Běhací kočárek
vlado 27.06.2006 16:25:39
Mate niekto skusenosti s behanim s kocikom? Uvitam akekolvek rady – hlavne ci to ma vobec vyznam, odporucany typ, apod. Zatial to nie je uplne aktualne, ale za 3 mesiace uz asi inu moznost nebudem mat :)
Dakujem vlado
kauri 29.06.2006 23:21:01
Vyzkoušel jsem to u švagrové ve Švýcarsku,na jejich cyklostezky ideální.Ovládá se snadno jednou rukou,běžel jsem asi 45 min a dítě spalo celou dobu.Chce to lehčí profil a klus nebo objemový trénink je v pohodě.Bohužel v místě mého bydliště nepoužitelné-chodníky rozbité,blátivé (plynofikace už 5 let :) o cyklostezkách se mi ani nezdá. Podívej se na www.dveplusdve.cz (typ:croozer)
Alena 30.06.2006 08:01:23
Já jsem hodně viděla běhací kočárky v Německu, tam to bylo hodně rozšířené. Ale byly trochu rozdílné než ty na těch stránkách. Měl 3 větší kola, dítě tam bylo připoutané a chlapík s tím v pohodě běhal i kolem rybníku, tzn., že tam nebyl asfalt.
vlado 06.07.2006 12:46:22
Dakujem Vam za odpovede, to ovladanie jednou rukou sa mi celkom pozdava. Snad to bude fungovat a budem behat aj nadalej.
trava 17.07.2006 11:41:18
Měli jsem 3kolku Knorr s brzdou na přední kolo a byla fajn
orangeshadow 12.06.2011 23:05:02
Ja jsem uplny zacatecnik. Mam BOB Revolution s velkyma pneumatikama a beham po rovine. Vetsinou, drzim kocar jen jednou rukou, kterou po chvili menim.
Je to o zvyk. Do kocaru krome lehke svaciny a ditete nic nedavam, aby kocarek byl co nejlehci.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.