Startovní číslo
vojta18 28.08.2013 16:58:46
Ahojte, potřeboval bych od vás poradit. Nedávno mi přišel email ohledně mého startovního čísla na METRO běh na 10km. Omylem jsem tento email smazal a nyní zjišťuji, že k vyzvednutí onoho čísla potřebuji vytištěný tento email. Před pěti dny jsem posílal email na runczech.com, že jsem si ten email smazal a jestli by mi ho mohli poslat znovu, ale doposavaď nic. Nevíte tedy co mám dělat, anebo jestli mi číslo vydají na základě občanky a vytištěné objednávky? Díky za radu
Kamča J. 29.08.2013 10:35:02
Obvykle je k vyzvednutí setu v Expu potřeba jen znát startovní číslo, které zjištíš po přihlášení tady: http://registration.praguemarathon.com/loginForm Nikdy po mně nechtěli vytištěný email, stačilo nahlásit číslo. Předpokládám, že přestože se letos čísla vyzvedávají jinde, vydávání bude probíhat stejně.
Praha
ped7g 29.08.2013 10:43:01
>> vojta18, 28. 08. 2013 16:58:46
kdyz se prihlasis na ten online system kde si se objednaval, tak tam v objednavce najdes jiz vyplnene cislo (pokud si to dobre pamatuji). To je vse co potrebujes (+osobni doklad k identifikaci). Dokonce verim tomu ze v pripade nouze si te dohledaji jen podle jmena z obcanky, ale pridelas jim praci navic.
edit: Ups, Kamca byla rychlejsi. :)
Praha 4 - Chodov
TotalZero 29.08.2013 11:15:26
>> vojta18, 28. 08. 2013 16:58:46
Obvykle byl k dispozici u vydávání čísel tlustý tištěný abecedně řazený seznam startujících…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.