Sporttester za 300,- z PENNY Marketu :-)
Honza Barbořík 24.09.2009 08:05:10
…je asi úplně na prd, co?
(fakt ho tam mají!)
Praha
štěpán_1981 24.09.2009 13:52:06
Ahoj,
před 2 měsíci bych odpověděl že bude na prd, ale teď už si tak jistej nejsem. Rodiče vědí že běhám se sporttesterem (Garmin FR50) a když byli někde v Penny / Lidlu / atp., viděli v nějaký akci no name sporttester za 100,– Kč (!), tak mi ho vzali, že to tam za ty peníze nemohli nechat. Asi 3× jsem ho vyzkoušel, jsou to normální celkem bytelný hodinky s hrudním pásem. Hrudní pás je dokonce kombinace plastu a textilie, v podstatě jako u Garmina. Pás nesjíždí, akorát mě na jedné hraně trochu dřel, tak jsem to oblepil náplastí a bylo to OK. Z funkcí umí snad jen aktuální a nejvyšší tepovku + stopky. Tepovku ovšem měří dost přesně, akorát změny neukazuje tak plynule jako Garmin a občas tepovka úplně vypadla (ale na tak často aby to skutečně obtěžovalo).
Celkově se s tím ale běhat v pohodě dalo, za ty peníze hodnota neuvěřitelná. Takže pokud žádný sportester nemáš, já bych to klidně zkusil, 300,– Kč za pokus je přijatelných…
Honza Barbořík 24.09.2009 14:18:51
Opravdu? To jsi mně překvapil… Nejen že bych tenhle výrobek v takovém obchodě nehledal, ale za ty peníze bych čekal max hodinky… Sporttester nemám a TF si měřím pěkně ručně se stopkama… Ale víc než pulsmetr se stopkama asi ani nepotřebuji :D
Za 5 dní mám narozky, zmíním se o tom doma ;)
10 000 ,– na profíka asi mít jen tak nebudu…
burak 24.09.2009 16:08:50
Za ty peníze to klidně kup a uvidíš. Já jsem kdysi koupil tepák v Tchibu za 500, fungoval dobře, dělal všechno, co jsem od toho čekal. Časem jsem zjistil, že mi ten pás vadí a že si tepy dokážu pohlídat podle dechu a pocitu (někteří tomu říkají „poslouchat svoje tělo“). Od té doby to používám jen jako stopky a jsem rád, že jsem nevyhodil desetkrát víc peněz. Anebo zjistíš, že tepák potřebuješ a budeš přesně vědět, co od něj chceš. Za těch třeba půl roku, co se budeš rozhodovat, zase klesnou ceny, takže neproděláš.
Kladno
Lucínek 26.09.2009 09:40:03
Teď jsem náhodou našel tuhle stránku http://www.hracky.cz/?… kde mají ST už od 500Kč. Neznáte tu značku TOPCOM Watch někdo?
tomcat81 28.09.2009 11:13:08
nasiel som taky isty HB 4M00, ale este o polovicu lacnejsi:
..za tie peniaze sa to hadam oplati skusit.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.