hrudní pás pro ženy?
Jitulka 01.09.2008 07:23:56
Ahoj všichni, měla bych jeden možná trochu stupidní dotaz: jaký je rozdíl mezi hrudním pásem pro muže a pro ženy? Velikost nebo snad nějaké anatomické tvarování? V této souvislosti bych se také chtěla zeptat, jak zdejší ženy-běžkyně ten hrudní pás nosí… především ty vpředu vyvinutější :) – zajímalo by mě umístění vzhledem k podprsence, tak aby měření TF fungovalo jak má a zároveň to nebylo nějak ukrutně nepohodlné… :))) uvítám veškeré postřehy a rady
bugik 01.09.2008 07:43:33
Ja jsem zatim neslysela o hrudnim pasu pro zeny a muze – mam zkratka hrudni pas. Pravda, ze mi obcas trosku sklouzava, ale zastrkavam ho pod spodni lem podprsenky vpredu i vzadu a i kdyz se vetsinou posune dolu, nemam s tim zadne problemy – uplne nespadne a porad v pohode meri.
Jitulka 01.09.2008 08:22:35
Hm, já to zaboha nemůžu najít v historii, ale včera jsem prohlížela spoustu stránek, vybírala a vybírala… a někde mezi příslušenstvím byly ty hrudní pásy rozlišené pro muže a ženy, jenom nebylo vidět, v čem je vlastně rozdíl. Až teď ráno mě vlastně napadlo, když i někteří chlapi mají občas problém s umístěním toho pásu, jak jsou na tom asi ženské, že.
Jecminek.Maselnik 01.09.2008 08:32:16
s ohledem na to, že hrudní pás se umísťuje pod prsa, nemyslím, že bys s ním musela mít problém:-)
Jitulka 01.09.2008 08:38:47
Díky. Mě šlo hlavně o to, jestli by třeba neměl tendenci špatně měřit, kdyby byl moc nízko, sklouzávat dolů apod. .. Doteď jsem běhala jenom „instinktivně“, takže když už investuju do nějaké takové vymoženosti :), aby mi to k něčemu bylo.
romikv 01.09.2008 11:22:41
ahoj pás je unisex. Co jsem viděl i sportovní podprsenky, tak ty mají vespod kapsu (či přímo pásky) do kterých se dá pás zasunout a nemusíš mít ani tu gumu vzadu, tu obstarává guma z podprdy. Takže jako holka jsi dost v pohodě, protože ti pás padat nemůže – o by Ti muselo spadnout všechno . Jestli pás na sobě nemá žádné výstupky pro baterie jako nový od suunta, tak by to mělo být naprosto v pohodě. čau, Roman
Abina1 01.09.2008 16:36:17
jak uváděla bugik tak si ho také dávám pod lem podprsenky jak ve předu tak vzadu a nemám problém.....ani když se o kousíček posune dolů.....
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.