Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Vybavení » Hodinky Polar S625X + příslušenství

Hodinky Polar S625X + příslušenství

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha

Celkem 759 km
Minulý měsíc 0 km

redd muž 20.08.2015 14:11:23

Nabízím sporttester Polar S625X včetně příslušenství (viz níže). Je to takový „dědeček“ sporttester, svého času to nejlepší, co se dalo na multisport koupit. Mám je řadu let, sloužily a slouží věrně, leč už zastarávají a mým potřebám přestaly vyhovovat. Ve srovnání s dnešní konkurencí chybí hlavně GPS. Určitě jsem je nešetřil, mají na sobě škrábance, ale funkčně jsou stále naprosto v pořádku. Poslední leta jsem je nosil hlavně na hory (kvůli výškoměru) a na kolo (tachometr).

Mám k nim snímač tepu + 2 pásy (jeden ale blbne, druhý jsem kvůli tomu dokupoval, který je který nevím, pač baterka ve snímači je KO, pár let už v šuplíku). Dále bezdrátový snímač na kolo a držák na řídítka. Taky mám původní krabici, návod, instalační CD se SW a také přidám USB infra port pro přenos dat. Footpod není, ten se dá případně sehnat zvlášť. Jak říkám, je to takový skoro vintage kousek, který ale někomu může ještě hodně slušně sloužit. Co si za něj říct upřímně vůbec nevím, spíš mi je líto, aby zahálel v šuplíku. Takže pokud ho někdo chcete, klidně se nebojte nabídnout cokoli vás napadne, určitě se nějak dohodneme. Já přecházím na Garmin Forerunner 920XT.

Hodinky se mnou zažily dost a procestovaly kus světa. Koupaly se v mořích, oceánech a jezerech, vylezly nějaké skalky či ferátky, nejvýš podívaly se na Gokyo Ri (5360 m) a nedávno na Elbrus (5642 m).

Detailní specifikace např. http://www.polarcz.com/…arametry.htm. Další info případně emailem. Předem díky za jakékoli nabídky.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.