Saucony Grid Tangent 3
Mato 16.08.2007 09:36:58
Bota, ktora ma nahradit Type A. Kupil som si ich kvoli ich relativne lahkej vahe (260g) a profilu, ktory pripomina treningovu botu. Specialok mam doma nepocitane, ale vdaka mojmu zdravotnemu obmedzeniu si musim vyberat uz hrubsie boty, co ma mrzi. Bez ohladu na to, Tangent 3 je nastupcom predchodzich 2 modelov rovnakeho mena a nahradza uz spominany Type A. Ma velmi jemnu a vzdusnu sietovinu zvrsku, ale na omak je pevna. Bota je velmi makka a ma prekvapivo vyborne odpruzenie (na co nie som u Saucony zvyknuty). Ohybnost je bezchybna a tam, kde ma byt. Vo vnutornej strane pri pate ma dualnu hustotu EVA materialu, ktora by mala zaistit stabilitu, ale pri behu mi to vobec neprekazalao a necitil som tuto podporu (kedze ju ani nepotrebujem). Setrim si ich na maraton a tesim sa na preteky v nich. V treningoch ich nebudem pouzivat, aby som ich neroztrhal. Zabehnute uz su a zistil som, ze nemaju tendenciu robit otlaky. Tu je obrazok a popis v anglictine: http://www.eastbay.com/…/mvp--sport/
ironman 16.08.2007 19:24:58
Mel jsem je na noze a musim potvrdit, ze jsou fakt prekvapive mekky a skvele ohebny.A docela se mi i libily designove.
Mato 17.08.2007 08:09:09
Design je fakt dobry. Ten obrazok im nerobi dobru sluzbu. Vypadaju futuristicky zblizka, s peknym zlatym lemovanim. S tymi, co ich drzali v ruke sme sa zhodli, ze vypadaju „vitazne“ :) Jedny z najkrajsich tohto sezonnych modelov spomedzi vsetkych znaciek.
tovi 18.08.2007 09:23:16
Fajn boty, po kratkom zabehu som si ich vyskusal na ironmanovi a prijemne ma prekvapili. Ziadne otlaky ani bolest pri naslape a odraze, takze maximalna spokojnost.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.