boty na první maraton - beton
jm1 05.03.2014 23:32:05
>> včielka, 05. 03. 2014 23:21:58
A kolik maratónů na betonu vydrží jejich „agresivní podrážka“ ? Jeden? Dva??
Ondřej S. (aka
poohDA)
05.03.2014 23:33:24
>> včielka, 05. 03. 2014 23:21:58
tohle na beton? Jako bota to je dobrá, šel jsem v ní B7, ale na beton bych si to fakt nevzal. Ten vzorek se na silnici ošlape tak po 500km. To je nějakých 5,5Kč/km, to už je levnější jezdit aautem.
Podrážka:Mud+Snow NON-MARKING Contagrip-speciálně vyvinutá do sněhu a bahna když už jsme u toho copy&paste
(anebo jsi jen další majitel eshopu snažící se irelevantími odkazy zvýšit návštěvnost svého webu?)
kattya 12.03.2014 12:19:33
Vivobarefoot Achilles https://www.lilijolie.com/…rk-grey.html
švanda :)
Korinek 04.05.2014 20:30:04
Ahoj, chtěl jsem se jen podělit o svoje zkušenosti s NB MRC1600B na 1/2 Maratonu v Praze. Myslím, že se na to výše někdo ptal . Boty mi přijdou super na kratší tratě (všechny moje krátké osobáky padly). Kočičí hlavy na 1/2M už mi ale docela vadily. Navíc mi pouze tyto boty způsobují v pravé noze bolest, kterou jsem identifikoval jako bolest někde v oblasti svalu fibularis brevis a tzv. natahovače prstů (musculus extensor digitorum longus). Asi je to opět o zvyku. V tlumenějších botách mě to nebolí. Maraton příští neděli poběžím tedy nakonec v krosových Brooksech GTX 10 ASR. Jako objemovky posloužily celou zimu skvěle a na betonu jsou jako bačkory. Sice budu v druhé půlce závodu už dupat po patách, ale nechci riskovat, že bych nedoběhl kvůli výše zmiňované bolesti v NB MRC1600. Karlovy Vary už ale opět poběžím v lehkých NB.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.