Adidas-Gigasport Running tours 2008
Brno
Pavlis
26.09.2008 08:34:56
jel jsem se mrknout v Brně dne 23.9., lidi žádní, takže „vyšetření“ bez čekání. Měl jsem při běhu šlápnout nohou v ponožce na desku, která snímala plochy dopadu. Takže šlápnutí jednou a pak druhou nohou. Výslednem bylo, že mám normální nohy. Pro výběr boty se ukázalo nejdůležitější, jestli běhám po silnici nebo v terénu. Když jsem řekl: půl na půl, tak jsem obsluhu očividně zmátnul. Ten den trénink s Milošem nebyl, takze celkově můžu jednoznačně hodnotit, že to byl ztracený čas. Sleva 500Kč na boty Adidas mne ke koupi předražených bot nenaláká.
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík
26.09.2008 15:29:19
Aha, taky jsem uvažoval, jestli by mi k něčemu bylo, kdybych věděl, jaký mám nášlap. Přemýšlel jsem, jestli mi nějak popíší můj dopad nebo mi jen poví, že si mám koupit ty a ty boty… Takže asi druhá možnost… :) Ale někomu, kdo s během začíná, to může pomoct, v některých obchodech jsou prodavačky absolutně mimo…
karolína
26.09.2008 16:07:32
…myslím že na PIM 2006 to dělali na stánku expa…poradili mi boty i velikost…když jsem v nich prvně vyběhla,měla jsem pocit ,že běžím prvně v životě a neumím to..hrůza…zkusila jsem to ještě párkrát a prostě to nešlo,tak jsem se vrátila ke starým botám i značce…ale taková je jen moje zkušenost…třeba má někdo lepší,myslím,že mě prostě adidas nesedne …takže boty za 4000,– po pim slevě jsem nechala dceři,už do nich dorostla …uvidíme jak se jí v nich bude běhat
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.