Porubský dvojmaraton
Praha 9
Lubos M 02.10.2007 15:52:02
Má někdo zkušenost s tímhle závodem? Dá se běžet jen jeden?
Brno
milan 02.10.2007 15:54:57
[quote=Lubos M]Má někdo zkušenost s tímhle závodem? Dá se běžet jen jeden?[/quote] Samozřejmě,po dohodě s velmi vstřícným pořadatelským týmem O.Seitla je možné téměř vše.Profil však nepřeje rychlým časům,v každém ze 14 okruhů je nezanedbatelné 16m převýšení.
Přerov
Juraman 02.10.2007 15:58:35
Zdarec, a nevíš kde přesně se to běží? Taky bych ho chtěl zkusit, ale jen jeden, bude to můj první:))))
Díky moc za odpověď
Praha 9
Lubos M 02.10.2007 16:09:39
Aha, tak do toho nejdu.
Křenovice (VY), Velká (PR)
Honza Škrdla 02.10.2007 19:32:49
Loni jsem běžel první den a ta trať mi nepřipadala tak hrozná, až na ten rozkopaný úsek, ale to byl letos mohlo být lepší. Jinak jsem si tady zaběhl jeden ze svojich nejlepších maratónů.
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 02.10.2007 19:40:02
Já loni běžel jen druhý den. Souhlasím s Milanem, že trochu spletitá trasa s jedním kopečkem, který se běží 14×, není na osobák.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 03.10.2007 10:19:34
Taky už vím, že ta trasa není na osobák. Loni jsem to tam na prvním maratonu zkusil a dopadl jsem jak sedláci u Chlumce. Ten kopeček je malý a mockrát opakovaný, takže se zákeřně projeví až třeba po půlce – a to (v mém případě) velice nepříjemně.
Křenovice (VY), Velká (PR)
Honza Škrdla 03.10.2007 12:01:43
Přiznávám, že je tento závod trochu těžší, ale mě se až do 11. kola běželo celkem dobře a měl jsem to rozběhnuté na osobák. Na druhou stranu znám i těžší závody. Teď to mám do Ostravy celkem daleko a navíc nepočítám, že bych si ještě letos zaběhl osobák. Radši se dám do pořádku a uvidím příští rok.
Praha
Štefan 03.10.2007 14:42:25
[quote=Stanislav Junga]Taky už vím, že ta trasa není na osobák. Loni jsem to tam na prvním maratonu zkusil a dopadl jsem jak sedláci u Chlumce. Ten kopeček je malý a mockrát opakovaný, takže se zákeřně projeví až třeba po půlce – a to (v mém případě) velice nepříjemně.[/quote] Letos to bude lepší. Doufám, že se tam opět uvidíme.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 03.10.2007 14:48:08
Štefan : účast plánuji. Chci to běžet pomalu jako součást podzimního naběhávání objemu. Takže počítám tak 4:15 – 4:30h / maraton.
Praha
Štefan 03.10.2007 15:55:04
[quote=mapo]Ahoj-taky bych to chtěla zkusit vezmete mi s sebou… Jak to tam chodí…na webovkách jsem nic moc podrobnějšího nenašla, kde se ubytovat (jsem nenáročná) atd. Zatím jsem vždycky na závody vyrazila ráno z domova, takže s tím nemám žádnou zkušenost, navíc v Ostravě jsem nikdy nebyla. Díky.[/quote] Ahoj, dá se tam spát v sokolovně, jsou tam valendy, je potřeba spacák. Já jsem spal u syna, tak přesně nevím, jaké to bylo. Ale spal tam myslím Mount, zkus se ho zeptat. Bude to i na stránkach mkseitl, zatím to tam není, ale mám email od organizátorů, kde potvrdili termín 24.11. a 25.11. Příjď, bude se Ti to líbit. Právě teď jsem objevil termínovku, kde je to uvedené http://www.mk-seitl.com/…strava07.htm V přihláškách na http://www.mk-seitl.com/ to zatím není
Brno
milan 03.10.2007 15:59:08
Ubytování nabízí pořadatel ve sportovní hale,kde je zároveň
organizační centrum a zázemí závodu.Stačí si vzít pouze karimatku a
spacák.Podle mého názoru využila vloni této možnosti většina
mimoostravských bězců.
