Bratislavsky maraton
Štúrovo / Bratislava
Bohuš 17.11.2008 20:54:05
Ja som už prihlásený, ale bez zapletenia. To stačí do 8.3.2008. Bol som zatiaľ na všetkých 3-och ročníkoch. Veľmi mi vyhovuje termín a poloha. Mám v pláne zase o kúsok posunúť osobný rekord, najlepšie niekde pod 2:45.
Drnovice u Vyškova
vsacánek 27.12.2008 17:37:52
Ježíšek mně poukaz na Hervis 1/2M nenadělil, tak si asi přijedu do Prešpurku zaběhnout náhradu :)
Teplice nad Metují, Liberec
fisin 28.12.2008 15:16:51
Já taky svou účast silně zvyžuji, zatím to vypadá, že tam na 90% budu. Plánuje nás tam jet pár, včetně mé drahé polovičky pro kterou to bude první maraton. Rozhodneme se na začítku března, podle aktuálního stavu..
Jitka W. 29.12.2008 11:02:07
[quote=Advid]Kdo příští rok poběžíte? Já se o něm dozvěděl včera a teď se rozmýšlím.[/quote] Taky mám Bratislavu v plánu, moc se mi tam letos líbilo.
kaacza 29.12.2008 11:35:43
Taky se chystam! Hanba me fackuje, ze jsem za 2008 zadny maraton nezabehla, tak se tesim, ze v 2009 budou dva a jako prvni ten bratislavsky – aby mi to prumerove vychazelo na jeden rocne.:)
Raškovice okr. FM
minusak 30.12.2008 09:38:51
Pokud budou přijatelné podmínky v lednu a únoru, také mne to láká
Nové Zámky, Slovensko
aja 31.12.2008 09:34:19
Bol som na polke minulý rok a bol som so všetkým veľmi spokojný, tento rok by som chcel celý – ak prežijem Barcelonu v zdraví. Tento rok budú aj vodiči. http://42195.sk/
Brno
Petr Kaňovský 22.01.2009 18:18:58
V propozicích je uvedeno: „: Všetci účastníci sú povinní zabezpečiť si individuálne zdravotné poistenie.“ Je tato povinnost kontrolována? Je potřeba pro získání pojištění nějaká předchozí zdravotní prohlídka?
Liberec
Advid 28.01.2009 21:23:13
Kdo ho letos poběžíte? Ať nejedu nočním vlakem sám.
koyama, Kaczaa, Jitka W?
Štúrovo / Bratislava
Bohuš 29.01.2009 13:13:25
[quote=kanovsky]V propozicích je uvedeno: „: Všetci účastníci sú povinní zabezpečiť si individuálne zdravotné poistenie.“ Je tato povinnost kontrolována? Je potřeba pro získání pojištění nějaká předchozí zdravotní prohlídka?[/quote] Doteraz nič také kontrolované nebolo. Minulý rok nejaká poisťovňa ponúkala poistenie tuším zadarmo pri prezentácii.
Valašské Meziříčí
Tečko 29.01.2009 14:56:51
[quote=Advid]Kdo ho letos poběžíte? Ať nejedu nočním vlakem sám.
koyama, Kaczaa, Jitka W?[/quote] V nočním vlaku nejsi nikdy sám … :cool:
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 29.01.2009 17:51:45
[quote=Advid]Kdo ho letos poběžíte? Ať nejedu nočním vlakem sám. [/quote] Já, slíbil jsem organizátorům vodiče na 3:15
Praha-Bohnice
BuckTheBug 29.01.2009 19:39:55
Ahoj, začínám o Bratislavě vážně uvažovat. Rozhodnu se během 14 dnů, až budu fit a znovu se rozběhám. Nočním vlakem nepojedu určitě, protože mi žádný nejede. Nejspíš bych jel den předem vlakem/busem. Případně pokud bychom spojili maraton s jarní dovolenou v termálech, tak bych jel autem a asi by se k nám vešel 1 (možná 2) Brňák, Břeclavák… @Rosťa: Škoda, kdyby jsi vedl 3:30, zkusil bych se tě zase držet, i když v ČB mi to moc nevyšlo. :)
Sokolov
koyama 29.01.2009 21:59:44
koyama, Kaczaa, Jitka W?[/quote] Směrem k Bratislavskému maratonu mám nastavený tréninkový plán (který se mi zatím nedaří moc dodržovat, a tak rozhodnutí zda skutečně poběžím nechávám na později). Ale nočním vlakem se mi jet nechce. Jednou už jsem noční cestu absolvoval a nic skvělého to tedy nebylo. :)
Liberec
Advid 30.01.2009 12:34:22
No mě jiná levná alternativa nenapadla.
