Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Vybavení » Stryd Wind

Stryd Wind

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Kriegsmarine muž 09.04.2025 05:30:46

Ahoj, prodám Stryd Wind 3, byl málo používaný, baterie pořád vydrží nesmysl, tak jej chci nabídnout dál, aby někomu posloužil, jelikož už jezdím téměř jen silniční kolo a na běh si už nenajdu čas. Jelikož je na trhu již novější typ (i když co jsem koukal na recenze, tak zas takový posun to proti tomuto typu není, jen musí sypat nové modely, aby měli prodej), tak mám soudnost a představoval bych si za něj oproti původní pořizovací ceně 6300 dnes už jen 2900 plus pošta, což mi přijde za tohoto šikovného pomocníka při touze se zlepšovat v běhu ok, mně to třeba fakt hodně pomohlo při tréninku na Czechmana, když jsem stryd neměl, tak jsem se už plácal na jednom bodu a nezlepšoval se. Balení je kompletní, tedy nabíjecí konektor a dva klipy k připevnění na obuv, plus původní krabička.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.