Bolavé úpony
rudo 23.06.2014 23:00:11
>> skritek Hugo, 23. 06. 2014 22:41:04
""" Ale rudo ma s tim … pravdu. """
no jo holky to uz chapou, jenom klukum to jaksi nemuzu
Lukáš V. 19.07.2014 22:19:36
Tak jak to u vás pokračuje? Já byl na revmatologii → diagnóza mnohočetný zánět → předepsány magnety, ale je to úplně k ničemu → respektive – teď už mě nebolí tolik bérce, holeně, okostice, ale úpon achillovky na patní kost pořád…:/ V úterý jdu na kontrolu, tak si řeknu o rentgen přímo na ty paty. Akorát pak nevím co budu dělat, když se zjistí, že tam ostruhy nejsou. Asi bude následovat akupunktura…nebo už fakt nevím…
Lukáš V. 29.07.2014 10:55:21
tak přátelé, jsem v háji…
RTG vyšetření odhalilo patní ostruhu přesně pod úpony achillovky na patní kost.
Čili to znamená, že jsem 4 měsíce neběhal kvůli achillovce, přitom problém je trošku jinde. Otázkou zůstává co s tím…:( Rázovka, Ozařování, Ultrazvuk, Hekla Lava, Bisholin,…?
Na operaci nejdu ani náhodou.
runtachykard72 17.09.2014 22:02:09
Dnes som si jednoducho pomocou olovnice zisťoval rozloženie zaťaženia nôh pomocou priemetu ťažiska tela.Diagnostikou som zistil asymetrie jak stranová,tak prednozadné(meranie osi) :-/Na viac zaťažovanej strane nalezeme kvadratickou patu.Normálny tvar by mal byť kulový.Dalej som pomocou dvoch osobných váh zisťoval-kontroloval statiku tela na dvoch osobných váhach (použil som vodováhu).Rozdiel činil 1,9kg,,norma je do 4kg.
Lukáš V. 26.11.2014 11:41:54
Tak já pořád neběhám. V současné době akupunktura, fyzioterapie a dochozený laser. Bolest ustoupila, ale na běhání to rozhodně ještě není.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.