Ručník - "plavecká kůže"
KaatjaK 15.03.2008 22:46:55
Koupila jsem příteli na jeho přání takový ten super-savý ručník malých rozměrů. Má s ním ale jeden problém: po usušení ztvrdne a celkem těžko se dá složit do původního malého balíčku. Nemáte někdo s těmito ručníky zkušenosti, které by pomohly?
jazzmaker 16.03.2008 10:18:13
mám ho taky, teď ale nevim kde:-) ale jeden čas jsem ho „nutně“ potřeboval a docela i používal. já ho měl hlavně na daleké zájezdy v autobuse – krásně ochladí a otřít se od potu je taky super:-) primárně je určen pro plavce – utřou se, vyždímou a utíraj dál, ale je supr i pro jiný sporty na cílové osvěžení. a teď už k tomu tvrdnutí. je to jeho normální vlastnost – když je mokrý, je měkký a skladný a měl by být v pouzdře. ale tam tak po 2 dnech začne smrdět, tak je dobrý ho občas propláchnout čistou vodou. a pokud ho delší dobu nepoužíváš, je dobrý ho vyndat z pouzdra, rozložit ho a nechat uschnout. tím dojde k jeho ztvrdnutí, ale zase „nehnije“ jako když je mokrý v pouzdře. nevýhodou je ta skladnost. ta je nulová:-/ já ho měl položenej na poličce a moc krásný doplněk pokoje to není:-) jedině ho někam schovat, ale bacha ať si ho nezlomíš, v tom zatvrdlém stavu vypadá dost křechce. a aby změknul, tak se zase jen namočí…ale to samozřejmě víš, já jen pro ostatní:-)
KaatjaK 16.03.2008 14:47:23
To jazzmaker: Dík za info :) Nakonec jsme to zkusili tak, že přítel po plaveckém tréninku skladuje vlhký ručník srolovaný v ruličce. Nedává ho do té škatulky – tam by asi fakt shnil:-) Srolovaný docela v pohodě uschne a je skladný (narozdíl od té desky, když nám uschnul rozložený).
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.