Tejp pomůže, ale při akutním zranění uberte plyn [článek]
daniela82 13.08.2013 09:55:34
Modré, žluté, růžové… asi jste si už všimli pásek v pestrých
barvách, které zdobí čím dál častěji různé části těl běžců.
Používají je jak eliťáci v nejvyšších soutěžích, tak rekreační
běžci na malých závodech a sahají po nich i při svých výbězích
joggeři bez závodních ambicí. Jak takzvané tejpy fungují a kdy mohou
pomoci?
Odkaz
na článek
Vysoká Pec
Pajcus 13.08.2013 11:08:52
Vždycky, když to na někom vidím, podívám se na svoje zarostlé nohy a říkám si, že musí být maso to sundavat třeba i z oholených nohou. Zajímavé, že se tomuto tématu článek nevěnuje. :)
Jiri St 13.08.2013 16:21:51
Používám kineziotejp často a tak můžu potvrdit, že sundavání kvalitního tejpu (ne neznačkových šmejdů) je fakt maso Ale je úžasné jak na některé druhy poranění a natažení/přetížení svalů to rychle pomáhá. Když mě ale kdysi bolel sval hluboko ve stehnu, tak na to byl tejp krátký.
Phiten 15.08.2013 17:59:23
Správný tejp vydrží i saunování a plavání. Zní to možná divně, ale nejlepší je tejpovat na vyholenou kůži. Jakmile tejpujete přes chlupy, tak při sundávání podstupujete rovnou i depilaci :)
Skritek Hugo 15.08.2013 21:23:42
>> Phiten, 15. 08. 2013 17:59:23
Omlouvam se, neb jsem klikla omylem na -. Vami uvedene je dle me i manzelovi zkusenoti holym faktem. Opravdu se tejpuje lepe na kuzi bez chlupu a proste sundavani ma logicky stejny efekt jako naplast . Ja chtela smaznout jedno -, neb mate pravdu, tak je nechapu a pretukla jsem se.
Phiten 15.08.2013 21:48:39
>> skritek Hugo, 15. 08. 2013 21:23:42
:)) O nic nejde. Mínus sem, mínus tam – ale lepení tejpů na chlupaté nohy bychom chlapům mohly dělat za trest :))
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.