Slevy oblečení?
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík 13.10.2006 22:45:44
Zdravím! Zaptal bych se na oblečení, halvně teda na trika s dlouhým rukávem (třeba z moiry nebo craft). Bývají ve slevách? Boty jsou ve slevách de facto pořád, ale oblečení? Poraďte prosím, kdy a kde kupujete… dík
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 14.10.2006 09:30:54
No slevami craftich veci a moiry si nejsem tak uplne jisty. Jedina sance asi je, ze nejaky obchod ma celkovy vyprodej a nebo kdyz craft prijde s novymi modely. Protoze problem s bezeckym oblecenim je ten, ze ho v obchodech moc neni, resp je ho spis nedostatek, takze se drtvia vetsina vseho proda. Ale samozrejme nejakou slevu najit muzes, ale ja bych na to nespolehal a necekal, protoze muzes cekat taky rok a nebo navzdycky:).
Oslík 14.10.2006 09:39:12
[quote=Luckyboy]No slevami craftich veci a moiry si nejsem tak uplne jisty. Jedina sance asi je, ze nejaky obchod ma celkovy vyprodej a nebo kdyz craft prijde s novymi modely. Protoze problem s bezeckym oblecenim je ten, ze ho v obchodech moc neni, resp je ho spis nedostatek, takze se drtvia vetsina vseho proda. Ale samozrejme nejakou slevu najit muzes, ale ja bych na to nespolehal a necekal, protoze muzes cekat taky rok a nebo navzdycky:).[/quote] To je mi jasný, ale co, tady na e-shopu slevy jsou taky, tak proč ne? Dík, já si říkal, že by to mohli zlevnit, ale kdy? To nejsou boty, aby každej rok byla nová vytuněná řada…
Oslík 14.10.2006 10:12:00
Takhle: já běhám v triku s dlouhým a přes to mám triko s krátkym. To jsem se naučil nosit a docela to jde… Ale to triko s dlouhým je jen takový levný z bavlny a nevim, o kolik lepší bude, když to bude moira (nebo to funkční prádlo na e-shopu). Tak nevim, jestli má cenu ta investice…
Bělá pod Bezdězem
Cabalero 14.10.2006 10:41:50
Moira má také slevy a výprodeje na jejich stránkách www.moira.cz jen myslím že pánské trička tam asi moc nejsou! Jinak moira je kvalitní a doporučuji! Nakupuji v Mladé Boleslavi od Moiry. O dovolené jsem prošel pár obchodů Moira a divil se jak rozdílné ceny mohou být ve stejném městě,např. Tábor! Hold konkurence je boj!!!
Oslík 14.10.2006 10:45:08
Aha, to jsem nevěděl. Já myslel, že to má moira docela srovnaný. A neni v tom triku zima? Já mám z moiry dlouhý kalhoty a v zimě si přes to musim brát ještě elasťáky,ale zase ruce… Když stačilo i to tričko. Navíc je mi někdy při běhu teplo, tak si vyhrnu rukávy – tak do půlky listopadu to dělám běžně, někdy i v lednu…
Bělá pod Bezdězem
Cabalero 14.10.2006 10:54:14
[quote=Oslík]Aha, to jsem nevěděl. Já myslel, že to má moira docela srovnaný. A neni v tom triku zima? Já mám z moiry dlouhý kalhoty a v zimě si přes to musim brát ještě elasťáky,ale zase ruce… Když stačilo i to tričko. Navíc je mi někdy při běhu teplo, tak si vyhrnu rukávy – tak do půlky listopadu to dělám běžně, někdy i v lednu…[/quote] Přesně to jsem si myslel taky že ceny mají stejné!Prvně jsem si objednal přes internet tričko a pak zjistil že v Boleslavi je krám!Tedy musím říci že tričko přišlo druhý den! Triko s dlouhým rukávem beru když je chladno ale po pár kilometrch už dost hřeje!Ted na zimu jsem si pořídil bundu od Sama ty reflexní a pod to budu brát právě trika od moiry!Zkušenost s obyčejným trikem a speciální je rozdílná,asi stručně obyčejné je dosti nepříjemné po spocení! Zkus a věř budeš spokojen! P.S. elastáky mám taky od Sama a jsou supééér,nic pod ně brát už nebudu,stačí!
Oslík 14.10.2006 11:17:28
Tak díky. Já to včera procházel v drapasportu na andělu a docela se mi to líbilo. Ale pak si řikám, jeslti je to vůbec potřeba. Třeba ty elasťáky jsou v pohodě, tak si koupim i nějáký triko + bundu na běh od Sama. Díky za rady!
Oslík 15.10.2006 13:34:53
[quote=mapo]to Oslík-v katalogu jaro-léto 2006 (funkční oblečení pro sport a volný čas) firma craft a vavrys je taky prádlo vavrys basic (orig.české termoprádlo ze švédského materiálu) a cenově je to výhodnější než zde uvedené craft a co já vím i moira. Třeba by Ti to vyhovovalo, je tu triko dl.rukáv za 490,–. Já mám pouze tílko z moiry, to jsem si koupila na kolo, ale v zimě, když jsem v něm běhala, tak to nebylo ono. Chce to dl. rukáv, když fouká ostrý studený vítr, tak to vadí ramenům a loktům. Ahoj.[/quote] To je fakt, něco delšího se hodí. Hlavně když člověk trénuje vytvrvalost. Po půlhodince se zpotí a pak v tom v táý zimě vydržet další hodinu… no nic moc. Já teda myslel, že vavrys dělá jen ponožky. Měla bys prosím nějaký kontakt nebo odkaz na vavrys? A funguje to jako moira? Já mám zatím zkušenosti jen s moirou a prádle CoolMax – v pohodě. Naopak třeba ClimaTex nevím nevím… Dík
kukyn 05.03.2007 22:21:24
[quote=mapo]to Oslík-sháněla jsem nějaké triko na kolo a byla jsem v prodejně myslím cykloservis (tram. z Karl.nám.,kousek za Nuselským mostem, asi stan. „Divadlo Na Fidlovačce“), jsou to 2 prodejny vedle sebe po levé straně. Povídala jsem si s prodavačkou o oblečení a ta říkala, že se dělají i srovnatelné materiály, levnější (v ceně craft-moira je i cena značky) a dala mi malý katalog. A pochopila jsem, že se to dá u nich i objednat. V katalogu je odkaz na www.craft.cz (kompletní adresy prodejců). Jinak já mám jen to jedno tílko z moiry, nosím ho na kolo i na běhání, když je chladněji. Zkušenost s jiným materiálem bohužel nemám. Ahoj.[/quote] Nosím merino (i když je to vlna, tak neštípe – je jemná) a hlavně skoro nesmrdí. Je více výrobců (Icebreaker, Devold, Brynje, Ortovox), já šel do devoldu http://www.devold.cz ; výprodeje ale u merina skoro nejsou.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.