Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Sporttester na více sportů

Sporttester na více sportů

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Hampy muž 31.07.2009 21:29:35

Ahoj všem, chtěl bych si pořídit první sporttester, pročetl jsem mnoho témat zde v diskuzi, i nějaké recenze výrobců, ale jedno mi pořád není jasné. Když je nějaký sportester určený třeba jen na běh či fitness, znamená to že s ním nemohu jít třeba plavat nebo jet na kole? Chtěl bych nějaký levnější – pro začátek maximálně do 1500 korun – ale rád bych měl nějaký, se kterým mohu jezdit na kole, plavat, běhat a třeba i posilovat (nedělám momentálně žádný sport vrcholově, spíš se snažím udržovat v kondici a chtěl bych to dělat efektivně…). Poradil by mi prosím někdo, jaký sporttester by byl v mém případě vhodný? Líbí se mi ta Sigma PC 15, ale ještě počkám až se o tom dozvím něco víc ;) Předem díky za každou kloudnou odpověď.

p.s. hrozně rád bych koupil nějaký, který měří i uběhnutou vzálenost, ale jak jsem to tu pročítal, zřejmě to v cenové relaci do 1500 nepůjde…?

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.