Rosťa: O tobě vím. Vodiči jsou jasní. :)
milanc 22.02.2009 00:13:36
Resili jste uz jak zaplatit startovne ? Do 8.3 by to melo byt za 17Euro, ovsem poplatky za prevod jsou napr. v CS 220Kc, CSOB 250Kc coz se mi moc nelibi..
kovářská
LULU 22.02.2009 08:35:23
Takže znáte i vodiče na 3:30??? :)
Praha 9
Lubos M 22.02.2009 09:12:51
Měl by někdo kdo jede na tuto akci volné místo v autě z Prahy?
milanc 22.02.2009 21:50:14
[quote=Lubos M]Měl by někdo kdo jede na tuto akci volné místo v autě z Prahy?[/quote] Ja budu mit volno, ale vyrazim uz v sobotu dopoledne.
Brno
vl001 27.02.2009 17:34:20
[quote=milanc]Resili jste uz jak zaplatit startovne ? Do 8.3 by to melo byt za 17Euro, ovsem poplatky za prevod jsou napr. v CS 220Kc, CSOB 250Kc coz se mi moc nelibi..[/quote] No tak třeba platba přes Eurogiro Poštovní spořitelny (na každé poště) 70Kč, pak se dá taky přihlásit přes www.sportpayment.com, kde je možno platit kartou (tj. 0 Kč). Anebo si konečně zřídit účet v zahraničí a přestat podporovat nesmyslně nastavené poplatky našich bank :)
Praha-Bohnice
BuckTheBug 27.02.2009 21:09:29
Tak již není cesty zpět, jsem přihlášen a měl bych mít i zaplaceno. Poprosil jsem známého, který má účet na Slovensku, a peníze mu dám v hotovosti. :)
Praha 9
Lubos M 28.02.2009 11:57:16
ja budu platit az na miste hotově, jedu inline zavod(7–11euro), pri prevodu z CS by to vyslo dvakrat drazsi......
Štúrovo / Bratislava
Bohuš 28.02.2009 18:54:20
Na prevod medzi CZ ↔ SK je možné použiť www.paypay.com. Stojí to neporovnateľne lacnejšie ako klasický cezhraničný prevod. Osobné skúsenosti s tým ešte nemám, ale nečítal som na to negatívne reakcie.
Prevod medzi českou a slovenskou ČSOB by mal tiež vychádzať lacno. Pred rokom som platil z SK do CZ v rámci ČSOB a vtedy to vyšlo 25 Sk.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 02.03.2009 11:39:57
Tak v Bratislavě asi nebudu..
[quote=Rosťa][quote=Advid]Kdo ho letos poběžíte? Ať nejedu nočním vlakem sám. [/quote] Já, slíbil jsem organizátorům vodiče na 3:15[/quote] tesi nas, ze sa uloha vodica stretla s takym velkym zaujmom. Radi by sme zapojili vsetkych Vas, ktori na nasu vyzvu reagovali. Vybrali sme po dvoch zastupcov z kazdeho casoveho pasma, a to podla poradia v akom sa o post vodica uchadzali. Vy ste sa ako treti v poradi, s cielovym vykonom 3:15:00 hod, stali prvym nahradnikom.
Jitka W. 02.03.2009 13:28:25
koyama, Kaczaa, Jitka W?[/quote] Tak už se do Bratislavy hlásím, Davide, a na cestě se domluvíme, až bude na to ten správný čas.