Trať je od haly vzdálena cca 300m.Velice zajímavá je možnost kontaktu
s ostřílenými běžci,které člověk vidí na závodech jen letmo.Jejich
zážitkya zkušenosti stojí za vyslechnutí.Do Poruby se těším.:)
Rosťa Ostravak 04.10.2007 18:42:40
K PM2 se propozice připravují. S Ottou Seitlem jsme předběžně dojednali s provozovatelem porubského koupaliště, že náročný úsek maratonu který vedl stoupáním do lesa, se nyní poběží v areálu koupaliště. Ještě to musíme změřit. Loni závod vyhrál dao (první den za 2:40, druhý den se vyklusal za 2:46 Honza Škrdla běžel jeden za 2:52. Výsledky 2006: http://www.volny.cz/…/Celkovy.pdf :cool: :cool: :cool:
Brno
milan 04.10.2007 19:01:38
[quote=Rosťa Ostravak]K PM2 se propozice připravují. S Ottou Seitlem jsme předběžně dojednali s provozovatelem porubského koupaliště, že náročný úsek maratonu který vedl stoupáním do lesa, se nyní poběží v areálu koupaliště. Ještě to musíme změřit. Loni závod vyhrál dao (první den za 2:40, druhý den se vyklusal za 2:46 Honza Škrdla běžel jeden za 2:52. Výsledky 2006: http://www.volny.cz/…/Celkovy.pdf :cool: :cool: :cool Vy chachaři z Ostravy jste strašně rychlí a pružní. :) Odpadne možnost srovnání s loňskými výsledky. Pokud není koupaliště termální,tak to může být na rozdíl od pěkného pahorku celkem nudný úsek.
Brno
dao 04.10.2007 19:24:17
Vypadá to, že si letos půjdu, taky zatrénovat… Ještě mě napadlo jestli by se to nedalo udělat jako jednodenní dvojmaraton. Ráno jeden a odpoledne druhej.
Brno
milan 04.10.2007 19:57:01
[quote=dao]Vypadá to, že si letos půjdu, taky zatrénovat… Ještě mě napadlo jestli by se to nedalo udělat jako jednodenní dvojmaraton. Ráno jeden a odpoledne druhej.[/quote] Určitě dalo,ale kdo to zvládne?
Rosťa Ostravak 04.10.2007 20:24:09
[quote=milan][quote=Rosťa Ostravak]K PM2 se propozice připravují. S Ottou Seitlem jsme předběžně dojednali s provozovatelem porubského koupaliště, že náročný úsek maratonu který vedl stoupáním do lesa, se nyní poběží v areálu koupaliště. Ještě to musíme změřit. Loni závod vyhrál dao (první den za 2:40, druhý den se vyklusal za 2:46 Honza Škrdla běžel jeden za 2:52. Výsledky 2006: http://www.volny.cz/…/Celkovy.pdf :cool: :cool: :cool Vy chachaři z Ostravy jste strašně rychlí a pružní. :) Odpadne možnost srovnání s loňskými výsledky. Pokud není koupaliště termální,tak to může být na rozdíl od pěkného pahorku celkem nudný úsek.[/quote] Můžeme Milane zařídit, na tvé přání, dvě trasy. Ty poběžíš kopečky, ostatní rovinku kolem koupaliště :cool: :cool: :cool:
Rosťa Ostravak 04.10.2007 20:28:47
[quote=dao]Vypadá to, že si letos půjdu, taky zatrénovat… Ještě mě napadlo jestli by se to nedalo udělat jako jednodenní dvojmaraton. Ráno jeden a odpoledne druhej.[/quote] To je hodně dobrý nápad. Možná i třetí, noční maraton by stál za úvahu. První start by mohl být v 8.00h, druhý start ve 14.00h a třetí ve 20.00h :cool: :cool: :cool:
Brno
milan 04.10.2007 20:38:05
Rosťa Ostravák : je to sice lákavá nabídka,ale zas takový bytostný individualista být nemusím. :) Rád se přizpůsobím, jen nevycházejte vstříc nápadům Dana.Mohlo by se to zvrhnout na P3M.
