Livestrong
Plzeň
Maty
09.01.2007 18:46:22
[quote=polo147]Na strance www.naramky.com jsou k dispozici ruzne naramky(mimo jine i LiveSTRONG)…sice cena neni 1$,ale i tak si myslim ze se to da…nemam s timhle e-shopem zkusenost…asi tak pred rokem jsem naramky sehnal v Praze v prodejne triexper…tak stastne porizeni[/quote] Tak pro informaci – naramky v poradku dorazily a jsou to originaly. Rychlost vyrizeni byla uzasna. Cena ponekud vyssi – 90 za kus a 60 postovne:O(, ale jak uz se tu jednou objevilo – stoji to za to. Maty
DDS
20.11.2007 19:05:39
viem, ze je to stara tema, ale mam jeden zlty naramok nazvys. ak by mal este niekto zaujem, darujem ho. je original, kupovany cez cykloshop v KE a mne stale padal z ruky (je to adult velkost- no a mne staci youth). tak sa ozvite, poslem postou…aj do ceskych zemi :)
Litoměřice, Brno
beny6
21.11.2007 14:43:42
Ja sem si asi pred 2–3 rokama koupil to baleni s 10 (z oficialniho shopu v USA) a jiz sem je uspesne rozdal. Zbyl mi jeden jediny, problem je v tom ze mam malou ruku a naramek mi klidne spadne do pulky predlokti. Taky me napadlo si sehnat ten Youth, ale nevim zda to bude u nas mozne. Nevi nekdo zda maj v triexpertu i ten junior??
DDS
21.11.2007 18:06:50
no tak to mas rovnaky problem ako ja. preto mi teraz jeden adult zvysuje :) . youth velkost maju na www.naramky.com a sedi dobre na mensej ruke
Litoměřice, Brno
beny6
21.11.2007 22:08:00
No 150kc mi pride trosku moc, zas tolik to nechci. Dejme tomu 50 bych za to dal (i kdyz to oficialne stoji 1$ )
Česká Lípa
swahil
28.10.2009 18:49:01
da se to sehnat v poho na aukru
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.