Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » co říkáte na letošní tour a její skandály?

co říkáte na letošní tour a její skandály?

Nalezené položky: 67 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední

Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady

Celkem 8264 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:09 (2009)
půlmaraton: 1:26:09 (2008)

Oslík muž 06.10.2007 17:08:30

Tak Marion Jonesová také dopovala. Nevím, jestli mám být překvapený nebo ne…

Motto: Už nemůžeš? Tak musíš!

Sokolov

Celkem 13617 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:38:52 (2004)
půlmaraton: 1:31:48 (2004)
maraton: 3:37:28 (2004)

koyama muž 06.10.2007 17:37:10

Asi to žádné velké překvápko není. Jen jestli se rozhodné vrátit zlatou ze stovky v Sydney, předá jedna dopingová hříšnice medaili druhé. :(

Motto: Kdo se odváží, zvítězí.

Celkem 5414 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:48:27 (2008)
půlmaraton: 1:44:14 (2009)
maraton: 4:55:57 (2007)

Jecminek.Maselnik muž 06.10.2007 20:46:19

mě ale potěšil Standa Bartůšek, který na plnou pusu řekl něco ve smyslu, jak po TdF všichni kopali do cyklistiky, a přitom atletika měla průšvihů mraky a vytáhl samé špíčky počínaje Benem Johnsonem. Jenom škoda, že nevzpomněl ve stejné době závodíci Florence Griffith-Joyner, které sice nikdy nic nenašli, nicméně je už na pravdě boží ze známých příčin.

Brno

Caupo muž 24.08.2009 23:42:52

A co Bolt? Sype, nebo je čistej?

Motto: Každej by chtěl do ráje, ale umřít to už ne...

Praha, Ďábličák

Celkem 19097 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:55 (2009)
půlmaraton: 1:20:36 (2010)
maraton: 2:56:52 (2009)

dvorka muž 25.08.2009 08:05:08

[quote=Caupo]A co Bolt? Sype, nebo je čistej?[/quote] Malý kvíz ;)

1. Měla Jamajka nezávislou anti-dopingovou laboratoř?
2. Jaké skóre mají komisaři IAAF, když se vydají na výlet na Jamajský šampionát 3 z 5, 4 z 5, 5 z 5?
3. Kolik nezávislých odběrů bylo za poslední rok na Jamajce?
4. Je problém dopovat tak, aby byl závodník čistý v určitou dobu?
5. Kdo je a co říká Victor ‚BALCO‘ Conte?
6. Kdo je Yohan Blake?
7. Může junior bez vědomí svého trenéra v dnešní době dopovat?
8. Je Bolt nedotknutelný?

Odpovědi:
1. Ne. „… There were doubts expressed before the Games that Jamaica did not have an independent anti-doping agency …“
http://www.telegraph.co.uk/…lympics.html
2. 4 z 5 a víc :)
http://www.thefreelibrary.com/…a01611946599
3. … tak to vážně nevím.
4. Samozřejmě, že ne. Proto jsou důležité náhodné kontroly mimo sezónu.
5. Není to moc důvěryhodný zdroj, ale přečti si sám:
http://grg51.typepad.com/…conte-i.html
6. Yohan Blake je junior ze stejného klubu jako Bolt a má stejného trenéra – to je ale náhoda!
http://bezecky.blogspot.com/…zazraku.html
7. Pokud je to nesvéprávnej hlupák, tak určitě.
8. To nevím. Co by se ale asi stalo s důvěryhodností a popularitou atletiky, kdyby ho nabrali v nesprávnou dobu?

Enjoy :)

Motto: Nike Lunaracer '08/Nike Vomero 2/Mizuno WaveRider 13/Newton Sir Isaac ~ tryskáče/výlety/pás/zábava

Krkonoše

HaEr muž 25.08.2009 11:35:15

k Boltovi, celé Tour, takzvaný olympijským hrám a ostatnímu sportovnímu showbussinesu se stavím značně skepticky.

S trochou nadsázky je to jen motivace k nejoblíbenějšímu a nejmasovějšímu sportu – gaučingu: „Včera jsem skouknul v televizi super závod a dneska se zjistilo, že všichni sypali, tak co bych se sám namáhal s nějakým treninkem, abych něco sám dokázal, že jo. Radši přepnu na další kanál, tam dávaj ten fotbááál co tam ty vlajkonoši furt dělaj bordel a sudí ví předem, jakým výsledkem zápas skončí…“

Praha, Ďábličák

Celkem 19097 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:36:55 (2009)
půlmaraton: 1:20:36 (2010)
maraton: 2:56:52 (2009)

dvorka muž 25.08.2009 22:45:50

[quote=HaEr]k Bol­tovi, celé Tour, takzvaný olympijským hrám a ostatnímu sportovnímu showbussinesu se stavím značně skepticky. S trochou nadsázky je to jen motivace k nejoblíbenějšímu a nejmasovějšímu sportu – gaučingu: „Včera jsem skouknul v televizi super závod a dneska se zjistilo, že všichni sypali, tak co bych se sám namáhal s nějakým treninkem, abych něco sám dokázal, že jo. Radši přepnu na další kanál, tam dávaj ten fotbááál co tam ty vlajkonoši furt dělaj bordel a sudí ví předem, jakým výsledkem zápas skončí…“[/quote] Já bych to neviděl tak černě. Většina kondičních sportovců trénuje pro vlastní potěšení, pro dobrý pocit, protože chtějí něco dokázat, překonat sami sebe. Většinou nesoupeříme proti sobě, ale sami se sebou :) Takže si nemyslím, že by nás doping ve vrcholovém sportu nějak demotivoval a v depresích jsme končili na gauči.

Můj názor je, že představa čistého profesionálního sportu je iluze a v současnosti existuje na základě tichých dohod mezi těmi, kteří bez sebe navzájem nemohou existovat. Dokud půjde peníze, a to se nezmění, tak se dopovat bude. Navzdory tomu všemu mě osobnosti a jejich životní příběhy inspirují a tour, oh a ms je zábava, kterou si užívám nejvíc. Je to prostě krása…

Takže jde jen o to, jak nastavit pravidla tak, aby nebyla pokrytecká a chránila profesionály před nutností změnit si pohlaví při odchodu do sportovního důchodu :)

Motto: Nike Lunaracer '08/Nike Vomero 2/Mizuno WaveRider 13/Newton Sir Isaac ~ tryskáče/výlety/pás/zábava
Nalezené položky: 67 První Předchozí | 1 | 2 | 3 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.