Ladies' - od hlavy po paty
Extra Fruit 22.11.2006 20:38:01
Ahoj damy –
mate niektora tip na odskusaneho dodavatela, ktory nas dokaze obliect od hlavy po paty a to najlepsie v malych cislach (XS / 34 / vyska 163cm) ? Najradsej rovnakeho dodavatela pre kazdy kus oblecenia.
Nedari sa mi najst vsetko, co potrebujem na jednom mieste a nerada kombinujem krizom-krazom. Okrem toho si zakladam na odporuceniach.
Som vam zaviazana za kazdu radu.
lc
Plzeň
VILDA 23.11.2006 14:43:29
[quote=Extra Fruit]Ahoj damy –
mate niektora tip na odskusaneho dodavatela, ktory nas dokaze obliect od hlavy po paty a to najlepsie v malych cislach (XS / 34 / vyska 163cm) ? Najradsej rovnakeho dodavatela pre kazdy kus oblecenia.
Nedari sa mi najst vsetko, co potrebujem na jednom mieste a nerada kombinujem krizom-krazom. Okrem toho si zakladam na odporuceniach.
lc[/quote] Tady máš tip na CRAFT. Příjdeš si určitě na své. Ahoj gentleman.
pug 23.11.2006 14:50:59
Dámské programy pro aerobní sportovce mají i tyto firmy:, Axon (Strahov), Atex (Brno), Sensor (viz web), New Line, H R (Helena Reslová, Čelákovice)
Devce 23.11.2006 15:36:14
Ja nedam dopustit na obleceni od Newline, sice nevim, jak je to s velikosti XS, sama mam M a jsem moc spokojena. Nove od nich mam dlouhy elastaky a jsou fajne. Jinak zimni kalhoty na kolo a zimni dres, uz vozim intenzivne vic nez 5 let a material je paradni. Pravda, jsou mozna malinko drazsi, ale kvalita tomu odpovida. Nabidku maji pomerne sirokou, ale asi se ti to bude hur shanet, i kdyz v Pze by nemel byt problem.
pug 23.11.2006 16:05:30
Tak pokud nekdo vi, kde v Praglu sehnat Newline, budu radm kdyz se pochlubi. Ja jsem hledal a nenalezl.
kukyn 05.03.2007 22:24:16
[quote=Extra Fruit]Ahoj damy –
lc[/quote] Zkus www.termopradlo-devold.cz – moje polovička tam nakoupila vše v XS v pohodě
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.