Jitka
Valašské Meziříčí
Tečko 02.03.2009 19:54:43
[quote=Rosťa]Tak v Bratislavě asi nebudu..
[quote=Rosťa][quote=Advid]Kdo ho letos poběžíte? Ať nejedu nočním vlakem sám. [/quote] Já, slíbil jsem organizátorům vodiče na 3:15[/quote] tesi nas, ze sa uloha vodica stretla s takym velkym zaujmom. Radi by sme zapojili vsetkych Vas, ktori na nasu vyzvu reagovali. Vybrali sme po dvoch zastupcov z kazdeho casoveho pasma, a to podla poradia v akom sa o post vodica uchadzali. Vy ste sa ako treti v poradi, s cielovym vykonom 3:15:00 hod, stali prvym nahradnikom.[/quote] A já na tebe tak spoléhal :(
Brno
vl001 03.03.2009 09:52:31
[quote=Rosťa]Tak v Bratislavě asi nebudu..
[quote=Rosťa][quote=Advid]Kdo ho letos poběžíte? Ať nejedu nočním vlakem sám. [/quote] Já, slíbil jsem organizátorům vodiče na 3:15[/quote] tesi nas, ze sa uloha vodica stretla s takym velkym zaujmom. Radi by sme zapojili vsetkych Vas, ktori na nasu vyzvu reagovali. Vybrali sme po dvoch zastupcov z kazdeho casoveho pasma, a to podla poradia v akom sa o post vodica uchadzali. Vy ste sa ako treti v poradi, s cielovym vykonom 3:15:00 hod, stali prvym nahradnikom.[/quote] Hmmm, je vidět, že tento závod ještě nedospěl. Odmítnout jednoho z nejlepších a nejprověřenějších vodičů je trestuhodná chyba. Kdybys náhodou do Bratislavy přece jen jel, možná bys mohl dělat vodiče na mnohem důležitější barieru než je 3:15. A to na čas 3:23:18. Jen nevím, jestli já na takový čas po dlouhé zimě mám :)
Brno
Petr Kaňovský 16.03.2009 19:15:39
[quote=Bohuš][quote=kanovsky]V propozicích je uvedeno: „: Všetci účastníci sú povinní zabezpečiť si individuálne zdravotné poistenie.“ Je tato povinnost kontrolována? Je potřeba pro získání pojištění nějaká předchozí zdravotní prohlídka?[/quote] Doteraz nič také kontrolované nebolo. Minulý rok nejaká poisťovňa ponúkala poistenie tuším zadarmo pri prezentácii.[/quote] Díky, přece jen jsem ale nechtěl mít v případě úrazu nepříjemnosti s pojišťovnou (ošetření v zahraničí), tak jsem si u VZP připojištění Turistický pobyt + Sportovní připojištění za 75 Kč.
Jinak, startovné se mi podařilo poslat bez poplatků přes společnost FIO (platební styk má zdarma nejenom v rámci ČR, ale i při převodech mezi ČR a SR).
Praha-Bohnice
BuckTheBug 22.03.2009 21:38:47
Nervozně sleduji počasí a podle http://pocasie.pozri.sk/ to zatím vypadá dobře. Kdyby bylo 15°C a polojasno, byla by to absolutní paráda! Doufám, že se potkám před startem s ostatními tragédy! Poběží někdo čas 3:25–3:30?
Praha
zombice 30.03.2009 12:06:09
no tak pocasi dvakrat nevyslo… teda aspon maratoncum, pulkari to meli bych rek idealni. Ja sem se svym vykonem spokojen tak na pul. Osobak to sice je, ale vim ze sem mel natrenovano jeste tak pred mesicem na lepsi cas, rek bych ze i pod 2:55. Rozbeh sem to jako vzdy zezadu, coz taky byla chyba, ale hlavne sem zacal zrychlovat moc brzo, uz kolem pulky a na 38.km mi diky tomu vetru doslo a do cile sem dorazil s vyraznym zpomalenim.. skoda, porusil sem si radu maratonu s negative splitem :-/
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.