve zprávách, mám naladěno na 2:15 s rozvázanýma botama.....TGV je pomalejší brácha:)))))
Janca 19.10.2008 21:03:36
Nechcete jit nekdo klusnout v utery dopoledne (okolo 10h)? Vecer opet nemohu :( …
Praha 4
jirka.strang 20.10.2008 09:12:14
Ahoj all, může někdo v úterý 18:00 a odkud ?
karolína 20.10.2008 09:35:03
…hlásím se – úterý 18 labuť ?? Jančo – nechceš jít zase ve čtvrtek dopol – zítra jsem v Bíteši takže stíhám až tu 18hodku,ale čtvrtek bych šla ráda Jiříku – dals v sobotu těch 50km?? karolína
Praha 4
jirka.strang 20.10.2008 11:27:30
to Karolína: add 1, super, 18:00 labuť, add2 DAAAAAAAAAAL 50 KM za 5:17 !!! ale byl to boj z hlavou…hlavně poslední 2 kiláky.......( marathon 4:18 )…no to je nic moc…čekal jsem tak pod 4:15, ale dneska už zkusím aspoň lehký výklus.....
teším se na zítra, jirka
Praha 4
jirka.strang 20.10.2008 11:45:59
Ještě mimochodem....... díval jsem se na článek ( link ) Radka Narovce o akci Triexpertu …no a tak mě napadlo…slovo Stromovka už padlo.....no a tak najdeme příznivce pro běh ve Stromovce, zas kolem 18–19 hod??? co takhle čtvrtky a Soboty ( soboty dopoledne ) co ? zájemci hlaste se
karolína 20.10.2008 11:56:11
taky jsem o tom uvažovala ale spíš ty úterky tady v podolí ,mám to kousek…ovšem Jirko,nevím zda by na toto téma nemělo být založeno nové téma…nejlépe „hledám partnerku“ :) ..jinak ta 50tka je dobrá,teda ty jsi dobrej!!!já byla ráda ,že už utíkat nemusím,a neukecal by mě už nikdo
Praha 4
jirka.strang 20.10.2008 19:43:54
Ahoj Karolíno, sory, ale po dnešní 5 km volného výklusu ještě není levý úpon ok…pobolívá to, tak si dám ještě den volna, tak že V ÚTERÝ NEBĚŽÍM
karolína 21.10.2008 17:25:10
…co se dá dělat…přidávám se tedy sk tréninkové skupině 19Roztyly …p.s. beru psíka Oslíku…gratuluju k Drážďanům,krásnej čásek!!…jestli ještě KLHK je hodno účasti takových chrtů:)
Oslík 21.10.2008 21:40:05
Díky, Karol, že ale zrovna Ty, vítězka Běchovic, mě chceš zařadit do speciální skupinky Klub letmých chrtů Krč, to bych nečekal… :P Ale jasný, nechceš být ve skupince sama s Jančou, tak sháníš někoho dalšího, viď? :) Ale ještě k Drážďanům… no to by bylo zase na dlouhý povídání… Víme jak, ne? :) Ale pro Miguela krátké resumé: zařadili mě do „C“ koridoru, ale dostal jsem se do áčka, tak v pohodě, pak jsem běžel tak nějak stabilně v tempu 3:42, snažil se držet skupinek, ale po 5. km se rozdělily trasy a na 10 km nás moc nezbylo… Nicméně jsem na 9. km byl za 33:25 a věděl, že by to pod 36:49 v cíli mohlo být, ale nebude to lehký. Naštěstí kolem mě probíhal nějaký sprinter, tak jsem za ním uvisel asi dvě minuty a i pak se snažil mu stačit, tak mě skoro doslova dotáhl do cíle v čase 36:44 – zlepšil jsem si osobák o 5", dobrý, ne? :)
Praha 4
jirka.strang 22.10.2008 16:05:18
[quote=Oslík]Díky, Karol, že ale zrovna Ty, vítězka Běchovic, mě chceš zařadit do speciální skupinky Klub letmých chrtů Krč, to bych nečekal… :P Ale jasný, nechceš být ve skupince sama s Jančou, tak sháníš někoho dalšího, viď? :) Ale ještě k Drážďanům… no to by bylo zase na dlouhý povídání… Víme jak, ne? :) Ale pro Miguela krátké resumé: zařadili mě do „C“ koridoru, ale dostal jsem se do áčka, tak v pohodě, pak jsem běžel tak nějak stabilně v tempu 3:42, snažil se držet skupinek, ale po 5. km se rozdělily trasy a na 10 km nás moc nezbylo… Nicméně jsem na 9. km byl za 33:25 a věděl, že by to pod 36:49 v cíli mohlo být, ale nebude to lehký. Naštěstí kolem mě probíhal nějaký sprinter, tak jsem za ním uvisel asi dvě minuty a i pak se snažil mu stačit, tak mě skoro doslova dotáhl do cíle v čase 36:44 – zlepšil jsem si osobák o 5", dobrý, ne? :)[/quote] Nazdar Kámo…no teda, velká gratulace.....nějak mi nedošlo, že to je ,,jen 10 Km,, no a marně jsem na foru hledal nějaké pokračování, co se dělo dál:))))) Super čas, asi ti koupíme na tréninky dva hafany,běhající cik-cak , aby jsme ti stačili :))
dnes jsště běhám sám…testnu nohu, co zvládne a pak už se přidám…co se plánuje o víkendu ? neukecám Vás někoho na delší běh?
