Společné tréninky - Praha - Krčák
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 03.09.2008 09:44:28
No já běhal ve Stromovce, protože … no to je na dlouhý povídání, v úterý to během prvních 5 km, maximálně 6 km, vysvětlím. :) Příští týden snad už přijdu, ale zjistil jsem, že bude v Krčáku běžecký závod, od 18 hod… Taková hodně blbá myšlenka byla, že bychom si to zaběhli, ale to ne, dáme si tam svojí desítku v turistickém tempu, to stačí… :D
Edit: a nebo ne, nepřišel jsem proto, že na mě Jirka tady na fóru, křičel a byl na mě ošklivý. Tak a máš to, Jirko. :P
Praha
Štefan 04.09.2008 08:28:51
[quote=Evina]Ahojte, nějak mi teď ty všední dny nevycházejí, ale nešel byste někdo v pátek, nebo o víkendu?[/quote] Já taky přes týden nestíhám, weekend by byl fajn.
Jitka W. 04.09.2008 14:16:06
Mě se taky líbí víkendovej nápad, máme už v Milíčáku tak sucho až se práší … – jen se vám asi těžko budu přizpůsobovat časově. Praktikuji teď „intuitivní“ trénink ještě intuitivněji než Pavel Novák a fakt nevím dne a hodiny dopředu. Ale taky se mi líbí Oslíkův závodnickej nápad v úterý. Jen nevím, kde to přesně je a start je v 18:00, tak tak to stíhám. Napadlo mě, že nemusíme běžet na nejlepší čas, ale můžem si to rozdat mezi sebou „o poslední místo“ ?!? Přijdete někdo – dělat pořadatelům radost ? Jitka
Oslík 04.09.2008 21:37:46
Já nevím, šel bych někdy k večeru, ale o víkendu asi nebudu v Praze, možná tak v neděli. Ale příští víkend bych nějak šel klusnout před Night Grand Prix, musím vymyslet, jestli v pátek navečer nebo v sobotu dopoledne… Ale nekazte Jirkovi radost, tradice úterních klusů musí být dál, jen jí můžeme rozšířit. Ale ten nápad s koupáním je hodně dobrý… :)
Praha 4
jirka.strang 05.09.2008 08:10:03
sakra…Eva v plavkách…kašlem na tradice.....vše rušíme......jedeme k vodě:))))))) no ale tento víkend s váma bohužel nebudu:( čeká mě ta Budapest, tak v pátek balím a v Sobotu ráno jedem…ale pak dál ( až na Stromovku ) to bude už volnější
karolína 05.09.2008 08:19:10
ahojte ,hlásím s k Vám do party:-)…nešel by někdo dneska tak v 17.30?…19 je na mě pozdě…musím nakrmit,vykoupat a uložit .....ale poběžím hodně pomalu,mám pochroumaný koleno,tak nevím co to s ním bude dělat.. karolína
Praha
Štefan 05.09.2008 08:33:08
[quote=Evina]Ahoj, a šli byste radši teď v pátek večer (19.00), nebo o víkendu? Jestli o víkendu, tak je mi asi jedno kdy, akorát přes den má být dost vedro :) To abychom to spojili s nějakým koupáním :)[/quote] Já bych mohl v sobotu ráno (v 8 neno 9), v neděli kdykoli.
Praha
Štefan 05.09.2008 14:53:25
[quote=Evina]OK, tak v sobotu v 9? Tobě se Štefane hodí asi víc začít na Roztylech, než u Labutě, viď? Mě to je jedno, já to mám stejně daleko…[/quote] Tak pokud je to Ti to jedno tak v 9:00 hod u východu z metra Roztyly.
karolína 05.09.2008 16:09:59
…neuštvete mě,když dorazím??…štefan má pověst sprintera,jak jsem se dočetla…no když tak se odpojím ,jakým směrem poběžíte,k labuti nabo k altánu?? snad mi vyjde hlídání karolína
Praha
Štefan 05.09.2008 16:20:35
[quote=karolína]…neuštvete mě,když dorazím??…štefan má pověst sprintera,jak jsem se dočetla…no když tak se odpojím ,jakým směrem poběžíte,k labuti nabo k altánu?? snad mi vyjde hlídání karolína[/quote] To vymyslel Jirka, protože říkam, že sprinty jako je maraton už moc nechci běhat. Moje oblíbené sprintérské tempo je 6:30 na km. Směr můžeme přizpusobit podle Tebe.
