Napadení při běhu
zse
10.09.2010 09:33:39
>> majkp, 09. 09. 2010 21:33:44
No jasné, že sme sa pustili do majiteľov psov – veď oni sú za nich zodpovední – azda sme mali osloviť psov? Aj keď mám taký pocit, že tie zvieratá sú v niektorých prípadoch chápavejšie :(
Praha
anajpo
10.09.2010 15:48:23
>> dees, 09. 09. 2010 09:44:50
To samý já, když se ke mě blíží pes ať s jakýmkoliv úmyslem, tak
prostě začnu mít strach a ten mrcha pes i když je třeba hodnej to pozná a
má radost, že se ho někdo bojí. Kromě toho třeba na Ladronce mě vadí,
že v blízkosti in-line dráhy nechávají pejskaři své miláčky volně
puštěné poblíž dráhy a ten park není zrovna malý, myslím, že se najde
místo pro všechny. Jako by si neuvědomili, že střet psa s bruslařem či
cyklistou může skončit pro jednoho z nich i tragicky.
dump
11.09.2010 21:31:05
Hmm.. no tak to jsem zvědavý, zítra ráno mám v plánu poprvé vyrazit ven do parku, tak snad mi to poprvé nikdo nezkazí :) Teď mi zas připadá jako výhoda to, že vážím 114kg (ještě před týdnem jsem měl za to, že mám 130.. ale za dva poslední roky se to asi změnilo :d). Ještě jsem žádný konflikt neměl ani mimo běhaní, tak doufám, že to tak i zůstane. Ale tady v Ostravě je možné všechno..
Ustí nad Orlicí
majkp
11.09.2010 23:52:35
Asi pred mesicem se mi stalo ze jsem v lese u sareckyho udoli na severu Prahy potkal docela statneho cloveka, ktery okolo sebe mlatil asi 1,5 metrovou kladou, do zeme, do lamp, do stromu a u toho vykrikoval neco v nemcine. Kosili mel vylezlou z gati a mel podle me nejakej psychickej atak, nebo co. Mel jsem co delat, ale nechal sem ho projit a nechal me byt. Mel sem ale pekne nahnano.
>> zse, 10. 09. 2010 09:33:39
Ja reagoval na prispevek Mirka Kostliveho, ne na tuto diskusi. Samozrejme ze je treba problemy resit s panickama, snazit se je (nejlepe po dobrem) vychovavat, ze tu nejsou sami. Z vlastni zkusenosti vim ze to jde. Ale rozhodne ne strikat po psech nervovym sprejem. Natoz po steneti.
bettyka
12.09.2010 06:57:04
TO ZSE: nechapem, preco by som vo svojom volnom case, pri svojej naj cinnosti – behu, mala este niekoho vychovavat?? to nemyslite hadam vazne…mna pocas behu nezaujimaju psickari so svojimi psami, tak nech ma laskavo ani oni neobtazuju. dakujem cestou do obchodu – nesportujem(kracam), ked strtetnem pekneho psika na voditku venujem im mily pohlad… vazme si seba navzajom – v tom to je.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.