6. Kladenský maraton - 9.9.2007
Praha
Štefan 04.09.2007 11:53:01
[quote=MirO]Díval jsem se do startovní listiny, tak nás tam bude spousta. něco mezi 12–15 kusy. Chystá se někdo na čas okolo 3:25 ?[/quote] Nespletl ses, nemělo to být 3:15
Praha|Dresden
dees 04.09.2007 12:22:49
Tak to vypada, ze organizatori objednali i dokonale maratonske pocasi. Sice do nedele fura casu, ale ja jim verim, ze to maj zmakle:-).
Předboj
MirO 04.09.2007 12:42:51
[quote=Štefan][quote=MirO]Díval jsem se do startovní listiny, tak nás tam bude spousta. něco mezi 12–15 kusy. Chystá se někdo na čas okolo 3:25 ?[/quote] Nespletl ses, nemělo to být 3:15[/quote] No 3:15 by bylo moc hezké, ale já jsem realista. V Kladně to snad těch bude 3:25 bude a to zlepšení si nechám na říjen do Dublinu.
Praha
Štefan 04.09.2007 12:50:11
[quote=dees]Tak to vypada, ze organizatori objednali i dokonale maratonske pocasi. Sice do nedele fura casu, ale ja jim verim, ze to maj zmakle:-).[/quote] Převážně zataženo, 11 – 17 st. :) http://www.weather.com/…end/EZXX0006?…
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 04.09.2007 13:29:32
[quote=Štefan][quote=dees]Tak to vypada, ze organizatori objednali i dokonale maratonske pocasi. Sice do nedele fura casu, ale ja jim verim, ze to maj zmakle:-).[/quote] Převážně zataženo, 11 – 17 st. :) http://www.weather.com/…end/EZXX0006?…[/quote] To je jasné, že tam budete mít zimu, zvláště když to Kladno nepoběžím :). Za to toho 20. října ve Stromovce už tuším oteplení dneska. Vypadá to, že se tam na vás přijdu do toho Kladna podívat, ale budu jenom chodit, a formu si budu šetřit večer na těch 10km PIMu. Už jsem na něm 3 roky nebyl.
Předboj
MirO 04.09.2007 14:30:04
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Štefan][quote=dees]Tak to vypada, ze organizatori objednali i dokonale maratonske pocasi. Sice do nedele fura casu, ale ja jim verim, ze to maj zmakle:-).[/quote] Převážně zataženo, 11 – 17 st. :) http://www.weather.com/…end/EZXX0006?…[/quote] To je jasné, že tam budete mít zimu, zvláště když to Kladno nepoběžím :). Za to toho 20. října ve Stromovce už tuším oteplení dneska. Vypadá to, že se tam na vás přijdu do toho Kladna podívat, ale budu jenom chodit, a formu si budu šetřit večer na těch 10km PIMu. Už jsem na něm 3 roky nebyl.[/quote] Mirku, těch 10 km se běží den před Kladnem.
Předboj
MirO 04.09.2007 15:28:58
[quote=Jarda koloběžka]Ví někdo o někom nebo o sobě, že poběží Prahu i Kladno? Já teda takovou myšlenku rychle vyhnal z hlavy, ale třeba se najde někdo takový. /// To počasí bude docela šok po tak hezkém létě. 17° bych bral, ale míň už je moc zima. No, snad aspoň nebude pršet.[/quote] Já se chci v Praze vyklusat za 50–55 min na Kladno.
Beroun
mirek hasal 04.09.2007 21:12:39
[quote=Rosťa]Holky a klucí, přeci se nebudeme hledat! Jak každý rok, 10 minut před startem hromadné tragédí foto na startovní čáře, ne? Startovní čísla viditelně na sobě, pak se dohledáme. Fotografy prosíme, cvakněte nás![/quote] Strašně jsem se na Kladno těšil, ale dnes jsem se rozhodl, že to vypouštím. Celé pondělí mě bolelo v krku, rozehnal jsem to Strepsilama a slanou vodou, ale dnes mírná rýma a začínající kašel mě přesvědčili, že to nebudu to ani pokoušet. Přesně takového potíže jsem měl vloni před Košicema a nedopadlo to dobře. Takže letos přijedu na Kladno jen jako divák, stejně jsem si plánoval „svůj maraton“ až na listopad. Hlásím se tedy jako fotograf.
Bratislava
Oh Dae-su 05.09.2007 10:50:51
Pekne sa nam ochladilo. Rano som pri 400-vkach skoro zamrzol :). V com planujete bezat? Trenky alebo nieco dlhsie? Ake mate skusenosti?
