Mizuno Wave Rider 10
Ála 24.04.2008 09:40:20
Prosím vás, máte někdo zkušenost s Mizuno Wave Rider 10? Mám v úmyslu si je koupit. Běhám v New Balance a chtěla bych zkusit jinou značku. Děkuji za odpověď
Veľký Biel, Slovakia
macki 24.04.2008 10:30:55
[quote=Ála]Prosím vás, máte někdo zkušenost s Mizuno Wave Rider 10? Mám v úmyslu si je koupit. Běhám v New Balance a chtěla bych zkusit jinou značku. Děkuji za odpověď[/quote] Ahoj, ja v nich planujem bezat teraz v nedelu maraton vo Viedni. Mam doma model 9 aj 10 a najma s tou 10 som nadmieru spokojny. Zda sa mi tlmivejsi a pritom nie tazsi ako 9. Inak mozes mrknut aj do poradne: http://www.behej.com/…-mizuno.html
V kazdom pripade si ich treba pred kupou odskusat, lebo tvojej nohe nemusia vyhovovat a takisto cislovanie je odlisne ako u ostatnych znaciek.
Ála 24.04.2008 10:58:30
Děkuju za odpověď macki.
Juro 01.05.2008 12:39:19
Ahoj Ala. Tento model je naozaj vydareny. Ci je vhodny konkretne v Tvojom pripade, tazko povedat z toho, co uvadzas. Nepises totiz ake povrchy behas, aka je Tvoja hmotnost, ci netrpis pronaciou alebo supinaciou a podobne. Ale pokial ide o rajdery desinku obecne ich mozno hodnotit velmi kladne.
Inak v akych behas New Balansoch? Aky je Tvoj nazor na ne?
Choceň/Chomutov
obrik 01.05.2008 22:03:49
Álo, mám je dokonce 2× a jsem moc spokojen, výborná bota na silniční běh.
Ála 02.05.2008 09:07:34
Ahoj Juro, děkuji za odpověď. Běhám převážně na lesních cestách. Měřím 168 cm a vážím 57 kg. Mám supinaci – zvětšenou klenbu nožní. Jinak s New Balance jsem spokojená. Bohužel značku si nepamatuju (celé modré se žlutým nápisem N)
Juro 02.05.2008 11:40:18
Zdravim Álo. Inak maju ich za vyhodnu cenu na tejto stranke. Samozrejme pre zeny.Dokonca pod tri litre, co je myslim bezkonkurencna cena http://www.runnershop.sk/ v ramci kolonky vypredaj tenisiek Sice uz sa objavili na trhu rajdery jedenastky ale ked som ich skusal , nevidel som velku zmenu oproti desinkam, teda okrem ceny . Ta sa pohybuje okolo 4000,–Sk.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.