Sporttester Suunto t1, t3 X Polar
Jari 18.08.2007 13:44:13
Ahoj,
vim, ze uz se to tu nekolikrat resilo, ale mam v planu si ted poridit svuj první sporttester, a tak bych se s Vami rada poradila, popripade ziskala nejake další info o tom, jaky by byl nejlepsi a nejvhodnejsi:) A samozrejme aby byl za nejakou prijatelnou cenu:-) Rada bych ho vyuzila při behu, jizde na kole, aerobiku, ve fitku…a mozna i při plavani. Premyslela jsem o Suunto t1 (ale bojim se, abych se nerusila s jinymi sporttestery), t3 nebo o nejakem Polaru… Budu vdecna za kazdou radu a pripominku, pze bych opravdu nerada koupila zajice v pytli:-)
Moc diky, Jarca
Bratislava
Oh Dae-su 19.08.2007 19:17:54
Ahoj, ja mam T1. Som spokojny, tu v Ba stretnem bezca velmi malo, asi preto ze beham o 7 rano :). Neviem ako to je u ostatnym modelov ale pri T1 sice je aj pas aj hodinky vodotesne ale signal sa vodou neprenasa, takze sa neda pri plavani pouzit.
Jari 21.08.2007 10:05:43
Jj, diky za odpoved:-) Jeste bych se chtela zeptat, jestli nekdo nevite, na jakou vzdalenost muze dojit k ruseni signalu u sporttesteru? Cetla jsem, ze jde o tesnou blizkost, ale kolik to tak je, hmm?:) Cekala bych tak ± do 3 metru, ale to jsou jen me domnenky… Diky moc za kazdou dali radu!
romikv 21.08.2007 12:23:14
Kódovaný nebo kódovaný s nekódovaným se mezi sebou navzájem nerušejí, nekódovaný se můžou rušit i cca do 5 m či si načíst cizí hodnoty (crosstalk) bez ohledu na výrobce. Odchylky pod dráty vysokého napětí jsme dosud nezažil. T3 se s f305 nikdy nerušila, stejně tak kombinace f305 s polarem či párkrát f305 s onyx pro nebo fitwatch, jen jsem zažil, že jednou se mi rušil kódovaný onyx pro s fitwatch , ale spíš ve formě náběhu, kdy se snažil si načíst pás (po vypnutí sportesteru při přestávce na běžkách na boudě) a vedle měl táta nekódovaný fitwatch. Jemu nastartoval ale okamžitě, u mě jsem musel odejít od stolu ale pak už se nerušily. R.
bazaji 26.01.2008 10:33:55
Ahoj suunta se neruší ani mezi sebou ani s jinými přístroji ani ve fitku na pásu. Důležité je spárovaní při počátečním nastavení pak s tím problém být nemůže.
Filomena 31.03.2008 17:16:56
Ahoj taky sem se rozhodla pro Suunta T1…líbí se mi …maj slušný funkce…a pokud sem to dobře pochopila tak letošní model je i digi. kodovaný? Jo a chtěla sem se zeptat zda je tento model vodotěsný,nějak sem to nikde nevyčetla. Moc díky za odpověď.
KDouba 29.05.2008 11:34:32
Ahoj , dostal jsem sunnto t1, ale bohuzel k nemu nemam cesky navod. Muzete poradit kde stahnout eventuelne zaslat na mail nebo postou kopii naklady hradim. Diky moc KAREL
Radslavice
trepka 02.06.2008 22:43:07
ahoj, taky jsme si pořídila Sunta t1 a jsem spokojená,mám už je rok a běh bez nich si už nedokážu představit. Tak ať si spokojená.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.