Sokolov
alfun 05.09.2007 11:09:35
[quote=Jarda koloběžka]Ví někdo o někom nebo o sobě, že poběží Prahu i Kladno? Já teda takovou myšlenku rychle vyhnal z hlavy, ale třeba se najde někdo takový. /// To počasí bude docela šok po tak hezkém létě. 17° bych bral, ale míň už je moc zima. No, snad aspoň nebude pršet.[/quote] To ne, ale vím o někom, kdo poběží Kladno i Ostravu
Praha 5 - Barrandov
Rosťa 05.09.2007 11:14:09
Ostravu i Kladno poběží delegace www.42195.sk
Praha
Štefan 05.09.2007 12:52:07
[quote=Oh Dae-su]Pekne sa nam ochladilo. Rano som pri 400-vkach skoro zamrzol :). V com planujete bezat? Trenky alebo nieco dlhsie? Ake mate skusenosti?[/quote] Denní minimum má být 11 st. – to je pro mně skoro ideál, max 17 st. , zima nám určitě nebude, beru krátke elasťáky
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy 05.09.2007 13:01:23
Zdravím, tak jsem se rozhodl, že nakonec pojedu, nejvýše to bude DNF. V úterý jsem zkusil běžet 3 km na TFprům158 a vyšel mi čas 4:41 min/km. Pokud noha nebude zlobit, snad konečně prolomím čas 3 hod a 30 min…
ad oblečení při závodě: krátké elasťáky a triko s dlouhým rukávem.
tondikbest 05.09.2007 13:48:16
[quote=MirO][quote=Mirek Kostlivý][quote=Štefan] Převážně zataženo, 11 – 17 st. :) http://www.weather.com/…end/EZXX0006?…[/quote] To je jasné, že tam budete mít zimu, zvláště když to Kladno nepoběžím :). Za to toho 20. října ve Stromovce už tuším oteplení dneska. Vypadá to, že se tam na vás přijdu do toho Kladna podívat, ale budu jenom chodit, a formu si budu šetřit večer na těch 10km PIMu. Už jsem na něm 3 roky nebyl.[/quote] Mirku, těch 10 km se běží den před Kladnem.[/quote] No, ale to by nestih, resp.stih, ale bylo by to náročný skončit večer v Praze a pak jet hned na ráno do Kladna…
tondikbest 05.09.2007 13:51:59
jo a poběžte i Pražskou 10ku, ať tam je dobrá atmosféra Já se těším a to sem úplnej amatér…loni sem měl cca 1:08
Praha|Dresden
dees 05.09.2007 14:22:10
Obleceni: Pokud bude do 15, tak dlouhe kalhoty a kratke tragedi triko, nad 15 kratasy. Ale bude zalezet i na vetru…
Predpokladam, ze v rodinne atmosfere na Kladne budu moct zahrivaci svrsky odhodit tesne pred zavodem na stadionu.
Hořovice
pavli 06.09.2007 09:41:47
Protože dnes odjížním a už nebudu mít přístup na net, přeji všem kladenským maratoncům krásnou neděli. Všem vám budu držet palce – Katce, Torovi, dees, Rosťovi, Jardovi k., Tudymu, Štefanovi, Milanovi, Mírovi O. – i všem ostatním, které jsem nevyjmenovala (teda vás je . Už se těším na pondělí, jak si počtu na fóru.
Manětín
Kydy 06.09.2007 09:43:19
[quote=Jarda koloběžka]…Zatím se startem počítám a acylpirin a céčka snad k zakázaným látkám nepatří [/quote] Taky mě přepadla rýma a bolest hlavy. Ale už je to lepší. Já se svěřil do rukou homeopatie: Homeogene 9, Corilaza a Neo-cephyl. Za den jsem měl klid. Snad to vydrží.
Praha
Štefan 06.09.2007 09:50:59
[quote=pavli]Protože dnes odjížním a už nebudu mít přístup na net, přeji všem kladenským maratoncům krásnou neděli. Všem vám budu držet palce – Katce, Torovi, dees, Rosťovi, Jardovi k., Tudymu, Štefanovi, Milanovi, Mírovi O. – i všem ostatním, které jsem nevyjmenovala (teda vás je . Už se těším na pondělí, jak si počtu na fóru.[/quote] Ahoj, taky Ti moc držím palce, dofám, že nám v pondělí napíšeš, jaké to bylo.
Jílové (to u Děčína)
toro 06.09.2007 10:01:29
Oblečení: sebou beru komplet vybavení (bunda, dlouhé i krátké triko, dlouhé i krátké elasťáky, čelenka, šátek i čepice) a uvidím na místě.
