Response Trail 20 M vs Snova Glide 5M ATR
Barberry.pha 02.06.2014 22:37:25
Zdravím všechny, rozhoduji se mezi těmito modely http://www.adipro.cz/…xtile111112/ http://www.a3sport.cz/…m-atr-g97220
Ty response jsem měl možnost vyzkoušet a vidět a zajimalo by mě jaký mezi nima rozdíl v hmotnosti případně podrážce. Hledam boty na lehčí trail, kde bohužel je skoro 50% úseky po zpevněných cestách/asfalt a zbytek kombinace lesní cestičky/kameny.
Jestli ty Response na tohle nebuou moc tvrdé,Případně ty Glide moc měkké. Díky za postřehy ;)
Jirkov
RomanS 14.06.2014 15:36:47
Glide je vyšší model značky Adidas, takže by měl být lepší za víc peněz. Srovnání nemám, Response jsem nikdy neměl, ale Glide používám už několik jejich generací a jsem s nimi spokojen.
vdovin 14.06.2014 18:59:59
>> Barberry.pha, 02. 06. 2014 22:37:25
A jsi si jist, že potřebuješ tolik gumy pod chodidlem? Navrhuji něco s tenší podrážkou, jsou i stabilněnjší a hlavně noha v nich více pracuje a tedy nedegeneruje.
ZR 15.06.2014 10:33:13
Otázku více/méně tlumené boty bych radši nechal být, to si musí každý zvážit sám.
Používal jsem doplňkově oba modely (jinak používám hlavně NB). V principu to může být dobré řešení právě u delších běhů – kombinace tvrdý, nerovný terén (lesní a polní cesty, kameny, kořeny) + delší asfaltové úseky. Na tom asfaltu v lehkých krosovkách prostě trpí boty i nohy…
Terénní Response – tlusté, těžké, neohybné „kopyto“, ale hodně pohodlné a šetrné pro opotřebované klouby. Počítej, že jsou hooodně pomalé, ne tempo, určitě ne závody. Dobrá univerzální bota na podzimní/zimní objemové běhání ve smíšeném terénu, neklouže.
Terénní Glide – mnohem sportovnější, rychlejší bota, měkká, tlumivá, přední část (prsty) i přes vzorek dost cítí každý kámen. V terénu ale mají malou životnost, rychle ztrácí původní vlastnosti.
Barberry.pha 03.07.2014 22:44:39
Díky za postřehy Jelikož vím na co a proč je chci, tak jsem tyto modely zvolil. Jelikož toho kromě terénu musím odběhnout i dost po asfaltu, tak chci radějí tlumenější botu. Nakonec po vyzkoušení jv obchodé, jsem si vybral Supernova Riot 5, měl jsem na noze i ty Glide ATR ale přišly mi moc měkké a ne úplné držící nohu a to už můžu běhat v těch Glide 6 ;) Jestli to byla vhodná volba uvidím po prázdninách, kdy je na dovolené plánuji pořádné vyzkoušet v Beskydech a Jeseníkách.
quassar 07.08.2014 11:17:08
Mám krátce ty Glide, zatím skoro nic neodběháno, ale v sobotu se v nich chystám na Horskou výzvu, tak pak můžu poreferovat.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.