Pomoc s tréningom
Jabo 02.11.2020 21:52:26
Ahojte. Mám 16 rokov a potreboval by som poradiť ohladom tréningov. (písal som pár luďom no v dnešnej dobe už neni nič zadarmo tak to skúsim tu). Niečo mám už odbehané no vždy to bolo také behanie ako sa mi chcelo a väčšinou mi to vydržalo tak 2 týždne a potom 3 týždne nič. Môj najdlhší beh bol okolo 31km a nejakých 1400 výškových. Behám prevažne kopcovitý terén keďže väčšina pretekov je v takom teréne. Najlepšie časy mám z preteku po rovine 5KM-20:55 ďalej 10km-55:55+270 výškových no bez nejakej systematickej prípravy.Ako súťaže behám prevažne Spartan Race a také tie trailové behy s prekážkami no sem tam aj nejaké po rovinke na asfalte ale to moc nemusím. Viem že tréning by mal obsahovať nejaké dlhé behy,lahké behy,regeneračné behy,intervaly,fartleky,tempo behy a volné dni. No potreboval by som to dať dokopy aby to malo ten správny efekt. Nemám špecifický cieľ len sa zlepšiť výkonnostne. Čítal som o MAF-180, Running 80/20 no mám v tom menší zmätok a hlavne neviem či sa mi oplatí niečo také riešiť preto si idem po radu sem ku skúsenejším.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.