Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Sporttester + vhodny sw

Sporttester + vhodny sw

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Toth

Vektor muž 04.07.2009 13:35:43

Zdar. Beham uz od r. 2000 s vacsimi ci mensimi prestavkami. Opat zacinam po cca 2r prestavke, ktoru som mal z prac dovodov a hlavne z toho ze som sa dokazal behom roka „zosrotovat“. Nevedel som si naplanovat trening. Behal som podla pocitu a to nebol dobry napad. Prisiel cas na sporttester. Suunto to ma pekne s tym „treningovym efektom“ ale je to drahe. Existuje nahrada, tj lacnejsi sporttester (okolo 1000CZK) + sw do ktoreho tie data natiahnem alebo rucne napisem a dokazem ich analyzovat a sw by mi navrhol plan na bud trening? Ako funguje tento proces? GPS a pod frajerinky zatial nepotrebujem, beham vacsinou rovnaku trasu, ktory si zmeriam na biku. Ak je na tuto temu uz nejaka nit, staci mi link. Dakujem!

Motto: Image je na nic, pocuvaj smad

Líně

Celkem 4731 km
Minulý měsíc 0 km

petvlk muž 05.07.2009 18:29:21

Suunto T4 je určitě dražší než 1.000,– Kč ale zase splní ty požadavky které očekáváš, já jsem se snažil začínat běhat asi 20 let a výsledky byly vždy takové jako popisuješ (a to jsem běhal jak podle pocitu, tak podle různých plánů pro začátečníky), až T4 s trenérem (on i ten samotný TE je orientační údaj) mě naučily běhat (a podle trenéra běhám více méně pořád – byť si tréninky upravuji ale celkový objem nechávám). Pokud se ceny týká tak zase není tak závratná, za kolik si kupuješ boty a jak dlouho ti vydrží, sportester máš prakticky navždy (kvalita se ale musí zaplatit) a ještě můžeš rozšiřovat o přídavné pody. Trénink podle sportesteru nezávisí na uběhnuté vzdálenosti ale na čase a zátěži srdce, tak že není potřeba mít trasu pro stanovení tréninku přesně změřenou.

Toth

Vektor muž 11.07.2009 10:32:11

Dakujem za spravu. Suunto je urcite vymakany. Nikto nic podobne nema ako TE. Je to az divne, ze ostani vyrobcovia v tom nevidia vyhodu ako jednoducho informovat bezca o jeho zatazeni. T4 stoji 5000, co je dost drahe a to este bez PODy na meranie trasy. Vie niekto poradit sporttester ktory sa da prepojit s PC ( tam dokazem vycitat info typu TRENINGOVY EFEKT) a ma za rozumnu cenu krokomer? Pozdava sa mi Garmin 50 povezme aj cenovo. Co je ekvivalentom GArmina 50? Polar ??? ( problemi s pripojenim na PC- divny sposob prenosu dat) Sigma??? ( nema krokomer) Gramin 50 ??? ( uz par z vas ho malo v servise…) Ake softy sa bezne pouzivaju pre analyzu a pripravu treningu? Nehovorte mi ze sa pouzivaju len tie ktore su dodavane s testerom… Kyby to mala byt Sigma, ktora? PC15 alebo Onyx Pro? Dik za info.

Motto: Image je na nic, pocuvaj smad
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.