Sporttester pro me devce
jirkoun 15.12.2006 07:57:57
Ahoj vsem
vanoce se priblizuji, a ja bych rad koupil sve slecne k vanocum sporttester. Vyuzit bude pri aerobiku, spinningu a jizde na kole, na funkce mam nasledujici pozadavky:
- hodinky + datum apod.
- budik
- stopky
- pocitadlo spalenych kalorii
- ukazatel aktualni tepove frekvence + prumerna + max. tepovka
- pamet staci na posledni mereni – mezicasy netreba
- podsviceni dipleje (muj Polar S150 ho kupodivu nema)
to je co se tyce funkci asi vsechno, zadne dalsi nejsou potreba. Hlavnim a rozhodujicim faktorem, jak to tak u zenskych byva , bude vzhled, protoze sporttester bude zaroven slouzit i jako hodinky pro bezne noseni a ne jen na sport. Mym favoritem je zatim Polar F6, mozna nejaka Suunta. Proto bych chtel pozadat o radu co vybrat. Dobre by taky bylo, kdyby se daly hodinky prohlednout a vyzkouset, nekde v Praze, a taky aby se daly do vanoc jeste poridit. Diky vsem Jirka
pug 15.12.2006 08:33:54
Na Letné v ulici Zajícova je prodejna autorizovaného dealera Polar včetně jedinného autorizovaného servisu v ČR. Mají tam všechny modely a pány prodavače velmi ochotné.
Liberec
Advid 15.12.2006 09:28:01
Valašské Meziříčí
Tečko 15.12.2006 16:11:09
Co se týče Sigmy, není špatný model PS 15. Je celkem nadupaný, osvětleni má a cena cca 1200,–Kč taky neni špatna.
MZ 15.12.2006 17:48:05
Tak já koupil nedávno v Lidlu, jak byla ta akce ten jejich tepák za 399 kč a má všechny funkce, co požaduješ, včetně podsvícení displeje. Měří přesně, porovnával jsem to s HAC 4 (pás funguje na oba, proto jsem ho kupoval, poněvadž samotný pás k HACu stojí asi 900 ) a na běh ho používám, HAC 4 nechávám na kolo, na běh ho beru, jen když si potřebuju průběh tréninku přetáhnout do compu. V tom Lidlu se to určitě vyplatí koupit, ale mají ho jenom někdy, když je zrovna ta akce, je třeba to sledovat na intrenetu
jirkoun 16.12.2006 10:31:14
kdyby slo jenom funkce , ale dost podstatnou slozkou je i ten vzhled
Jecminek.Maselnik 17.12.2006 18:46:40
viděl jsem ten z lidlu shodou okolností dneska v červené barvě. Celkem se pozdával i manželce, která funkčnost absolutně neřeší;-)
jirkoun 17.12.2006 20:42:39
no zatim to vypada na Polar F4f nebo F6f, pripadne na Nike Imara, tak uvidime, uz probehla selekce podle obrazku, pristi tyden selekce dle realu
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.