Suunto M5 GPS POD - vykreslení mapy v PC
risa_baloun 30.06.2013 19:49:12
Zdravím, nevíte někdo, zda (a jak) je možné vykreslit trasu, kudy jsem se pohyboval? Mám Suunto m5 s GPS PODem a zatím jsem na nic nepřišel. Pokud má někdo zkušenost, budu rád za odpověď. Díky moc.
jook 01.07.2013 05:57:02
Ak máš ten nový gps pod ( http://www.suunto.com/…S-Track-POD/ ) tak ten umožňuje vyexportovať gps log na movescount.com. Ak nie, tak ten starší iba umožňuje vidieť na hodinkách vzdialenosť, rýchlosť a tak. M5 ani viac údajov neumožňujú zobraziť. (Aj ja ich mám ale s Foot Podom)
xnovak 01.07.2013 12:28:01
tak tak – klasicky starsi GPS pod slouzi v hodinkach jen k zobrazeni rychlosti/tempa a vzdalenosti. To se pak zaznamena, ale body a pozdeji I mapu z toho nedostanes :(
risa_baloun 01.07.2013 13:27:44
Díky moc, sice jste mě ani jeden nepotěšil, ale co se dá dělat ;)a ještě jeden dotaz – dá se s M5 v movescountu vytvořit aspoň graf tepovky?
jook 01.07.2013 19:42:57
grafy tepu sa vytvoriť nedajú.s m5
RadimK2 19.10.2013 17:21:07
Zdravím, prosím používá tu někdo hodinky Suunto M5, nebo Suunto Quest ve spojení s GPS podem. Potřeboval by jsem zjistit jednu dulezitou informaci. A to jestli je možné při zapnutém záznamu sledovat dosavadní maximální rychlost? Ve většině případů se maximální rychlost zobrazuje až po ukončení záznamu v souhrném výsledku. Děkuji za veškeré informace
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.