Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Vybavení » Suunto Quest Running Pack Black

Suunto Quest Running Pack Black

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

nomises muž 13.03.2015 14:37:01

Ahoj, rád bych nabídnul hodinky Suunto Quest.

Hodinky koupeny jako nové v únoru 2014, s tím, že byly používány pouze jako sporttester při běhu, tomu odpovídá stav – sklíčko netknuté, tělo hodinek bez známek opotřebení, a řemen ve výborné kondici.

Hrudní pás jevé známky mírného opotřebení v „látkové“ části, je pratelný. Footpod Mini (dokoupen později) bez známek opotřebení.

Minulý týden jsem měnil baterku v hodinkách.

Podrobná technická specifikace například ZDE.

Osobní postřehy – z Footpodu jsem měl původně velký strach, nicméně GPS nefunguje spolehlivě za každého počasí, navíc životnost baterie je u GPS také jinde, a byl jsem mile překvapen přesností – první tři výběhy jsem pod kalibroval, aby si zvykl na mou nohu, a přesnost u výběhu dlouhého 21 km byla mínus 300 metrů (dle měření z map), což je pro mě velice uspokojivá hodnota.

Cena 3.800,– Kč.

Preferuji osobní předání v Praze (vždy první půlka týdne) nebo v Ostravě.

Případně pořadí určuji dle příchozího času SZ či mail (nomises@seznam.cz). Foto na vyžádání rád zašlu.

Děkuji za prostor.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.