Co jest po vecernom behani ?
Miňo19 09.04.2021 22:52:01
Ahojte , som v behani zaciatocnik a potreboval by som radu co po vecernom behani jest okolo 21 – 22:00 . Momentalne mam za sebov 2 bezecke vykony prvy 1.6km cisteho behu druhy den som bol uplne ko svalovica ako hrom dnes som to skombinoval a dal som za hodku 6.7km beh + chodza viem ze to nieje bohvie co ale som na seba hrdy :D Kamarat mi odporucil po behu jest vajicka tak som si dal 4 na tvrdo ze to zmiernuje svalovicu a doplna bielkoviny co je po behu dobre ? Nieco o mne mam vysku 185 a 92kg . Zacal som behat preto aby som schudol z mojho „vypracovaneho“ brucha Za kazdu vecnu radu vam dakujem :) Zatial mam v plane behat vecer nech niekoho nevyplasim :D pripadam si nejako takto :D
blackseal 10.04.2021 00:09:54
Neries vobec jedlo. Dobehni, napi sa, daj si sprchu a chod spat. Ked chces mat pocit, ze potrebujes zabranit degradacii svalovych vlakien, daj si tie vajicka, ale zazraky necakaj. Svalovicu zmiernis treningom, postupnym navysovanim kilometrov, strukturovanym programom a casom.Vela zdaru! Pod ciarou; ak mas moznost jazdit na bicykli, skus najprv zhodit aspon 7 kg bajkom a potom zacat s behom. Klby mozno podakuju.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.