karolína 05.09.2008 18:43:09
áááááááá…tak to je skvělé tempo,to mi vyhovuje .....na směr jsem se ptala kvůli tomu,že pokud nebude hlídání,tak poběžím od labutě směrem k Vám…ale vypadá to že dorazím na ty Roztyly…nicméně nevím proč ale stejně běhám vždy proti směru hodin.ručiček …ale přizpůsobím se
tak se těším karolína
karolína 06.09.2008 17:59:57
…hlásím se a dorazím karolína
Praha 4
jirka.strang 08.09.2008 08:33:42
Ahoj všichni, tak po mém víkendovém propadáku na 21 Km doufám, že se dám nějak dokupy a že to už nějak zítra poběží…jak to vypadá s vámi? Přijde ještě někdo ?
Oslík 08.09.2008 09:15:50
A co úterý – poběžíte teda ten závod? (http://www.maraton.cz/…ce/index.asp?…) Já určo ne, ale jestli chcete, tak si ho můžete zaběhnout, já si něco vyfotím, něco napíšu na behej.com a budeme všichni spokojeni. Nebo dáme zase jen klus? A jak vlastně dopadl ten Maďar Jirka? Víte to někdo? Vypadá to, že on sám se nám tu nepochlubí. :D :D :D :D
Praha
Štefan 08.09.2008 09:21:33
[quote=Evina]Tak já teda taky dorazím :) Těším se…[/quote] V neděli to bylo skvělé, dali jsme asi 13 km, dámy mne bezvadně rozběhly. Po těžkém pracovním týdnu a taky obavách, jestli budu na kladenský maratón dostatečně zregenerovaný, to bylo perfektní uvolnění. V sobotu večer mne ještě trochu bolely achilovky, po včerejšku jsem už zcela fit a těším se na Kladno. V úterý už asi nepujdu.
Praha 4
jirka.strang 08.09.2008 09:59:40
[quote=Oslík]A co úterý – poběžíte teda ten závod? (http://www.maraton.cz/…ce/index.asp?…) Já určo ne, ale jestli chcete, tak si ho můžete zaběhnout, já si něco vyfotím, něco napíšu na behej.com a budeme všichni spokojeni. Nebo dáme zase jen klus? A jak vlastně dopadl ten Maďar Jirka? Víte to někdo? Vypadá to, že on sám se nám tu nepochlubí. :D :D :D :D[/quote] Maďar Jirka dal krásných:( 1:50, průmer tf 182, teplota vzduchu někde kolem 37 stupňů ( první to dal někde kolem 1:08 ) no fakt taková procházka peklem no tak koukám, že si v úterý půjdu klusnout sám…o víkendu budu mimo, tak že další závody jsou až Stromovka
karolína 08.09.2008 11:14:58
…já bych v úterý klusat šla,ale hezky piánko,jako o víkendu
Oslík 08.09.2008 11:35:54
Já taky přijdu, teda snad… S pomalým tempem 100% souhlas. :) A Jirko, 1:50 na to, že jsi letmý houbař z Krče a kromě závodění jsi koukal, jestli nenajdeš nějaký hříbky podél trati, to není špatný. :)
karolína 08.09.2008 11:53:30
…a kde se scházíte??na metru nebo u labutě?? a v kolik??mám brát košík na ty houby ??:-))
Oslík 08.09.2008 12:03:25
Srazů máme několik, na různých místech a s různou frekvencí – jsme skoro jako metro. :D Pokud se nepletu, jsou srazy u Labutě v 18:00 nebo v 19:00, příp. na metru Roztyly v 18:45. A možná jsem ještě na nějaký zapomněl. Košík na houby? Nevím. Jirko, rostou, nebo jsi v Maďarsku žádné nenašel (a tudíž tam jel zbytečně)?
Praha
Štefan 08.09.2008 12:48:03
[quote=jirka.strang][quote=Oslík]A co úterý – poběžíte teda ten závod? (http://www.maraton.cz/…ce/index.asp?…) Já určo ne, ale jestli chcete, tak si ho můžete zaběhnout, já si něco vyfotím, něco napíšu na behej.com a budeme všichni spokojeni. Nebo dáme zase jen klus? A jak vlastně dopadl ten Maďar Jirka? Víte to někdo? Vypadá to, že on sám se nám tu nepochlubí. :D :D :D :D[/quote] Maďar Jirka dal krásných:( 1:50, průmer tf 182, teplota vzduchu někde kolem 37 stupňů ( první to dal někde kolem 1:08 ) no fakt taková procházka peklem no tak koukám, že si v úterý půjdu klusnout sám…o víkendu budu mimo, tak že další závody jsou až Stromovka[/quote] To Jirka: Budapešt je hezká, nedivím se, že si nepospíchal do cíle :)
karolína 08.09.2008 13:09:17
…aha takže musím trfit správnou soupravu ve správný stanici??
