Suunto t4 vs Polar F55al
Mira8 07.12.2006 17:36:58
Dobrý den, chtěl bych si koupit nové hodinky. Rozhoduji se mezi Suunto t4 a Polar F55al. Mohl bys te mi někdo pomoct s výběrem. díky
pug 08.12.2006 09:49:00
Nejdůležitější je, co s nima chceš dělat?
Jecminek.Maselnik 08.12.2006 13:09:59
přesně tak. Oba jsou to pěkné strojky, ale fko je typická fitness záležitost. Kdyby měl tester sloužit hlavně k běhu, šel bych do suunta, kde je možnost dokoupit příslušenství. Zdá se mi i hezčí;-)
foton 13.12.2006 11:05:51
Ja bych dal prednost suuntu. A rekl bych, ze bohate postaci i t3
kutulin 17.12.2006 18:18:58
Tak Míro8 mám přesně to samé dilema, už jsem šel pro Polar f55al, ale tady pár lidí se spíše klaní k SUUNTU, jak jsi na tom co jsi vybral? Děkuji i dalším za zkušenosti. Měl jsem zato, že Polar je v tomto směru jednička… A ještě jeden dotaz: Prosím vás, měří výše uvedené hodinky při jakémkoli (minimalním) pulsu a to třeba i při minimalní činnosti např. ve spánku? Změří třeba za noc množství spotřebovaných kalorii? Děkuji za reakce K.
Jecminek.Maselnik 17.12.2006 18:43:29
měřiče samozřejmě měří i nízký puls, nicméně vydaná energie vy spánku a tak mi příjde jako dost nerelevantní záležitost (jde o to, že ta vydaná energie spočtená strojky obvykle udává rozdíl mezi klidovou a aktuální spotřebou, než že by udávala absolutní hodnotu a i tak jsou ty údaje spíše orientační), pominu-li to, že životnost baterie při takovém použití bude výrazně kratší, než udávaná výrobcem. Navíc třeba spát s hrudním pásem, no nevím.
VlastaK 17.12.2006 19:10:51
[quote=kutulin]A ještě jeden dotaz: Prosím vás, měří výše uvedené hodinky při jakémkoli (minimalním) pulsu a to třeba i při minimalní činnosti např. ve spánku? Změří třeba za noc množství spotřebovaných kalorii? Děkuji za reakce K.[/quote] Vlastním Polar S 610i. Tento model ti naměří jakkoli nízké hodnoty. Aspoň mně do 35tepů/min. bez problémů. Spotřebu kalorií měří od hodnoty 90 tepů/min. a výše. Předpokládám, že u ostatních modelů Polaru to bude stejné. Pokud si tedy chceš změřit jaký máš v noci tep, je to bez problémů. Ale aby ti měřil spotřebu kalorií, musíš se už trochu hýbat.
kutulin 15.01.2007 11:13:46
Zatím jsem se stále nerozhodnul zda SUUNTA t3 a t4 a nebo Polar f 55AL. Moc
se mi vzhledově zamlouvají black Suunta t3, t4 už zas tak pěkne nejsou a
Polary f55 vzhledově průměr. Nemohu si pomoct, ale Polary 55 mají plno
funkcí IR přenos již v sobě, dále: Kódovaný signál Zamezuje rušení
okolními uživateli.
Polar Body WorkOut Vedení silového tréninku optimální cestou…
Polar Own Relax Věnujte se vlastní relaxaci. Víte jak na tom jste?
Komunikace s Nokia Umožňuje přenášet data do mobilního telefonu, kde je
lze zálohovat nebo poslat dál svým přátelům, trenérovi atp.
Keeps U Fit Program pomáhající zvýšení kondice v optimálních
podmínkách.
Polar Fitness Test Na základě proměnnosti srdečního tepu v klidu je určen
váš index kondice.
Spotřeba energie a podíl tuků… http://www.polar.prodejce.cz/…5al-fce.html
Mají Suunta t3 a t4 vyměnitelnou baterii v pásu uzivatelem nebo se to kupuje znovu? Má potřeba je hlavně: FITNES, HORSKÁ TURISTIKA a občas KOLO.
apač 13.02.2007 12:55:57
Ahoj , jsem tady sice nový , nejsem lecjaký běžec, ale spíš tak všeobecný sportovec.Ale mohu ti odpovědět na Tvé otázky.V mojí práci je dost sportovních nadšenců,kteří mají Polary vč.PODu. Nedávno jsem si chtě pořídit nový měřič a po dlouhém váhání jsem kontaktoval přímo prodejce SUUNTA v Č .Budějovicích. Následná schůzka a přímo prezentace hodinek mě nadchla. A bylo jasno.Dnes jsme dá se říct přátelé, objednal jsem si zároveň s T3 GPS Pod pro běhání , in line brusle,turistiku, kolo.A v lednu 07 jsem si doobjednal PC Pod .Je to úžasná záležitost.Mám s tím jen ty nejlepší zkušenosti. Pokud budeš potřebovat nějaké info , klidně napiš.Ahoj Jirka
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 01.04.2007 23:18:20
Mám podobné dilema. Dosud mám nejlevnější Polar, ale má to 2 nevýhody: nevyměnitelná baterie v pásu a nemožnost měření mezičasů. Pak by se mi taky hodilo zaznamenání max TF, možnost ukládání, komunikace s PC atd. ale to zatím není tak nutné. V 1/2maratonském Expu jsem se zastavil u stánku Suunta a taky mě docela zaujal vstřícný a ochotný postoj k zákazníkovi – asi si vyberu t3 nebo t4 – váhám… (t6 už je top :) )
bazaji 09.04.2008 14:36:00
Zdravím, měl jsem T4 a byl jsem s nima max. spokojenej. Po čase sem je vyměnil za T6 a taky si je nemůžu vynachválit. Nemám zkušenosti s POLARem. Co se týká SUUNTA baterie v Podech je vyměnitelná uživatelem, Každý POD má svojí vlasní frekvenci takže se nemůžou rušit. Je možnost data stahovat do PC a odesílat mailem nebo i následně do mobilu(jako data), na flash. Vyhodnocení tréninků a plánování je výborné v T4 (coach manager), T6 jsou závislé na softveru. Pro mě byl důležitý i design. Mám jenom jedny hodinky a popravdě si nedokážu představit, že bych se pohyboval ve společnosti s POLARama.
Zdenda L 11.10.2008 17:13:12
Nazdárek,nevíte náhodou někdo,zda se dá Suunto t4 Black použít střídavě pro 2 uživatele aniž by se muselo něco zásadního přenastavovat? Díky za informaci Z.L.
ce-la-veq 13.10.2008 11:54:16
Ahoj, mam Suunta t4 a jsem s nima spokojeny. Mam k nim PC pod I foot pod, oboje pracuje dobre a spolehlive. Jenom mi pri plavani v bazenu nemerily tepovku, nevim jestli to bylo tim ze jsem mel hrudni pas malo utazeny…? Doufam ze to pujde. Pokud mate moznost nechte si je dovest z USA kde jsou ceny polovicni. Pro 2 lidi pouzivat nejdou protoze se tam nastavuje vaha vyska veka mx tep.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.