Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Výživa » Co vaříte?

Co vaříte?

Nalezené položky: 889 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Další Poslední
avatar

Stará Huť

Celkem 4847 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 4:07:24 (2005)

Pavlína žena 21.05.2007 22:29:11

OK. Už jsem zase zpět. Omlouvám se za zpoždění, byla jsem příliš zaneprázdněna prací a přípravou na závody. No, a tady je slíbený recept na nejlepší vývar, který znám.

Vezmeme 3 skelety z kuřat (nebo část skeletu z krůty), omyjeme, osušíme a dáme na pekáč do trouby. Maso v otevřeném pekáči při vysoké teplotě chvilku pečeme aby na povrchu „chytilo barvu“. Pak ho vytáhneme ven z trouby a přendáme do hrnce na vaření polévky. Pozor, v žádném případě nepřidáváme vypečený tuk. Cibuli překrojíme na poloviny nebo silné plátky a opečeme nasucho aby cibule na řezu ztmavla. Na to nejlépe poslouží teflonová pánev. Cibuli přidáme k masu, dále přidáme pár zrnek celého pepře, pár zrnek nového koření, svazek čerstvé petržele, mrkev, celer, petržel. Zalijeme vodou. Pozor, v žádném případě vývar v této fázi nesolíme! 3 skelety, podle velikosti a mojí praxe, naplní asi tak 5-ti litrový hrnec. Vývar přivedeme k varu. Vaříme velmi pomalu, aby vývar pouze „táhnul“. Aby byl pouze na samotné spodní hranici varu, pěkně pod poklicí. Vaříme alespoň 5, v optimálním případě 8 hodin. Po uvaření polévku zcedíme a necháme vychladnout. Po vychlazení sebereme z vývaru veškerý na povrchu usazený tuk. Po odtučnění polévku znovu přivedeme k varu a přistoupíme k čištění vývaru. Pro vyčištění si připravíme následující směs: v míse smícháme (spíše metlou prošleháme) syrové vaječné bílky, kousek mletého nebo jemně sekaného drůbežího masa, na hrubo nastrouhanou mrkev. Do vařící se polévky vsypeme tuto směs a vaříme pomaličku cca 1 hodinu. Veškeré kaly, které polévka obsahuje, se k této směsi naváží a získáme tak křišťálově čistý vývar. Po ukončení varu vyjmeme sedlinu a vývar přecedíme přes vlhkou utěrku. Takto získaný vývar je oním tolik ceněným kuchařským produktem luxusních restaurací. Vývar v této podobě zamrazím a podle potřeby používám. Je možno ho použít jako čirý základ pro jakoukoliv polévku. Pokud chcete zachovat jeho čistotu, nudle, zeleninu nebo jakoukoliv vložku je potřeba uvařit zvlášť a do vývaru vložit až před podáváním na talíři. Můj oblíbený způsob servírování této pochoutky je spolu s výše zveřejněným cibulovým koláčem. Vývar osolím, naliju do šálku a přidám pár kapek kvalitního chery. Ozdobím malou snítkou petrželky.

Dobrou chuť a mnoho krásných letních kilometrů v nohách :P Pavlína

Motto: renesance
avatar

Doudleby nad Orlicí

Celkem 17409 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:00 (2007)
půlmaraton: 1:47:00 (2014)
maraton: 3:44:21 (2009)

Mira.B. muž 23.05.2007 15:13:10

[quote=Pavlína]OK. Už jsem zase zpět. Omlouvám se za zpoždění, byla jsem příliš zaneprázdněna prací a přípravou na závody. No, a tady je slíbený recept na nejlepší vývar, který znám.

