Suunto hrudní pás
Srbsko
Had 04.02.2009 10:42:53
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s životností hrudního pásu Suunto, resp. se zámky (pacičkami), jimiž je k pásu z obou stran připevněn hrudní snímač? Na podzim jsem si koupil model T3C a jsem s ním, co se funkcí týče spokojen, ale o víkendu mi jeden ze zmiňovaných zámků, při zapínání praskl (drží do skutečně jen na tenkém kousku plastu). V Triexpertu byli moc ochotní a vyměnili mi celý pás i se snímačem, takže naprostá spokojenost, ale vzhledem k tomu, po jak krátké době takováhle věc, bez níž se pás nedá používat odešla, mě trochu děsí, co až skončí záruka. Samotný pás se dá koupit v páru se snímačem ale skoro za 1500,– . A zrovna, když jsme to u pultu řešili, přišla tam slečna a měla ten samý problém – Suunto a prasklý zámek. Takže mám troch obavu, že jsem nebyl jen ojedinělý případ. Had
Praha 4
Dav 04.02.2009 17:13:30
…neděs mě:-), vlastním od podzimu stejný typ, taky se mi ty pacičky moc nezdají, ale zatím (klep, klep:-) drží
tomash 04.02.2009 18:11:43
..nedes me :) vlastnim od ledna stejny typ, ale bez zaruky (ebay za 2800:)), ale zatim taky drzi v pohode :)
Srbsko
Had 05.02.2009 07:33:27
Děsení nebylo v úmyslu Já doufám, že to byla náhoda, která se definivně odstranila výměnou a už bude vše v pořádku, jenom jsem lehce znejistěl, když jsme se tam v jeden moment sešli 2 lidi se stejným problémem. Proto jsem chtěl vědět, zda to není „bolavé místo“ měřáku, se kterým jsem jinak naprosto spokojený. Had
bugik 05.02.2009 08:40:22
Pffff, ja ho mam taky :) Taky od podzimu, ale moc jsem ho zatim nepouzivala (byla jsem dost nemocna). Zatim ale drzi, tak snad nepovoli :)
nofingers 06.02.2009 00:20:04
Vlastnim suunto t6c, ktery ma stejny hrudni pas jako t3c viz http://www.suunto.cz/index.php?… . Pouzivam jej vice jak 3 mesice a bez problemu, ani me nenapadlo, ze by s popisovanou veci mel byt problem. Nemas pas treba zbytecne moc dotazeny, drzi dobre, i kdyz je stahly kolem hrudniku jen lehce?
Srbsko
Had 06.02.2009 07:45:39
Myslím, že přílišným utažením to nebylo. Mám ho utažený vždycky tak akorát na hraně, aby nesklouznul a občas dotahuju. Ale podle reakcí se zdá, že to byla skutčně náhoda a že jsem se plašil zbytečně. Ale stejně na něj budu od teď co nejhodnější Had
solo 06.02.2009 11:31:41
mam T6 vyše roka a s pásom žiaden problém. Ale ak ti to prasklo, bez váhania reklamuj. SUUNTO má vynikajúci zákaznícky servis a s reklamáciami nerobia problémy.
bazaji 20.02.2009 09:14:55
Ahoj vlastním t6 víc jak rok a řešil sem opačný problém. Praskl mi hrudní pás přímo v místě uchycení (nad otvorem). Následně začal hlásit nesmysly a potom přestal snímat úplně. Nevšiml sem si toho hned. Reklamace v pohodě. Kolegovi se stalo to samé. Tak si myslím, že tam mají výrobní chybu. Dle mého názoru je problém v tom, že otvor je hranatý a dochází tam ke vyššímu pnutí na hraně, kde potom praská. Dotažením to není já ho nosím hodně povolený.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.