Suunto Moves Converter - problémy s konverzí
Praha 4- Písnice
cernyvac 04.11.2011 15:05:11
Vážení přátelé, mám dotaz na všechny, kteří přišli do styku se Suunto t4c a PC pody (starý program Training Manager Lite) a novým Movestick mini (program Movesconter a Moveslink). Kdysi jsem měl starý PC pod a používal starý program a fungovalo to OK, nyní se mi rozbil, tak jsem koupil nový Movestick Mini s novým programem. Kupodivu programátoři pamatovali i na možnost přenosu starých dat a vyvinuli nový program na přenos dat (Moves Converter). Avšak zatímco u „usera“ starý program akceptoval interpunkci a umožnil mi se zaregistrovat jako Vaclav Černý, Converter mi natvrdo „usera“ přetvoří na Vaclav Érný a tím se mi to samozřejmě nespojí a mám zvláš´t balík starých dat a balík nových dat. Zkoušel jsem ve starém programu uložená data stáhnout do nového uživatele cernyvac – to nejde. Zkusil jsem se zaregistrovat v novém programu jako Vaclav Érný – nejde, přehodit klávesnici z CS na EN – nefunguje. Kdybyste to už někdy někdo řešil dejte vědět. Ostatní, kteří máte ve jménu háček nebo čárku nebuďte tak blbí jako já a nepište ji tam. Jinak musím říct, že Moves Cont je perfekt.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.