Vezmeme 3 skelety z kuřat (nebo část skeletu z krůty), omyjeme, osušíme a dáme na pekáč do trouby. Maso v otevřeném pekáči při vysoké teplotě chvilku pečeme aby na povrchu „chytilo barvu“. Pak ho vytáhneme ven z trouby a přendáme do hrnce na vaření polévky. Pozor, v žádném případě nepřidáváme vypečený tuk. Cibuli překrojíme na poloviny nebo silné plátky a opečeme nasucho aby cibule na řezu ztmavla. Na to nejlépe poslouží teflonová pánev. Cibuli přidáme k masu, dále přidáme pár zrnek celého pepře, pár zrnek nového koření, svazek čerstvé petržele, mrkev, celer, petržel. Zalijeme vodou. Pozor, v žádném případě vývar v této fázi nesolíme! 3 skelety, podle velikosti a mojí praxe, naplní asi tak 5-ti litrový hrnec. Vývar přivedeme k varu. Vaříme velmi pomalu, aby vývar pouze „táhnul“. Aby byl pouze na samotné spodní hranici varu, pěkně pod poklicí. Vaříme alespoň 5, v optimálním případě 8 hodin. Po uvaření polévku zcedíme a necháme vychladnout. Po vychlazení sebereme z vývaru veškerý na povrchu usazený tuk. Po odtučnění polévku znovu přivedeme k varu a přistoupíme k čištění vývaru. Pro vyčištění si připravíme následující směs: v míse smícháme (spíše metlou prošleháme) syrové vaječné bílky, kousek mletého nebo jemně sekaného drůbežího masa, na hrubo nastrouhanou mrkev. Do vařící se polévky vsypeme tuto směs a vaříme pomaličku cca 1 hodinu. Veškeré kaly, které polévka obsahuje, se k této směsi naváží a získáme tak křišťálově čistý vývar. Po ukončení varu vyjmeme sedlinu a vývar přecedíme přes vlhkou utěrku. Takto získaný vývar je oním tolik ceněným kuchařským produktem luxusních restaurací. Vývar v této podobě zamrazím a podle potřeby používám. Je možno ho použít jako čirý základ pro jakoukoliv polévku. Pokud chcete zachovat jeho čistotu, nudle, zeleninu nebo jakoukoliv vložku je potřeba uvařit zvlášť a do vývaru vložit až před podáváním na talíři. Můj oblíbený způsob servírování této pochoutky je spolu s výše zveřejněným cibulovým koláčem. Vývar osolím, naliju do šálku a přidám pár kapek kvalitního chery. Ozdobím malou snítkou petrželky.

Dobrou chuť a mnoho krásných letních kilometrů v nohách :P Pavlína[/quote] Díky za recept, jak budu mít chvilku kdy, hned vyzkouším a poreferuji. :)

avatar

Praha 1

Celkem 1007 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:41:35 (2007)
maraton: 4:41:12 (2007)

Honzarunner muž 23.05.2007 19:42:32

tady tenhle topic nemužu číst,nebo bych už musel jit neco snist..:-)Samý dobroty…no za chvilku sem zpet:p

avatar

Stará Huť

Celkem 4847 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 4:07:24 (2005)

Pavlína žena 31.05.2007 09:28:57

Typ na malou letní svačinku: Brynzová pomazánka: Brynzu (čím čerstvější, tím lepší) nechte poněkud ohřát při pokojové teplotě a zamíchejte do ní na drobno nakrájenou cibuli a trochu sladké papriky. Pokud se vám hmota bude drobit, můžete přidat malou trošku plnotučného mléka. Podávejte s čerstvým chlebem a zapít to můžete mlékem nebo pivem.

Dobrou chuť :P

Motto: renesance
avatar

Hořovice, Praha

Celkem 50 km
Minulý měsíc 0 km

Abina1 žena 13.05.2008 23:53:43

tak trošku o mém jídle: snídaně:když mám chuť na sladké dám si ovesné vločky s banánovým proteinem a mlékem zahřeji chvilku v mikrovlnce a snídaně je hned hotová…když mám chuť na slané dávám si vajíčka s celozrnným chlebem svačina: kousek ovoce, jogurtové mléko, ochucený tvaroh s celozrnným pečivem, sušené ovoce, ořechy oběd: celozrnná rýže, celozrnné těstoviny, kuskus, brambory, bromborová rýže, gnotschi, lasagne, kuřecí, hovězí, vepřové a rybí maso, sýr(20–30%t.v.s.), zelenina svačina před tréninkem:kuskus na sladko, obložený celozrnný chléb atd. jídlo po tréninku viz oběd večeře:cottage sýy s mrkví a jarní cibulkou to miluju!!!!!!kuřecí polévka atd. občas druhá …