Rosťa Ostravak 04.10.2007 20:45:28
[quote=milan]Rosťa Ostravák : je to sice lákavá nabídka,ale zas takový bytostný individualista být nemusím. :) Rád se přizpůsobím, jen nevycházejte vstříc nápadům Dana.Mohlo by se to zvrhnout na P3M.[/quote] Už je asi pozdě Milane. Před chvílí jsem poslal Ottovi návrh na P3M :cool: A Otto je pro každou srandu, zvlášť když se to týká maratonů :cool:
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 04.10.2007 20:51:32
[quote=dao]Vypadá to, že si letos půjdu, taky zatrénovat… Ještě mě napadlo jestli by se to nedalo udělat jako jednodenní dvojmaraton. Ráno jeden a odpoledne druhej.[/quote] To bych bral, já totiž v sobotu nemůžu:-(
vojta892 05.10.2007 19:12:48
chtěl bych se zeptat jestli nevite o nejakem zavodu tento mesic tak okolo desiti kilometru spis nejakem amaterskem a ktery bude mit kategorie je mi patnact:) nevadilo by ani bez kategorii ale nejaky amatersky protoze nerad prohravam:) jinak uz asi tak rok a pul trenuju beham v prumeru trikrat az ctyrikrat tydne a vetsinou s atletem kteremu je dvacetdva uz mi to misty i docela jde jinak chci nekde v okoli ostravy diky moc za radu
Rosťa Ostravak 05.10.2007 20:23:49
[quote=vojta892]chtěl bych se zeptat jestli nevite o nejakem zavodu tento mesic tak okolo desiti kilometru spis nejakem amaterskem a ktery bude mit kategorie je mi patnact:) nevadilo by ani bez kategorii ale nejaky amatersky protoze nerad prohravam:) jinak uz asi tak rok a pul trenuju beham v prumeru trikrat az ctyrikrat tydne a vetsinou s atletem kteremu je dvacetdva uz mi to misty i docela jde jinak chci nekde v okoli ostravy diky moc za radu[/quote] Přijď příští týden na Porubskou hodinovku.
Brno
dao 06.10.2007 23:57:22
3 maratony – že mě to ještě nenapadlo…
Brno - Mokrá Hora
Horác 23.10.2007 15:01:56
Den dvojmaraton je skvostná oslava sportu a kamarádství. Jsou tam kluci ze Slovenska, Poláci, Rusové i nějaký ten Maďar. Atmosféra je pohodová a o výsledky ani moc nejde, zvlášť když přijede Dan Orálek. Vřele doporučuju všem, kteří si chtějí laťku svých možností prověřit o stupeň výš…
Brno
running-observer 29.10.2007 17:23:51
Rosťo Ostraváku, proč pořadatelé nevložili Porubský dvojmaraton do termínovky behej.com? Nechtějí tam moc lidí?
Rosťa Ostravak 29.10.2007 20:37:58
[quote=running-observer]Rosťo Ostraváku, proč pořadatelé nevložili Porubský dvojmaraton do termínovky behej.com? Nechtějí tam moc lidí?[/quote] Před chvílí jsem mluvil s Ottou Seitlem a zítra bychom to měli mít.
regioRUN.cz
-W- 29.10.2007 23:05:42
[quote=Rosťa Ostravak][quote=running-observer]Rosťo Ostraváku, proč pořadatelé nevložili Porubský dvojmaraton do termínovky behej.com? Nechtějí tam moc lidí?[/quote] Před chvílí jsem mluvil s Ottou Seitlem a zítra bychom to měli mít.[/quote] No ! Ale ! Rosťo ! Jakotože to tam ještě není ! Na co tě tady v te naši Ostravě máme :) Musíš si holt vybrat – buď budeš pořádně běhat a nebo včas a řádně psát ........ zatím to tedy vypadá spíše na to druhé :) -W-
Rosťa Ostravak 01.11.2007 20:59:09
[quote=-W-][quote=Rosťa Ostravak][quote=running-observer]Rosťo Ostraváku, proč pořadatelé nevložili Porubský dvojmaraton do termínovky behej.com? Nechtějí tam moc lidí?[/quote] Před chvílí jsem mluvil s Ottou Seitlem a zítra bychom to měli mít.[/quote] No ! Ale ! Rosťo ! Jakotože to tam ještě není ! Na co tě tady v te naši Ostravě máme :) Musíš si holt vybrat – buď budeš pořádně běhat a nebo včas a řádně psát ........ zatím to tedy vypadá spíše na to druhé :) -W-[/quote] Když já bych chtěl obojí :( Chlapi propozice jsem dal před chvílí na náš web.
Brno
milan 01.11.2007 21:10:32
Rosťa Ostravak: díky za info. Bude opět otočka o 180 st. u garáží?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.