Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Kdo pomůže nastavit Polar RS800+GPS 3G sensor ?

Kdo pomůže nastavit Polar RS800+GPS 3G sensor ?

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Vsetín

Madfather muž 06.09.2009 18:46:11

Hledám dobrovolníka ze Vsetína a okolí který pomůže začátečníkovi nastavit sporttester Polar RS800+GPS 3G sensor. Návod sice mám, dokonce český, ale nedaří se mi nastavit tréningové parametry. Pokud má někdo na Valašsku zkušenosti s tímto přístrojem, ozvěte se, prosím.

Motto: ......na zápěstí polar, lesem běží ogar polar občas pípne, ogar brzy chcípne :)

Praha 4

Celkem 3067 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:44:00 (2008)
půlmaraton: 1:40:52 (2007)
maraton: 3:36:00 (2008)

jirka.strang muž 21.10.2009 14:46:36

jsem sice Pražský pepík, ale snad poradím…co tě zajíma?

[quote=Madfat­her]Hledám dobrovolníka ze Vsetína a okolí který pomůže začátečníkovi nastavit sporttester Polar RS800+GPS 3G sensor. Návod sice mám, dokonce český, ale nedaří se mi nastavit tréningové parametry. Pokud má někdo na Valašsku zkušenosti s tímto přístrojem, ozvěte se, prosím.[/quote]

Motto: když nemůžeš běžet tak jdi, když už nemůžeš jít tak lez, když už nemůžeš ani lézt, tak se klidně i plaz, jen to nikdy nevzdávej!Dean:)
Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.