avatar

Hořovice, Praha

Celkem 50 km
Minulý měsíc 0 km

Abina1 žena 29.05.2008 23:13:00

[quote=Zdenin­ka]Ahojky, tady přidávám taky jeden repcept pro milovníky zeleniny – a to na lilek nebo i cuketu. Na větší pánvi na másle nebo olivovém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Pak přidáme nahrubo nastrouhané brambory (lze použít i sladké brambory nebo méně kalorickou náhražku, která vypadá jako řepa a já si nemůžu vzpomenout jak se jmenuje) a podlijeme vodou nebo vývarem a cca 15 min dusíme. Nakonec přidáme na kostky nebo plátky nakrájený lilek nebo cuketu a ještě podusíme. Dle chuti můžete přidat i česnek. Podáváme horké, samotné nebo jako přílohu k nějakému masu.[/quote] tento receptík opravdu zní zajímavě určitě vyzkouším…jestli jsem to pochopila jak myslíš tu náhražku nejsou to náhodou Batáty??

avatar

Praha 4

Celkem 25754 km
Minulý měsíc 120 km
10 km: 0:57:31 (2014)
půlmaraton: 2:11:15 (2013)
maraton: 4:44:49 (2013)

hanice žena 30.05.2008 07:22:54

Topinam(n?)bury??

Motto: Over and over again.
avatar

Hořovice, Praha

Celkem 50 km
Minulý měsíc 0 km

Abina1 žena 30.05.2008 22:56:04

[quote=Zdenin­ka][quote=Abi­na1]tento receptík opravdu zní zajímavě určitě vyzkouším…jestli jsem to pochopila jak myslíš tu náhražku nejsou to náhodou Batáty??[/quote]

Ahojky, Batáty jsou v podstatě ty sladké brambory. Ale mám na mysli ještě jinou zeleninu, která se řadí mezi kořenové. Bydlím ve Skotsku, takže ani nevím jestli se v ČR taky prodává. Každopádně si při příštím nákupu opíšu název a dám vědět :)

Tak už jsem to konečně našla (na netu podle obrázku :D ) – je to tuřín. (na wikipedii bylo napsáno, že se v ČR pěstuje poměrně málo, ale zřejmě by byl k dostání v obchodech se zdravou výživou)

p.s. kupuju si ten co má nafialovělou slupku a uvnitř je žlutý. Má prý třetinu kalorií ve srovnání s bramborem.[/qu­ote] tUŘÍN????název mi něco říká ale nějak si to nemůžu vybavit kouknu na net jak to vypadá…

avatar

budinsky muž 17.08.2008 21:08:06

Všechny recepty jsou dobrý, rád bych ochutnal, ale co mám dělat když mě nebaví vařit !!!!!!!!

avatar

Stará Huť

Celkem 4847 km
Minulý měsíc 0 km
maraton: 4:07:24 (2005)

Pavlína žena 18.08.2008 01:29:16

Na to je celkem jednoduchej recept. Jeden můj kolega z práce, když si vybírá partnerku, v určité fázi vztahu požádá o svíčkovou… Jo, holt, láska prochází žaludkem. Takže moje rada zní: najdi si ženu, která ráda běhá a která ráda vaří pro sebe i pro jiné. Dobrou chuť a běhu zdar!!

Motto: renesance
avatar

Praha 4

Celkem 28230,23 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:14 (2013)
půlmaraton: 1:49:29 (2009)
maraton: 3:57:28 (2014)

Dav muž 06.11.2008 17:27:07

Něco úplně jednoduchýho: …těstoviny opražit s troškou oleje a kari, vypnout počkat půl minuty, něž to drobet schladne, zasypat nadrobno nasekaným ledovým salátem (mě vyhovuje poměr tak 3:5 ve prospěch těstovin:-), promíchat, hodit na talíř a zasypat kvantem sýra, eidam, balkán, nebo obojí dohromady.
Je to za pár kaček a dělá se to zhruba stejně dlouho, jako se to jí:-)

Motto: ...kam až?
avatar

Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady

Celkem 8264 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:09 (2009)
půlmaraton: 1:26:09 (2008)

Oslík muž 07.11.2008 15:21:51

Zkoušeli jste někdo stravu Usaina Bolta? Vařené banány? :)

