přenos GPS dat do mapy
MX 06.11.2008 20:10:19
Zdar a sílu běžci, zvažuji jaký tester s GPS a není mi úplně jasný jestli všechny firmy (mám na mysli hlavně Suunto, Polar a Garmin) používají GPS nejen na měření rychlosti, ale jestli umožňují i přenos uběhnuté trasy do mapy v PC a jestli ukazují i výškový profil tratě. Předem dík za odpovědi.
shaby 08.11.2008 18:09:14
No to je snad základní vlastnost všech GPS přístrojů. Takže ano můžeš si celý trénink přenést do PC a tam se ti ukáže kudy jsi běžel (tedy jestli máš nějakou digitální mapu), tempo, výškový profil, atd. Měli by to umožňovat přístroje snad od všech výrobců.
Tomx 08.11.2008 22:48:15
[quote=MX]Zdar a sílu běžci, zvažuji jaký tester s GPS a není mi úplně jasný jestli všechny firmy (mám na mysli hlavně Suunto, Polar a Garmin) používají GPS nejen na měření rychlosti, ale jestli umožňují i přenos uběhnuté trasy do mapy v PC a jestli ukazují i výškový profil tratě. Předem dík za odpovědi.[/quote] Zkus tohle. Už nás to používá hodně a je to dobrý http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.