Mizuno Wave Impulse
Přerov
Juraman 21.10.2009 14:13:04
Zdarec , chtěl bych se zeptat jestli nemáme někdo zkušenosti s tímto modelem. Já měl Mizuno Wave Aura a byl jsem s ním spokojený a připadá mi jako by byl tento model jeho následovníkem i podle obrázků.
Díky moc.
Přerov
Praha
mapo 07.04.2010 14:58:06
MIZUNO WAVE IMPULSE dámské za 999,– (pův.cena 2399,–), vel.EU 38–38,5–39 v Hervisu NOVÝ SMÍCHOV, Praha 5
Chrudim
PetrCR 07.04.2010 19:34:09
Wave Impulse jsem si koupil minulý měsíc, dosud jsem měl Azure. Nemám v nich moc naběháno, takže zatím toho o nich moc říct nemůžu, ale jednoznačně mi líp seděly ty předchozí boty. Vzhledem k tomu, že mám větší velikost než běžné boty (to ale u obou zmiňovaných typů bot), tak mám pocit, že Impulse mám na patě volnější, ale nemůžu je víc stáhnout, protože potom bych si v nich nich nohu škrtil. Rovněž chodilo v přední části jako kdyby moc nesedělo. Kupodivu jsem ale i tak neměl problém v tom odběhnout téměř 35km běh a asi tři kratší, přes pocit, že moc nesedí, tak žádné puchýře, otlaky ap. Uvidím, až je víc rozšlápnu a naběhám stovky km, jak obstojí. Musím však pochválit to, že ve špičce nijak netlačí. Mám palec mírně vytočený dovnitř (a celé chodilo takové do oblouku), a přesto se netlačí na okraj boty.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.