Motto: Už nemůžeš? Tak musíš!
avatar

Liberec

Celkem 8099 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:55 (2013)
půlmaraton: 1:23:55 (2013)
maraton: 3:00:46 (2013)

Advid muž 07.11.2008 16:56:36

Ono jde asi o ten druh banánů, co je za syrova nepoživatelný. :)

Motto: „Jde o to, Fletchere, že se svá omezení snažíme překonávat postupně, v určitém řádu. Prolétávání skálou přijde na řadu až někdy později.“
avatar

Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady

Celkem 8264 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:09 (2009)
půlmaraton: 1:26:09 (2008)

Oslík muž 08.11.2008 18:48:23

A ty seženu kde, Advide? Doufám, že pro ně nemusím na Jamajku, to je dost daleko. :D

Motto: Už nemůžeš? Tak musíš!
avatar

Česká Lípa

Celkem 299 km
Minulý měsíc 0 km

Komik1000 muž 08.11.2008 19:07:49

To jsou banány s dynamitem…

avatar

Celkem 5314,57 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:50:22 (2016)
půlmaraton: 1:47:01 (2016)
maraton: 4:12:05 (2014)

LemonaidLucy žena 14.05.2011 15:00:02

Miro, diky za odkaz. Aspon jsme zbytecne nezakladali nove vlakno. Tak to tu trosku ozivime, ne? Tak ja zacnu:

Tenhle salát je výborný jako příloha i jako hlavní chod. Je dobrý teplý i studený (ale ne uplne vychlazený z lednice).

Kuskus připravíme dle návodu – promícháme s trochou olivoveho oleje, zalijeme vroucí ososlenou vodou nebo vývarem v poměru 2:1, lehce načechráme vidličkou a necháme pod pokličkou 10 min odpočinout. Poté přidáme oříšek másla a vmícháme do kuskusu. Kdo má rád česnek, přidá ho v téhle fázi také. Necháme dobrotu ještě chvíli pod pokličkou.

Mezitím si do mísy nakrájíme na kostičky okurku, papriky, rajčata a tofu. Vmícháme hotový kuskus, zakapeme citronovou stavou a necháme tak půl hodinky odležet. Pokud chceme mít salát teplý, zabalíme ho do alobalu a dáme třeba do peřin. Pokud ne, necháme ho přirozeně vychladnout. Dobrou chut!

Motto: "When things are tough, you get tougher.” Chrissie Wellington
avatar

Banská Bystrica

Celkem 983 km
Minulý měsíc 0 km

PeterFabok muž 14.05.2011 16:26:18

super vlakno, pridam paleo-rychlovku :)

lososovy filet naporcujeme na steaky(2–5cm podla preferencii). kto chce, moze dat dole kozu, odporucam ponechat… …steak hodime na panvicu(alebo gril, dokonca som pouzil uz aj sendvicovac) bud nasucho alebo na trochu olivoveho oleja na par minut z kazdej strany. ja mam rad bez prichuti, kto chce, staci jemne ochutit napr. morskou solou.

dame na tanier a pokvapkame citronovou stavou.

toto nepotrebuje prilohu, kto by chcel, da sa napr. prilozit kopa zelenych fazuliek na pare alebo hlavka ladoveho salatu(kto chce, moze si ho nakrajat – ja mam rad prirodzeny tvar potravin)

Motto: the best runner leaves no trace
avatar

Celkem 975 km
Minulý měsíc 0 km

Pokustón žena 14.05.2011 16:45:24

Dalsi do sbirky: testoviny (pouzivam farfaglioni, „motylky“, ale lze i s jinymi, napr. fusilli) smichame s tunakem, cernymi olivami, susenymi rajcaty (nejlepsi jsou ve sklenici, nakladana), pridame trochu oleje, opeprime a podavame. Lze jist teple i z lednice.

avatar

Celkem 5314,57 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:50:22 (2016)
půlmaraton: 1:47:01 (2016)
maraton: 4:12:05 (2014)

