Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Vybavení » Koupím: Runtastic hrudní pás

Koupím: Runtastic hrudní pás

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

budo muž 05.05.2015 15:41:21

Neprodal byste prosím někdo levně hrudní pás k aplikaci Runtastic? Tak nějak tuším, že bych ho používal -/+ půl roku kdoví jestli a dávat plnou cenu za nový kvůli dočasnému využití nechci. Stejně, jako se mi doma v šuplíku válí hodinky s hrudním pásem. Spíše to chci vyzkoušet. Tak jestli se najde někdo, komu se už omrzel a leží bez užitku v šuplíku, rád bych ho za přátelskou cenu koupil. Pak ho zase pošlu dál do světa. Děkuji

Praha/Mar.Lazne

10 km: 0:36:45 (2016)
půlmaraton: 1:22:15 (2016)
maraton: 3:06:48 (2014)

Jookyn muž 05.05.2015 23:04:22

Spise nez na aplikaci zalezi na telefonu jaky mas, vetsinou je potreba, aby podporoval Bluetooth Low Energy (nekde psano asi jako Smart Ready), treba iPhone 4 to jeste neumel.

Ja mam tento – http://www.czc.cz/…6606/produkt (nejsem si uplne jisty, jestli tohle neni nejaky o trochu novejsi model) a mozna bych se ho byl ochotny zbavit. Pokud si to dobre pamatuju, tak jsem ho kupoval nekdy loni v lete (je tedy v zaruce) a cca za 1400, asi bych dohledal i ucet, pokud bys mel zajem. Kolik by jsi za nej byl ochotny dat?

Nic mu neni, jen muj hrudnik asi na nej neni optimalne staveny, po kazdem behu jsem na jednom stejnem miste od nej poskrabany, takze jej nosim v posledni dobe tak jednou mesicne na nejake rege klusy…

Praha 3

famine muž 07.05.2015 01:56:01

>> budo, 05. 05. 2015 15:41:21

Ahoj, pokud tvůj telefon podporuje Bluetooth 4, jeden bych tu měl mít… Od doby co jsem přešel na hodinky Garmin, tak pro něj nemám využití, protože Garmin nepodporuje BT4… Byl použitý jen párkrát a je plně funkční. Pokud chceš, nechal bych ti ho za 550kč.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.