Praha 4
jirka.strang 09.09.2008 08:43:13
Ahoj houbaři, já hledám jen klíšťata, houby jen občas. Nevím jak zbytek bandy, ale já se dnes omlouvám…je to druhý den po závodech , dnes to bude bolet nejvíc…učím se chodit…tak že dnes to fakt vzdávám…příští úterý ( pokud bude pěkně ) už dám ale obě kola ( 18 i 19 hod ).
To Oslík: Chlape, do Budapesti jsem si košík vzal........( to je nějaký nový nařízení, že prý kdo běhá do v Krčáku, musí běžet v Budapesti s košíkem…no nejsem hňup, naštěstí mám kamaráda, co má vlčáka, tak mi košík půjčil......člověče, ale blbě se s tim pije:( )
Oslík 09.09.2008 10:29:02
No tak to si rozumíme, u mě stejně vždycky skončí většina pití na dresu, i když nechci. :) A nebylo to neřízení tak, že máš tlačit před sebou NÁKUPNÍ košík? :D Tak je to jasný – Maďar Jirka dneska nepřijde, bude to bez mezinárodní účasti. Nevím, jestli se připojit u Labutě v 19:00 nebo na Roztylech v 18:45. Nevím, jak bych to na těch Roztylech našel, vyzvedne mě někdo u východu z metra třeba v 18:40? :) A kdo poběží dneska od sedmi od Labutě?
Šestajovice
Sváťa 09.09.2008 13:52:36
Ahoj, tak naše osvědčená dvojice poběží v 18:00 od Labutě, v 18:45 bychom mohli cválat kolem Roztyl a v 19 být u Labutě připraveni na druhé kolo. Tak doufám, že se nemineme.
Vav 09.09.2008 15:18:32
Ahoj, všechny moc zdravím po návratu z dovolené. Sváťo, Roberte a Martine, dnes se mi s vámi sejít nepodaří, z naší čtveřice jdeme jen 2 a máme sraz v 19.00 na metru Roztyly. (Upřímně se nedivím, že jde Karolíně z míst a časů našich srazů hlava kolem!)Mé neúčasti však rozhodně nemusíte litovat, jdu dneska fakt za houbaře. Jsem po dovče notně unavená, věnovala jsem se tam několika sportům najednou – bohužel až na běh. Však toho budu v sobotu v Kladně trpce litovat. To další úterý budu určitě ještě stále houbařit, pak už bude možné, doufám, se se ctí připojit. Těším se.
karolína 09.09.2008 15:38:09
Ahojte ve spolek,tak já bych se přidala ve stanici roztyly k soupravě s Oslíkem v těch 18.45 a počítám ,že se připojíme ke Sváťovo cválající soupravě okolo …třeba bude mít souprava s Vav předstih a připojí se taky v každém případě budu zastupovat funící pomalý vagón,připraven se v případě vysoké rychlosti odpojit
karolína
Vav 09.09.2008 16:18:37
Ahoj Karolíno, tak já se zmáčknu a budu i s kamarádem Martinem v 18.45 na kraji lesa (když pojedeš metrem do stanice Roztyly, dáš se po výstupu z metra vpravo a dojdeš po asfaltovém chodníku k lesu). Zkusíme se připojit ke Sváťovi a Robertovi, ale já se jich dnes rozhodně neudržím. Ty určitou šanci máš, Eva Tě chválila, že běháš dobře. Zda a hlavně KDE a v KOLIK se sejdeme s Martinem alias Oslíkem mi v této chvíli příliš jasné není. Věra
karolína 09.09.2008 16:26:47
..ááááááá už se nám to začíná rýsovat ,takže já se pokusím nabrat Martina alias Oslíka na výlezu z metra Roztyly (nepřijedu metrem – budu čekat hned jak se vyleze nahoře ven) jak navrhoval původně v 18.40..na kraji slovutného lesa budeme cca 18.42..18.45 setkání s Věrou a cválajícím Sváťou......trošku mi akce připomíná kulový blesk…nevím , zda bychom si neměli všichni sjednotit čas
Oslík 09.09.2008 18:15:35
Tak tady jsem něco propás, do Roztyl už to nestíhám, připojím se u Labutě v 19:00, snad nebudete čekat na Roztylech…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.