Tragédí trička
Praha|Dresden
dees 09.06.2006 15:09:14
Tak jsem dnes rozsirila rady majitelu tragediho tricka (v mem pripade by se to mozna dalo nazvat i tragedi minisaty:-). Doufam, ze to ted pobezi mnohem lepe, ale i tak asi budu i nadale sirit vehlas teamu v zadnich pozicich. Aspon si tu reklamu prectou vsichni, co me budou predbihat:-).
Praha
Štefan 13.06.2006 14:42:49
Hurááá! Mám taky triko, soupeři pro Klimkovice mají štěstí, že to ještě nevědí.
Liberec
Advid 14.06.2006 07:21:15
Hurááá, já už taky. Tragédí sláva nechť se Ještědu dotýká. :)
Brno
vl001 14.06.2006 12:56:24
[quote=Šarina]Já ho už mám taky. Neodolala jsem, a hned odpoledne si ho vyzkoušela. Už v něm mám odběhnuto 8km … zatím dobrýýýý :D[/quote] Skvělé, vezmi tričko na výlet do Otrokovic, ať se aspoň jedno dostane do cíle…
Okemos, Michigan
Shadow 20.02.2007 16:26:22
Je jeste mozne nekde ziskat tricko traged teamu ? … vsiml jsem si ze mnoho bezcu uvadi jako svuj klub „Traged Team Praha“ nebo treba Mira Thums beha za „Traged Team Chomutov“ … existuje neco podobneho oficialne, nebo je to jen prihlaseni se k jistym ideam ? … sorry jestli jsem zaspal dobu … ale mel bych zajem o tricko, a pripadne o zalozeni michiganske pobocky Traged Teamu … aka „Traged Team Okemos“.
Liberec
Advid 20.02.2007 17:05:23
Tragéd Team je jen přihlášení se k jistým ideám. Oficiálně neexistuje a trička myslím prý tak nebudou. I když osobně si myslím, že by se už docela dost zájemců o další várku našlo. Možná by stálo za to udělat anketu.
Plzeň
Maty 20.02.2007 19:08:43
Když jsme u tý ankety – já bych teda tragédí tričko bral.
České Budějovice
Muscul 20.02.2007 19:32:55
Když trička, proč ne i trenýrky, to by vypadalo ještě lépe.
Plzeň
Maty 20.02.2007 20:21:35
Bral bych i trenky:o)
Okemos, Michigan
Shadow 20.02.2007 20:34:38
[quote=Muscul]Když trička, proč ne i trenýrky, to by vypadalo ještě lépe.[/quote] … a proc ne rovnou i ponozky a ksiltovky … … a hned je tu nova rada obleceni pro sportovce … mozna by si mel traged (nebo kluci od behej.com) ten nazev a logo traged tymu zaregistrovat, at jim to nekdo nevyfrnkne.
lastboyscout 20.02.2007 21:17:13
[quote=Shadow][quote=Muscul]Když trička, proč ne i trenýrky, to by vypadalo ještě lépe.[/quote] … a proc ne rovnou i ponozky a ksiltovky … … a hned je tu nova rada obleceni pro sportovce … mozna by si mel traged (nebo kluci od behej.com) ten nazev a logo traged tymu zaregistrovat, at jim to nekdo nevyfrnkne.[/quote] No ale bez legrace, něco podobného bych dokonce i doporučoval. Určitě by to stálo za úvahu. Není to nic složitého ani drahého – FORMULÁŘ PŘIHLÁŠKY OCHRANNÉ ZNÁMKY SE ŽÁDOSTÍ O ZÁPIS DO REJSTŘÍKU – http://isdvapl.upv.cz/servlet/page?…
Praha 4
hanice 21.02.2007 20:14:41
Zbylo by i jedno pro me? Nasleduju Matyho: Brala bych i podprdu :o)
České Budějovice
Muscul 22.02.2007 11:56:16
Já to nemyslel jako ironii. Běžecké komplety se také dělají jako trenky a tílko. Samozřejmě, že ponožky, čelenku, slipy, kapesník apod. má pak každý svoje dle libosti.
snehulak05 11.03.2007 19:17:50
Já bych se taky přidal k odběrcům tragéd triček..:-) A bral bych i trenirky..
Předboj
MirO 16.04.2007 12:43:42
Já bych se také přikláněl k dalším tričkám, už sice jedno mám, ale přiobjednal bych si ještě další a klidně i s doplňky. Myslím, že by nás bylo více + spousta nových zájemců.
Praha
Radek Narovec 16.04.2007 13:05:04
tragédí trika minulé verze momentálně nejsou u dodavatele, byl by zájem i o jiné povedení v klasické modré? preferujete funkčnost nebo cenu? najde se mezi tragédy nadaný grafik? pokud ano, adresujte své návrhy loga na behej@behej.com. Díky
Liberec
Advid 16.04.2007 13:08:47
Preferuji funkčnost. Tragédí tričko, které není funkční je IMO k ničemu. Nechal bych původní logo.