karolína 22.10.2008 20:02:01
Ahojte vespole… to Oslík:…jenže já ,coby houbař, jsem 10km uběhla ve stejném čase jako Ty, coby chrt , 15km !!!! teda téměř :) Jinak hafana nemusíme kupovat,půjčím Oslíkovi Kiminku…běh s ní se dá přirovnat pouze k tréninku s 45kg pneumatikou o víkendu nemůžu ale co kdybychom uskutečnili nějaký delší sváteční výběh v úterý – že bychom jako slavili běhěm :)
Oslík 22.10.2008 22:26:53
Kiminku? Tu bych bral, ještě nějakou veverku co nám bude dělat pacemakera a bude to ideální na trénink rychlosti. :) Ale budu s ní muset běhat někde, kde si nepamatuje, kudy se jde k autu. :D No tak holky celkově běhají pomaleji, až na nejmenovanou mladou dívku z maratonské rodiny, která má osobák na půlmaraton lepší než já… stydím se. :)
Praha 4
jirka.strang 23.10.2008 16:34:23
jsem pro běhací svátek! navrhuju stromovku, směr Kralupy, bude to super…navrhněte objem a tempo.....( ne sprinter Oslík, ten vybíhá s časama co umí 30 min za náma ):)
karolína 23.10.2008 17:20:13
..hlásím se!!výbornej nápad,…že bychom zapřáhli Oslíka a táhl by Kiminku??..když potkaj veverku tak se poměr možná obrátí :)…navrhuju objem pro celé království a tempo přiměřené (jako ten Werichův lívanec v pohádce..)…
Praha 4
jirka.strang 24.10.2008 08:14:47
[quote=karolína]..hlásím se!!výbornej nápad,…že bychom zapřáhli Oslíka a táhl by Kiminku??..když potkaj veverku tak se poměr možná obrátí :)…navrhuju objem pro celé království a tempo přiměřené (jako ten Werichův lívanec v pohádce..)…[/quote] tak to ti pěkně děkuju:)
tak pro všechny, kteří váhali.....nikdo neví, kolik dáme, ale bude to přiměřeným tempem ( mezi 2:00 a 7:30/km )
v kolik ??? no viděl bych to tak na 10:00, ale dle počasí, co ?
Praha 4
jirka.strang 25.10.2008 18:08:25
tak co? kdo teda kromě Karolíny poběží??? Karolíno, navrhni čas
Oslík 25.10.2008 19:57:05
Chtěl jsem jet do Týniště na 10km, ale jelikož jsem trochu nemocen, uvažuju, že bych se taky stavil. Ale mám podmínku: jako elita chci vlastní startovní koridor, číslo s jménem, vlastní veverku která potáhne Kiminku a hlavně vlastní šatnu (stačilo by něčí auto :) ), kam si dám oblečení abych potom nejel domů v propoceném. A i když mi organizační tým, který má v čele Maďarského ultramaratonce vyjde vstříc, stejně nic neslibuji. Takže jak? Půjde to? :D
Praha 4
jirka.strang 26.10.2008 10:29:47
no výborně! další do hejna…no není problém, nějak se pokusím zajistit tvé nestandartní požadavky:( ale neslibuji ( max necháš věci na stromě......jo a startovné není, ale pro tebe, když jsem ti nechal udělat číslo se jménem ( oslík, 102 087 ) tak bude symbolické, a to 700 Euro. ( no to víš…sehnat diváky podel trati, zamést trať, něco stojí…to jsou holt vrtochy elity:(
ještě nikdo nenapsal v kolik......10? 11 ?
Oslík 26.10.2008 10:32:54
Počkat, oranizátoři platí divákům za to, že se dívají na závody? Já tam vždycky stojím zadarmo… :D A jinak se těším na startovní číslo, peníze nemám, takže to nechám na manažerovi ať to s organizátory nějak domluví. Ale fakt bych uvítal, kdyby mi někdo nechal věci v autě, ať je nemusím nechávat v metru a pak čekat až pojede to, kde mám věci. :D Za mě čím dýl, tím líp – k poledni je víc teploučko. :)
Praha 4
jirka.strang 26.10.2008 15:14:23
ok, tak 11 s tím, že je šatna mé auto, ale nebude číslo se jménem??? To jsem zvědav, co si vymyslí karolína.....granulky pro hafíka po 10 min běhu?
hihihihi
Oslík 26.10.2008 15:41:19
No dobře, beru. :) Kiminka granulky nepotřebuje, zakousne tu veverku, co bude dělat vodiče. :)
A co ostatní – Štefan, Janča, Eva, Věra, Jitka, nebo třeba někdo z okolí Stromovky? Tam mě teda napadá ale jen Zombice a Ivča a ty myslím jedou do Týniště, stejně jako Dan67. Tak nevím… A doufám, že dáme pořádnou porci né lívance, ale kilometrů. Dal bych tak 20… A tempo? Taky 20. (kilometrů za hodinu = 3´/km :P )
karolína 26.10.2008 19:19:27
ahojte vespolek…Ok 11 hod…Kiminka je uražená,honění veverek pokládá za podřadnou činnost a raději se odjíždí rekreovat do Krkonoš…tudíž jsme přišli o pacemakera..leda že by se někdo uvolil a byl by ochoten zhostit se této důležité fce…kde máme srazík??domlouvaly jsme se ještě s Věrou…no a myslím že by pořadatel měl zajistit minimálně kulatý sušenky se šňůrkou :)…(při projetí vlákna zjišťuji,že jsem sice iniciátorem,nicméně pořadatel je jednoznačně ten,kdo zajišťuje šatny :)).....P.S…doufám že to bude skutečně sváteční výběh,ne že mě (nebo nás) to odrovná na tejden
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.