sigma pc 15
Ľuboslav 04.01.2009 11:27:41
Prednedávnom som si zakúpil merač TF sigma pc 15 som s ňou celkom spokojný,ale teraz keď prišlo obdobie slabších mrazov okolo –8C,akosi nefunguje pri tréningu mám ju možnosť vymeniť kvôli tejto vade z patričným doplatkom za sigmu ONYX PRO,len chcem vedieť či sigma ONYX PRO znesie mrazy.Ďakujem
Praha, Ďábličák
dvorka 04.01.2009 15:29:44
[quote=Ľuboslav]Prednedávnom som si zakúpil merač TF sigma pc 15 som s ňou celkom spokojný,ale teraz keď prišlo obdobie slabších mrazov okolo –8C,akosi nefunguje pri tréningu mám ju možnosť vymeniť kvôli tejto vade z patričným doplatkom za sigmu ONYX PRO,len chcem vedieť či sigma ONYX PRO znesie mrazy.Ďakujem[/quote] Ahoj! Nevím, jestli to pomůže… dostal jsem (si Sigma ONYX PRO pod stromeček, běžel jsem s nimi zatím jen 8×, nejméně bylo –3 C a všechno funguje bezvadně. Ještě bych se chtěl zeptat, jaké problémy máš – uprostřed tréninku přestanou fungovat?
Ľuboslav 04.01.2009 15:35:07
Prestanú fungovať asi po 15 minútach behu,ale ked je mraz od –5 ,dnes som vybehol na hodinu ale nič nešlo vypínali sa,proste o ničom to bolo prišiel som domov v teple fungovali v pohode zrejme reagujú na výkivy chladu háklivo takže na tréning v mraze budú nepoužiteľné zrejme
Štěpánovice
VanaXXL 05.01.2009 13:00:23
S Onyxem jsem byl minulý týden 2× v –10 a fungoval.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.