Praha
Radek Narovec 16.04.2007 13:17:31
ani tak nejde o funkční-nefunkční, jako spíše stupeň kvality (a tomu odpovídající cena). Trika Behej.com jsou rovněž funkční, ale pouze jednovrstvá. Jde tedy o to, zda preferovat model TT z minula nebo jít klidně do jiné verze se stejným logem a barvou.
Liberec
Advid 16.04.2007 13:29:51
Funkčním jsem myslel alespoň DuoSense (pokud by byla opět od Craftu). Trika běhej.com jsou sice funkční také, ale nejsou tak těsná a tím pádem funkční moc nejsou.
Brno
vl001 16.04.2007 13:31:32
Tragédí triko si určitě zaslouží tu nejvyšší dostupnou kvalitu. Nejsme žádná béčka :)
Také se přikláním k názorům, že nabídka by mohla být i širší – tedy komplet, případně tílko atd. (pochopitelně v menším „nákladu“ než tričko).
Předboj
MirO 16.04.2007 13:42:37
Také se přikláním ke stejné kvalitě jako minule.
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga 16.04.2007 14:12:29
+1 hlas kvalitě
Praha, Ostrava
Tosk 16.04.2007 14:19:31
[quote=vl001]Tragédí triko si určitě zaslouží tu nejvyšší dostupnou kvalitu. Nejsme žádná béčka :)
Také se přikláním k názorům, že nabídka by mohla být i širší – tedy komplet, případně tílko atd. (pochopitelně v menším „nákladu“ než tričko).[/quote] Tílko! Současné dubnové teploty prý mají letos trvat až do podzimu . Triko klidně i lepší kvality. T.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 16.04.2007 14:23:26
Přidávám se na stranu kvality. Odolnost materiálu proti zavíracím špendlíkům musí být zaručená! Barva co nejkřiklavější, aby jsme se mi starší a hůře vidící i na dálku orientovali v běžeckém poli, jak to jde ostatním Tragédům :). V té České Lípě jsem přede mnou běžícího Mirka Th. na dálku hůře rozeznával. Ale kdyby běžel v nějaké křiklavě oranžové barvě, to by byla jiná. Ale klidně můžeme zůstat i u té modré. Ta je taky pěkná.
Liberec
Advid 16.04.2007 14:37:03
Moje řeč. Jinak za hodinu a půl sedm zájemců, to ujde, ne? To určitě budou.
Mirek K: Kvůli Tobě jsem si vzal do Bakova červený šátek. :D
Elza 16.04.2007 14:47:58
Také se přidávám. Bral bych stejnou kvalitu i vzhled jako u těch původních.
Brno
rk 16.04.2007 17:12:35
[quote=Radek]tragédí trika minulé verze momentálně nejsou u dodavatele, byl by zájem i o jiné povedení v klasické modré? preferujete funkčnost nebo cenu? najde se mezi tragédy nadaný grafik? pokud ano, adresujte své návrhy loga na behej@behej.com. Díky[/quote] Pokud nejsou k mání v původní verzi, uvítal bych bílé, pro dobrou viditelnost a jako prevenci přehřívání na slunci. Tmavě modrou bych nebral, klasická modrá je světle modrá?. Je-li podmínkou „něco od Craftu“, bude výběr omezený. Např. Klimatex Milano je levnější, český(doufám) výrobek, funkční, bílý, hladký, elastický úplet z polypropylénu, střihem obepínající. Jen to logo, či nápis BĚHEJ.COMůžeš, mu chybí. Bude-li ale k mání něco lepšího, pružného, těsného, světlého…tak mám zájem a místní výrobu podpořím soukromě.
brodic 22.04.2007 11:47:33
Rád bych se také k zájemcům o tričko (a trenýrky přidal). Leckdy si připadám jako ještě větší tragéd než je základní definice Osobně bych preferoval kvalitu a souhlasím s Mirkem Kostlivým a záruce odolnosti proti zavíracím špendlíkům. PS. Modrá je dobrá
Markata 30.04.2007 17:12:48
Modra je dobra, ale co treba cervena, panove? Je to pekna barva a budte si jisti, ze ve startovnim poli tragedy nikdo neprehlidne. A v hustem lesnim porostu take ne Modra je pekna barva, ale stejne jako bila je dost bezna a ty nase sportovni satniky by to chtelo trochu ozivit. Nebudte pri zemi a trochu se odvazte Radek: je mozne jeste zasilat navrhy, nebo uz je to uzavreno? Dik M.
Brno
rk 30.04.2007 17:28:35
Já červenou docela beru, ale mnoho mužů k ní má asi nedůvěru pramenící z jejího nadbytku na jisté vlajce a trenýrkách v tělocviku v dobách mého dětství. Třeba se pletu, rád bych se v tomto mýlil. Bílá je praktická na slunci, ale nejmíň vydrží. Nakonec bych přece jen sázel na vítězství modré. Modro-modrou kombinaci má už spouta tragédů z loňska a jiná kombinace by tříštila identitu. Já se hlásím ke každá barvě.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.