LemonaidLucy žena 14.05.2011 17:04:31

>> PeterFabok, 14. 05. 2011 16:26:18

Tak ted jsi mi kapnul do noty, lososa mam totiz moc rada (nejradsi grilovaneho), takze mi to neda, a pridam jeste jeden recept (dneska uz koncim, slibuju!:-D ), ktery si obcas davame jako prilohu prave k tomu lososu (pomery zalezi spis na chuti, jak ma kdo rad): smichame oloupana, vypeckovana a nakrajena avokada, cervenou cibuli a rajcata. Rajcata se v puvodnim receptu loupou a vydlabava se ta stava s pecickama, ale my to nedelame, krajime je tak, jak jsou. Promichame, pokapeme limetkovou stavou, sul a pepr dle chuti, my pridavame jeste kapku cerveneho tabaska. Primichame jeste nasekany cerstvy koriandr a promichame. Nechame odlezet prikryte folii, alespon pul hodiny. Mnam!

Motto: "When things are tough, you get tougher.” Chrissie Wellington
avatar

Celkem 456 km
Minulý měsíc 0 km

beauty žena 14.05.2011 22:37:57

Recept na sójové maso od mého manžela.

Sójové plátky uvařit ve vodě s masoxem, slít vodu, vymačkat z plátků vodu a osmažit na trošce oleje pomalu dokřupava. Příloha brambory a zeleninový salát.

Losos je u nás taky oblíbený – hlavně u dětí. Mě se zdá hodně tučný, raději mám pstruha duhového.

avatar

Bratislava

Celkem 26082,8 km
Minulý měsíc 23,2 km
10 km: 0:47:21 (2014)
půlmaraton: 1:51:40 (2011)
maraton: 3:57:32 (2011)

andyxx7 muž 14.05.2011 22:53:43

ja si skoro kazdy vecer robim:

podrvene ovsene vlocky(asi 100–150g), zalejem vodou, nasypem pohankove vlocky (asi 3 pol. lyzice), psenicne klicky (asi 1–2 pol. lyzice), chia semena, hrozienka preplachnute, javorovy sirup. Potom nastruham vacsie jablko. Pokial je kyslejsie, este trocha hnedeho cukru. Ale satci fakt len troska. Pokial to je suche, treba pridat vodu, netreba sa bat. Je to chutnejsie v kasovitejsej for­me.

avatar

Sloviensko

rudo muž 14.05.2011 23:20:37

chia seeds kempingova kasa (nazov je z toho ze tak som to naucil jest syna ako ranajky pri kempovani) Chia seeds treab dlho namacat vo vela vody, absolutne minimum je 20 minut, vela ludi si namoci chia seeds do vody a da to vecer do ladnicky aby to bolo rano dokonale rozmocene, chia seeds musia vytvorit taku rosolovu hmotu (huspenina). Pokial chia seeds dost nerozmocime a nenasiakneme budu si v zaludku a v crevach brat vodu a mozu sposobit dobre problemy. nech nikoho nikdy ani len nenapadne jest tieto semiaocka suche !!!

v praxi rano ked varim bylinkovy caj tak do misky zalejem vriacu vodu alebo uz samotny caj, hodim do toho chia seeds, prisypem skoricovy a kakaovy prasok, morsku sol a zakryjem. necham odstat minimum 20min, obcas premiesam.

potom do toho pridam dalsie veci kazdemu podla chuti, synovi dam ovsaky, med, struhany kokos a prasok z ciernych sesamovyh semiacok

ja si nedam ovsaky ale dam si zeleny prasok, sesame – vlasaky pomlety prasok a obcas kokos.

ak je vysledna zmes sucha alebo uz studemna prilejem horuci caj

niekedy do toho idu aj susene ribezle cierne , hrozienka a najma susene GOJI berries

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Žilina u Kladna

Celkem 9586,35 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:55 (2015)
půlmaraton: 2:06:38 (2015)
maraton: 5:22:48 (2012)

Pohoda žena 31.10.2014 10:40:35

Oživuji téma ! Dnešní oběd, květákové kari :-))

