Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Komplexní trénink a potřeba osobního trenéra

Komplexní trénink a potřeba osobního trenéra

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Bajat muž 29.08.2009 15:54:23

Zdravím. Potřeboval bych se v časovém horizontu cca. tří let dostat na velmi dobrou všeobecnou kondici – s prioritou na klasické testovací disciplíny (cooperův test, lehsedy, kliky, plavání na 300m, shyby), ale také s dobrými časy při sprintu, maratonu, běh se zátěží, síla v rukou, hbitost a svalová koordinace… To je celkem dost komplexní a rady, které jsem si vygoogloval, se zpravidla věnovaly jen jedné oblasti. Já je potřebuji všechny. A tak jsem začal uvažovat o trenérovi, který by si mne přezkoušel, vytvořil mi nějaký tréninkový plán včetně doporučení regeneračních metod, doporučil vhodné potravinové doplňky a zkonzultoval stravu, a poté by se mnou třeba jednou za tři týdny probíral případné změny. Proto se ptám kde takového člověka sehnat :) a kolik si asi tak mám připravit peněz. Jsem z Brna. Děkuji za všechny rady :)

Brno

Celkem 22207 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:30 (2011)
půlmaraton: 1:23:40 (2007)
maraton: 2:55:30 (2011)

milan muž 29.08.2009 16:11:41

S konkretním trenérem ti určitě neporadím :) , ale můžeš uvést konkretní požadované výsledky v jednotlivých disciplínách, svoji aktuální výkonnost a sportovní minulost? Určitě ti tato srovnání dají minimální náznak toho jak dalekou cestu máš v jednotlivých disciplínách. Tři roky jsou dlouhá doba, dají se dělat (v mladém věku zázraky.

[quote=Bajat]Zdra­vím. Potřeboval bych se v časovém horizontu cca. tří let dostat na velmi dobrou všeobecnou kondici – s prioritou na klasické testovací disciplíny (cooperův test, lehsedy, kliky, plavání na 300m, shyby), ale také s dobrými časy při sprintu, maratonu, běh se zátěží, síla v rukou, hbitost a svalová koordinace… To je celkem dost komplexní a rady, které jsem si vygoogloval, se zpravidla věnovaly jen jedné oblasti. Já je potřebuji všechny. A tak jsem začal uvažovat o trenérovi, který by si mne přezkoušel, vytvořil mi nějaký tréninkový plán včetně doporučení regeneračních metod, doporučil vhodné potravinové doplňky a zkonzultoval stravu, a poté by se mnou třeba jednou za tři týdny probíral případné změny. Proto se ptám kde takového člověka sehnat :) a kolik si asi tak mám připravit peněz. Jsem z Brna. Děkuji za všechny rady :)[/quote]

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.