Ako mi Policia SR zakazala behat na Vianoce
Mato 03.01.2013 08:51:09
Aby som len nemudroval a isiel prikladom- dnes rano bola krasna poladovica vo vacsej casti mesta. Chodniky na mnohych miestach boli neupravene a velmi smyklave. Mal som boty s velmi prilnavym dezenom a protismykovymi prvkami, ale pri rychlejsom tempe sa samozrejme aj tak smykali. Na dvoch pesich lavkach (nutene nadchody pre chodcov) som pocas tempoveho behu isiel s nohami spolu a s rukami na zabradli (urcite zabavny pohlad pre pozorovatelov). Videl som asi 4 skarede pady chodcov a mnozstvo zufalych starsich ludi, co radsej prebiehali nebezpecne useky cesty, ako ist klzkymi nadchodmi. Po dobehu do prace som volal na 2 miestne urady – bezal som cez 2 mestske casti, kde ma prepojili na zodpovedne oddelenia. Do pol hodiny mi volali z oboch spat, ze dakuju za upozornenie, a ze poslali posypacie caty… I tak se da.
Coventry UK (Považská Bystrica)
paprnek 03.01.2013 09:58:51
>> kanovsky, 24. 12. 2012 22:58:25
Reagujem na to tvoje hrubym pismom zvyraznene nikdy. Keby som sa toho drzal do slova a do pismena, uz by som bol nebehajuci a kazdorocne v ten isty datum oplakavany rodinou. Niekedy treba pouzit aj rozum a pri neprehladnej lavotocivej zakrute prebehnut na pravu stranu vozovky, aby si mal prehlad. Samozrejme sa treba pred kazdym prebehnutim vozovky poobzerat, ci mozes prebehnut a potom ked je to zase bezpecne prejst naspat do protismeru. Ale naozaj vas vsetkych prosim, nebehajte neprehladne lavotocive zakruty na lavej strane, vodic ani bezec nema sancu zareagovat.
Praha
mapo 03.01.2013 11:49:41
>> paprnek, 03. 01. 2013 09:58:51 Souhlasím s tebou – hlavně zdravý rozum a podle situace. Na úzkých silničkách a v nepřehledných zatáčkách, kde člověk může potkat i kamión, je určitě bezpečnější pr. strana.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.