1 velká najemno nakrájená cibule
1 lžička kokosového tuku nebo řepkového oleje
chilli paprička dle chuti
1,5 cm velký kousek čerstvého zázvoru
1 větší brambor, nakrájený na menší kousky
2 a 1/2 lžičky kari
1/2 lžičky skořice
1 lžička římského kmínu
1 lžička mletého koriandru
1 a 1/2 hrnku červené čočky
1 litr zeleninového vývaru
1 střední květák
1 svazek čerstvého koriandru
3 lžíce limetkové šťávy
1 hrnek zeleného hrášku Ve větším hrnci zahřejte kokosový tuk nebo olej, přidejte cibuli a opékejte asi 5 minut. Přidejte na jemno nastrouhaný zázvor a chvíli restujte. Přisypte všechno koření a nasekanou chilli papričku, půl minuty míchejte, dávejte však pozor aby se koření nepřipalovalo, poté přidejte brambor a asi další minutu nechte osmahnout. Přilijte zeleninový vývar a vmíchejte červenou čočku. Zakryjte a přiveďte k varu. Chvíli nechte vařit. Poté přidejte květák, nakrájený na malé kousky a zelený hrášek (mražený). Vařte asi 20 minut (květák by neměl být úplně rozvařený). Vmíchejte nasekaný čerstvý koriandr a limetkovou šťávu, příp. dosolte. Podávejte s rýží či quinoou.

Motto: Jak pokračujeme v životě,poznáváme meze svých schopností. S.Freud
avatar

Celkem 777 km
Minulý měsíc 0 km

davidof muž 31.10.2014 10:51:29

>> Pohoda, 31. 10. 2014 10:40:35

Škoda že už jsem si zase nakrájel brokolici. Ale určitě zkusím někdy příště. Dík za recept.

Motto: Dobrý běžec nebrzdí zbytečně zeměkouli v jejím otáčení.
avatar

Sloviensko

rudo muž 31.10.2014 11:04:15

pridam nieco super nezdrave, cim som hresil posledne dni

makovnik, nakrajany na platky, nahrubo natrety povidlami a aby to nechutilo az tak strasne sladko, pokvapkany citronom

to bol makovnik taky poctivy, samy mak a ziadne cesto

uz 2 noci ten opiovy efekt sposobil ze som spal 10–11 hodin a stale nestaci

Motto: you can't stop, what is coming !
avatar

Celkem 33013,49 km
Minulý měsíc 268 km
10 km: 0:42:16 (2022)
půlmaraton: 1:36:05 (2015)
maraton: 5:04:06 (2014)

Berenique žena 31.10.2014 11:16:08

Dnes vaří babička (střídáme se) špenát s bramborovým knedlíkem (ona +vajíčko, já vege). :-)

Motto: "Enjoy nature and live."
avatar

Celkem 3965 km
Minulý měsíc 3 km
10 km: 0:48:17 (2013)
půlmaraton: 1:44:59 (2009)
maraton: 3:50:05 (2005)

vsara žena 31.10.2014 12:14:14

>> rudo, 31. 10. 2014 11:04:15

rudáá je fééťááák !!! :-)) Už jseš jako papoušci. Ti zase lítaj na nakvašený ovoce a pak se vož… pak lítaj klikatě.

Krááá. Sára

avatar

Desert muž 31.10.2014 13:40:15

>> rudo, 31. 10. 2014 11:04:15

konečně jsi se projevil, na co jedeš, 8-)

avatar

Celkem 13562,5 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:52 (2017)
půlmaraton: 1:39:03 (2016)
maraton: 3:56:29 (2018)

hombre_71 muž 31.10.2014 13:44:24

Dnes pořádnou kyselicu. S uzeným, klobáskou. Po dopoledním výběhu přišla opravdu k chuti :)

Motto: Někdy prostě musíš
avatar

Prievidza, Slovensko

Celkem 11594,4 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:46 (2020)
půlmaraton: 1:27:42 (2016)
maraton: 2:57:58 (2017)

ttomino1980 muž 01.11.2014 14:20:06

Dusena zelenina s kozou bryndzou t.j. zelenina podla obsahu chladnicky/mrazaku a k tomu syr

  • kel, zelena fazulka, cibula, mrkva, rajcina, cuketa, zavarany cuketovy pretlak
  • sadlo
  • sol, bylinky podla chuti
  • bryndza …v mojom pripade kozia
  • na poliatie a dochutenie olivovy olej
Motto: "Keď prechádzate peklom, nezastavujte sa." - W. Churchill
Nalezené položky: 889 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.