Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Polar Own Zone

Polar Own Zone

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

paweru muž 01.09.2008 16:57:14

Dobrý den všem. Nevíte někdo jak Polar počítá own zone? V manuálu píšou, že podle proměnlivosti TF, ale nějak se mi nezdá, že by podle toho mohl přístroj odvodit, podle jakých TF máme běžet. Má tahle funkce nějaký smysl? běháte podle toho někdo?

Kralupy n. Vltavou

Celkem 2898 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:25 (2011)
půlmaraton: 1:28:56 (2011)
maraton: 3:26:01 (2010)

Simir muž 04.09.2008 08:55:53

Ze začátku jsem byl líny se dokopat, abych to nastavení provedl. A taky nevím, jak bych to zvládl, protože bych asi stejně nezvyšoval úsilí pocitově, ale čučel na display, jakou mám tepovku a pak je otázkou, jestli by výsledek byl směrodatný. Co jsem vygooglil, tak je to podložené i poměrně slušným výzkumem. Já to ale nepoužívám. Nakonec jsem si nechal udělat laktátovou křivku a řídím trénink podle toho.

Motto: [i]Kdo chce moc, nemá nic, ty š***** hlavo.[/i] M.M. - trenér

paweru muž 04.09.2008 19:35:01

Já jsem se k této funkci taky dostal až asi po půl roce používání této mašinky a na display čučím pořád, jinak to asi nejde, ale těch pár minutek to jde vydržet..S tím googlem jsem to zkoušel taky, ale angličtina není moje silná stránka a na českých stránkách toho moc není…Tak co lidi, někdo další? :-)

Štěchovice

freedom muž 09.09.2009 16:17:10

[url=http://www­.polar.fi/en/sup­port/product_sup­port?document=/gip/PKBSt­oGIP.nsf/LINK/xDE­E0CBFEBD3AE67DC22574B0­004480F4?Open­Document]Pola­rOwnZone[/url]

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.