Brno
milan 06.09.2007 10:09:16
[quote=pavli]Protože dnes odjížním a už nebudu mít přístup na net, přeji všem kladenským maratoncům krásnou neděli. Všem vám budu držet palce – Katce, Torovi, dees, Rosťovi, Jardovi k., Tudymu, Štefanovi, Milanovi, Mírovi O. – i všem ostatním, které jsem nevyjmenovala (teda vás je . Už se těším na pondělí, jak si počtu na fóru.[/quote] Díky Pavli, také Vám budu držet v sobotu palce.Těším se na podrobný report.
Podle předpovědi (http://meteo.search.ch/interlaken) by Vám nemuselo na Kleine Scheidegg sněžit.
Bratislava
Oh Dae-su 06.09.2007 10:09:47
Oblecenie: ja to vidim asi na kratke trenky, lebo ine ani nemam :). A dlhorukavove tricko mam iba cierne a to tiez este zvazujem.
Planujem si vytlacit medzicasy na kazdy km aby som to nemusel preratavat, lebo mi stopky beru iba 30 laps. Cielom je cas 2:29:49 :D som zvedavy ako dopadnem/e :)
Sokolov
koyama 06.09.2007 10:15:32
[quote=milan][quote=pavli]Protože dnes odjížním a už nebudu mít přístup na net, přeji všem kladenským maratoncům krásnou neděli. Všem vám budu držet palce – Katce, Torovi, dees, Rosťovi, Jardovi k., Tudymu, Štefanovi, Milanovi, Mírovi O. – i všem ostatním, které jsem nevyjmenovala (teda vás je . Už se těším na pondělí, jak si počtu na fóru.[/quote] Díky Pavli, také Vám budu držet v sobotu palce.Těším se na podrobný report.
Podle předpovědi (http://meteo.search.ch/interlaken) by Vám nemuselo na Kleine Scheidegg sněžit.[/quote] Taky držím palce a myslím, že Pavli by sněžit nemělo. ;) http://www.runwinschoten.nl/…100-2808.pdf
Brno
milan 06.09.2007 10:15:56
[quote=toro]Oblečení: sebou beru komplet vybavení (bunda, dlouhé i krátké triko, dlouhé i krátké elasťáky, čelenka, šátek i čepice) a uvidím na místě.[/quote] Zapomněl jsi rukavice.Pro nás zimomřivé jsou při těchto změnách skoro nezbytností. Ještě dnes zařadím původně neplánovanou aklimatizační fázi,aby těch šoků nebylo v neděli příliš.:)
sam 06.09.2007 11:00:43
Neblázněte. V neděli má být polojasno až skoro jasno a teplota 16˚C. To je na trenky a tílko.
Kadaň, Ústí nad Labem
Tudy 06.09.2007 12:11:23
[quote=sam]Neblázněte. V neděli má být polojasno až skoro jasno a teplota 16˚C. To je na trenky a tílko.[/quote] Tak tohle už mi nedá – kde berete takové zcestné informace ? Dělám v oboru (meteo) a v neděli bude oblačno až zataženo, větrno, teplota při závodu od 13 do 16 °C, dopoledne ještě může občasně slabě sprchnout, odpoledne beze srážek.
Bratislava
Oh Dae-su 06.09.2007 12:24:15
[quote=Homer]Oh Dae-su: Ty si dáváš při prvním maratonu cíl pod 2:30 ? Mno teda to je slušný sousto.[/quote] No na to, ze som pred par tyznami chcel ist pod 4 tak asi mas pravdu. Uvidim ako to pojde a podla toho sa zariadim. V ziadnom pripade to nechcem silit.
Vy mate ake casy v plane?
Bratislava
Oh Dae-su 06.09.2007 12:40:04
[quote=Homer]Oh Dae-su: Tak proti gustu…klidně i maraton za 2:30 :)
Ale jsme skoro stejná věková kategorie, tak mužem závodit mezi sebou. Čas moc neplánuji, uvidim ako to pojde a podla toho sa zariadim (v tomhle sme zajedno).[/quote] Prepac, ale neplanujem s nikym zavodit. Jedine ak sam so sebou :) Ale kludne mozme bezat spolu
Franta Holy 06.09.2007 13:39:52
[quote=Oh Dae-su][quote=Homer]Oh Dae-su: Tak proti gustu…klidně i maraton za 2:30 :)
Ale jsme skoro stejná věková kategorie, tak mužem závodit mezi sebou. Čas moc neplánuji, uvidim ako to pojde a podla toho sa zariadim (v tomhle sme zajedno).[/quote] Prepac, ale neplanujem s nikym zavodit. Jedine ak sam so sebou :) Ale kludne mozme bezat spolu[/quote] Fakt ses neprepsal? Nemelo to byt spis 3:30?:o)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.