Chci začít trénovat, potřebuji poradit
orisekklarka 22.08.2024 09:37:11
Dobrý den, chtěla bych začít trénovat běh a bohužel v mém okolí není žádný atletický oddíl. Nevím jestli jsem začátečník, bez tréninku mám na pět kilometrú čas cca 29 minut, rekord na čtyři sta metrů 1:18:02. Taky si úplně nejsem jistá disciplínou ale nejvíc mě láká 800 m, 5 km, 400 m, 10 km ale nebráním se ani ničemu jinému. Budu ráda za jakékoliv rady jak začít, jaký trénink nebo jakou disciplínu.
skorobezec 26.08.2024 07:16:27
Tady ti nikdo moc neporadí. Jsi na webu, kde admini poslali fórum už dávno do kytek, a tak tu skoro nikdo nechodí. Ale i kdyby se někdo objevil. Vůbec tě neznáme a nevíme ani kolik máš let, jak vypadáš, kde bydlíš atd. A jen z toho, co jsi nám napsala toho moc nevydedukujeme. Sama ani nevíš, zda jsi začátečník nebo ne, což se tedy odvíjí od toho, jestli začínáš či ne a ne od toho, jak rychle dokážeš běžet bez tréninku Pokud jsi mladší ročník, oddíl by byl ideální a většinou se dá v dostupné vzdálenosti nějaký najít. Také jde o to, jaké máš ambice. Dělat běhání vrcholově, nebo rekreačně. V tom druhém případě bych ani žádné disciplíny neřešil a běhal jen to co tě baví.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.