Loret 2009
Praha 2
Serža 16.03.2009 13:45:37
všichni děsně makaj, jen já se kochám http://serzovo.spaces.live.com/
Ironjozef 27.03.2009 11:34:12
No čo, chlapci, kto je ako rozbitý po sústredení? Už trénujete? Ja som ako-tak v pohode, ale únava tam určite je a značná. Mám za sebou dva bežecké (plazivé) tréningy a jedno plavčo. Dnes sa chcem ísť odviesť na kole tak na hodinku a plávať. Zombice – ideš do Blavy aktívne, alebo ako doprovod?
Praha
zombice 27.03.2009 11:42:35
ahoj Ironpepo :) do Blavy jedu jako oboji a co z toho vykrystralizuje se dozvis az pak.. predevcirem jsem byl jen lehce klusnout a po 4 km mi nejak nenormalne zacalo bolet lytko bez toho abych udelal spatny pohyb, vecer uz to bylo horsi a mezi svalem a achilovkou to bolelo jak cert.. od ty doby mazu Flectorem jak divej a vcera jsem to byl lehce rozplavat. Dnes uz je to lepsi a zitra to pujdu zas lehce rozklusnout, pokud se u toho nic nestane tak v Bratislave pujdu prvni desitku pod 42:30 a pak dej se vule bozi :D Bud to vydrzi a dobehnu, nebo do pulky pobezim s Ivcou a pak na ni tu chvilku nez obehne druhy kolo pockam v cili ;)
Liberec
Advid 27.03.2009 12:24:28
Já jsem byl jen včera plavat a na badmintonu, dnes jdu na spinning a v neděli cykloturistika. Žádné honění. :)
Praha 2
Serža 27.03.2009 17:02:56
chlapci, chlapci, esli vy jste se tam nepřetrénovali mě je fajn, byl jsem jen jednou běhat a těším se na zítra na PIM…to bude fofrrrrrrr…určitě aspoň 6 minut na kilák!
Ironjozef 30.03.2009 16:40:45
Zombice je BOMBICE :) . Super výkon – po Lorete je to ešte väčšia sila.
Praha, Klatovy
Šewy 30.03.2009 20:49:52
Je to Zombinátor,normálně nenormální automatický mechanismus. :D
Praha
zombice 31.03.2009 11:39:07
Hosi, hosi, vy zas prehanite.. :) Vzdyt to zas nejaky extra vykon neni, spousta triatletu by to zabehla lip. Dokonce i M.Kulich dobehl daleko prede mnou, takze zadnej zazrak, jen to na co sem od vanoc trenoval. Pockejte az zacnu poradne drit (az se mi teda bude chtit) :D
Ironjozef 31.03.2009 15:01:06
Zombice: keď už sa začínaš porovnávať s M. Kulichom ( čo je teda pán bežec), tak potom áno. Jednoducho si myslím, že si bežal fantasticky a očakávam od teba Otrokovice na úrovni 10 hodín. Inak dobre bežal aj Ondriško ( pokiaľ stále trénuje na triatlon a nie iba beh tak sa máme na čo tešiť), ale hlavne Martin Holečko (celkovo tretí za 2:31). U neho som zvedavý, či aj túto sezónu bude koketovať s triatlonom, alebo iba behať. V Měliciach išiel ako rýchlik a na Slovakmane to bol práve on čo ma ofúkol v predposlednom kole. Ale pozor – najväčší obdiv si podľa mňa zaslúži TÉČKO – ten zabehol za 3:22:45 – čo je pravdepodobne osobák ako hrom! Ale aj Pán Ľadový medveď bežal, ale hodnotenie nechám na neho – na blogu sa to určite čoskoro objaví. Zato neštastník Ironpepa je totálne v prd…, dnes som bežal 20km a totálne som sa vytrápil (ledva som to prežil) a plazil som sa tempom 5:00/km na šialenom tepe 142.
Praha
zombice 31.03.2009 15:43:09
Ja vlastne ani nevim jaky je Michal K. bezec, jen jsem ho videl ve vysledkach pred sebou a pamatuju si ze sme spolu v Otrokovicich lezli z vody, to je tak vsechno :) Cas na urovni Ironjozefa 2008 cekat snad nemuzes, vzdyt moc dobre vis, jaka jsem brzda na kole, takze to prehodnot a fandi mi at to srazim o par vterin pod 10 a pul, i to je na me velky sousto. Kurna Tecka sem zas prosvihnul, ja ho snad nikdy nepotkam :)
Ironjozef 31.03.2009 15:51:47
Pozri na výsledky z Otrokovíc 2007, alebo Slovakmana 2007(3:03) a uvidíš koho si skoro predbehol – ešte 2–3km a mal by si ho. Vôbec si nemyslím, že si na kole brzda – kolo za 5:20 ak nepoľavíš v tréningu je celkom reálne. A potom ti stačí bežať za 3:40 – čo je pre teba nič.
Brno
vl001 31.03.2009 17:13:51
[quote=zombice]Kurna Tecka sem zas prosvihnul, ja ho snad nikdy nepotkam :)[/quote] Na téčko musíš šlápnout, on se pak ozve :)
ironman 31.03.2009 17:19:23
Tipuju Honzu na Moraviamanu za 10:35h :) Pokud teda nebude odted jezdit 1200/mes na kole.
Valašské Meziříčí
Tečko 31.03.2009 19:47:53
[quote=vl001][quote=zombice]Kurna Tecka sem zas prosvihnul, ja ho snad nikdy nepotkam :)[/quote] Na téčko musíš šlápnout, on se pak ozve :)[/quote] No co co co občane ! :D :D :D Jsi mě prokouk ;)
To Zombice: Samozřejmě velká gratulace. A jedna rada jak mě můžeš potkat, musíš ZPOMALIT. A to výrazně :)
To Ironjozef: Osobák to neni. I když jsem v něj doufal. Ale jak pravil po doběhu vl001:" … pouze důkladná psychycká průprava k dobrému výkonu nestačí …" :)
Ale doufám, že vás všechny uvidím zdravé a při síle na Moraviamenu.
Praha 2
Serža 07.04.2009 15:36:22
[quote=Tečko]No co co co občane ! :D :D :D Jsi mě prokouk ;)
To Zombice: Samozřejmě velká gratulace. A jedna rada jak mě můžeš potkat, musíš ZPOMALIT. A to výrazně :)
To Ironjozef: Osobák to neni. I když jsem v něj doufal. Ale jak pravil po doběhu vl001:" … pouze důkladná psychycká průprava k dobrému výkonu nestačí …" :)
Ale doufám, že vás všechny uvidím zdravé a při síle na Moraviamenu.[/quote] když počkáš v cíli dost dlouho…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.