Boty na zdvihnutie priecnej klenby
Brutto 07.05.2015 14:34:50
Mam spadnutu priecnu klenbu na nohe (viem ze to prakticky klenba nie je, ale laicky to tak volat mozeme), z coho ma aj celkom slusne zacali boliet posledne dva prsty na nohe. Inak mierne supinujem. Fyzioterapeut uz prisiel na pricinu a tu odstranujem, o to ani nejde, ale ide mi o to, co dalej s bezeckou obuvou. Z toho mam poriadny gulas. Logika mi navrava poriadne odpruzeny predok a vela miesta pre prsty (Adidas je v tom pripade out). Ale neviem ci je to spravna cesta. Takisto netusim ci riesit vobec nejaku podporu supinacie/pronacie atd. Ci je lepsi minimalny drop, alebo prave naopak, zdvihnut patu. Naslapujem na stred chodidla, beham momentalne v Mizunach (Rider, Sayonara), traily v Pearl Izumi N2. Prednedavnom som zo zufalstva vlozil do topanky gelovu vlozku z Lidla (urcenu pre zeny do vysokych podpadkov) a akoby to zabralo. Na moje prekvapenie najviac mi to „zabera“ (cize najmenej boli) ak je vlozka posunuta viac dovnutra chodidla (cize akoby vyrovnavanie pronacie a vacsi doraz na pracu palca). Nemate nahodou niekto nejake skusenosti s tymto problemom a s konkretnym typom (znackou) topanok?
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.