obyčejné stopky
Brno
Pavlis 13.08.2008 10:46:46
Poraďte mi jaké vybrat (dámské) obyčejné hodinky(digitálky) ze stopkama, mezičasy a budíkem v ceně do 1500,–Kč. Žádné měření pulsu a jiné vymoženosti nepotřebuju! Zatím se mi zamlouvají cena/kvalita Timexy.
filo01 13.08.2008 13:47:05
Vlastní zkušenost s hodinkama Timex (Ironman triathlon) mám velice dobrou, krome rozpadajícího se pásku jim po deseti letech věrného sloužení nemám co vytknout. Doufám, že ještě pár let vydrží.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý 13.08.2008 14:09:37
[quote=filo01]Vlastní zkušenost s hodinkama Timex (Ironman triathlon) mám velice dobrou, krome rozpadajícího se pásku jim po deseti letech věrného sloužení nemám co vytknout. Doufám, že ještě pár let vydrží.[/quote] Taky se mi na nich po 5-ti letech poškodilo jenom očko na pásku (do poloviny). Tak doufám, že ta druhá půlka ještě těch pět let taky vydrží :).
Sokolov
koyama 13.08.2008 23:19:26
Manželka má tyhle → http://www.findwatches.co.uk/…r-p-684.html v růžovobílém provedení a já pak mám přímo ty tmavé. Máme je asi čtyři roky a panuje s nimi naprostá spokojenost (i když tenkrát stály asi dvanáct set). Já je beru s sebou i do bazénu. Jen nevím, jestli se u nás dají ještě sehnat.
Liberec
Advid 14.08.2008 05:52:54
Tak ty mám taky. Taky s nimi plavu a mačkám ve vodě čudlíky.
Žďár nad Sázavou nebo Brno
Luckyboy 24.12.2008 02:51:58
Měl bych dotaz. Jak moc vážně se má brát tučným písmem napsané varování v návodu od Timex Ironman Triathlon hodinek, že se pod vodou nesmí mačkat žádný čudl? Mám je už asi měsíc doma a bojím se je vzít do bazénu :) Mám 100M vodní odolnost…
Brno
Mond 31.12.2008 14:11:55
Timex Ironman Triathlon (WR 100M ) mám asi rok a naplaváno s nima mám 80km. Zpočátku (měsíc nebo dva) jsem si dával pozor, abych čudlíky mačkal nad vodou. Ale pak jsem se na to vykašlal a mačkám je i pod vodou. Zatím fungují…
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.